Nikkie de Jager (NikkieTutorials) misdraagt zich richting kinderen: ‘gedraag je!’

Nikkie de Jager (NikkieTutorials) misdraagt zich richting kinderen: 'gedraag je!'
Nikkie de Jager (NikkieTutorials) misdraagt zich richting kinderen: 'gedraag je!'

BREAKING: Transformer Nikkie de Jager (NikkieTutorials) misdraagt zich richting kinderen tijdens de opnames voor haar eigen kinderprogramma. Dat laat een bron aan Juicechannel weten. De kinderen (die tegen haar opkijken) krijgen strenge regels naar hun hoofd gesmeten die nergens op slaan.

Vreselijk programma

Nederlands grootste (letterlijk) make-up transformer heef tegenwoordig haar eigen kinderprogramma op Zapp. Het heet ‘Make-up Cup’ en Nikkie de Jager gaat ‘op zoek naar de nieuwe make-up artist van Nederland’. Aan het programma doen verschillende kinderen mee die fan zijn van Nikkie en door willen breken als make-upartiest. Het is weer een vreselijk programma waarbij mensen als Jessie Maya te gast komen. ‘De Grote Transformers Show’ stond op het lijstje als titel voor het programma.

Nikkie de Jager (NikkieTutorials) misdraagt zich richting kinderen

Dat gezegd hebbende, blijkt onze transformer ook nog eens zeer onaardig te zijn tegen de deelnemende kinderen. Juicechannel doet een boekje open: “Nikkie de Jager heeft sinds een tijdje een eigen kinderprogramma bij Zapp en schijnt niet aardig te zijn geweest tegen deelnemende kinderen. Dit hebben bronnen gisteren aan ons gemeld.” Dat is niet best. Dat gaat verder dan Matthijs van Nieuwkerk, want dit betreft ook nog eens kinderen.

Geen enkele belangstelling

Wat is er dan precies aan de hand? “Volgens de bronnen moeten de kinderen al vroeg in de ochtend aanwezig zijn bij de opnames en komt Nikkie 10 minuten van te voren aankakken. Ze is daarbij niet vriendelijk tegen de kinderen, alleen wanneer de camera’s draaien. Als de opnames erop zitten is Nikkie ook meteen weer weg zonder belangstelling te tonen in de kinderen.” Op dit moment zou ik zeggen: ‘flauw’. Maar ik sla nog niet achterover op mijn stoel.

Strenge en idiote regels

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij, want afgelopen zaterdag waren de Zapp-awards en daar mochten de kinderen niet eens tegen het praten. Een simpele ‘hallo’ kon er ook niet vanaf. En dat is toch wel erg flauw. De PA van Nikkie gaf de kinderen zelfs nog wat instructies mee. De bron in kwestie kwam met de volgende voorbeelden: “Stil zijn als zij de ruimte binnenkomt, haar laten uitpraten, haar buiten de camera’s om absoluut niet aanspreken, er mogen geen foto’s van haar gemaakt worden en er mag niet naar haar gewezen worden.”

‘Gedraag je’

Het is duidelijk: Nikkie de Jager (NikkieTutorials) misdraagt zich richting kinderen. De bekendheid is deze transformer duidelijk veel te ver boven het hoofd uitgestegen. En dat terwijl dit mens al met haar kop tegen het plafond zit. Juicechannel sluit af met de volgende woorden: “Wij zijn niet in Amerika hè Nikkie, maar gewoon in een studio op het mediapark in Hilversum. Gedraag je.” En daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn.

Nikkie de Jager (NikkieTutorials) misdraagt zich richting kinderen: 'gedraag je!'
Nikkie de Jager (NikkieTutorials) misdraagt zich richting kinderen: 'gedraag je!' 3
Nikkie de Jager (NikkieTutorials) misdraagt zich richting kinderen: 'gedraag je!'
Nikkie de Jager (NikkieTutorials) misdraagt zich richting kinderen: 'gedraag je!' 4

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand