Nikkie de Jager en RTL Boulevard hebben ruzie

nikkie-fotoshoot

NikkieTutorials is nu officieel getrouwd en RTL Boulevard wilde daar natuurlijk foto’s van delen, maar het management van Nikkie heeft laten weten dat het programma de foto’s niet mag gebruiken. Nikkie de Jager en RTL Boulevard hebben ruzie. Waarom dan? Luuk Ikink legt het in de uitzending even uit.

Vete uitvechten met de manager van Nikkie

Het feit dat Nikkie getrouwd is, wordt gedeeld in RTL Boulevard, maar het programma mag geen foto’s laten zien. Luuk legt hierover uit: “Er zijn hele mooie foto’s gemaakt en die hadden we graag willen laten zien, alleen dat mogen we niet. We hebben even gebeld met de manager van Nikkie en die zegt: ‘Dat mogen jullie niet laten zien.’ Dat heeft te maken met een oude vete die we nog steeds een beetje aan het uitvechten zijn met de manager van Nikkie.”

Waarom hebben ze dan ruzie met elkaar gekregen? Luuk legt het uit. Alweer een tijd terug waren er mensen het huis van Nikkie in gekomen. Daar kwam een rechtszaak over. De manager van Nikkie had toen uitvoerig aan RTL Boulevard gevraagd om er geen aandacht aan te besteden. Dat heeft het programma dus wel gedaan. “Het management heeft toen gezegd: ‘Dat mogen jullie niet doen, we willen niet dat jullie aandacht besteden aan die zaak.’ Het was echter nieuwswaardig”, aldus Luuk.

Luuk vervolgt: “Wij hebben toen gezegd: ‘Ja, we vinden het vreselijk wat haar is overkomen, maar het is een openbare zaak, dus we besteden daar op onze manier netjes aandacht aan.’ Dat vinden ze nog steeds ontzettend vervelend en daarom willen ze niet dat wij die foto’s laten zien.”

‘Als programma houden we van haar’

En daar kunnen we Luuk niet anders dan gelijk in geven, want eerlijk is eerlijk een openbare zaak mag je altijd delen. Dit was ook zeker een nieuwswaardig item, omdat het Nikkie betreft die nou eenmaal een internationale bekendheid is. Ze vinden het bij RTL Boulevard natuurlijk wel jammer dat ze de foto’s niet mogen delen. Een beetje kinderachtig is het wel.

De grootste narcist van Nederland, Bridget Maasland noemt het jammer en Rob Goossens likt nog even de kont van Nikkie: “En als programma houden we van haar. Er zijn ook sterren waar we minder mee hebben.” Luuk reageert daar afsluitend op met: “Dat dacht ik. Ze is een fantastische vrouw en we gunnen haar een fantastisch huwelijk.”

Wat vervelend allemaal… Je zal maar geen foto’s mogen delen van Nikkie de Jager. Bah, bah, bah! Wie weet helpt het kontlikken en mogen jullie straks wel weer vriendjes worden op Facebook.

23 reacties op “Nikkie de Jager en RTL Boulevard hebben ruzie

  • Dillen zegt:

   Hoeveel $ heeft partner Dillen (zo spreekt Dennieboy het uit) gekregen om met Pikkie te trouwen. Lijkt me niet echt getuigen van een goede vertrouwensband wanneer je partner je nooit heeft verteld dat je eigenlijk een kerel bent.

   11
   7
   • De "dreiger" zegt:

    Hij had niets door. Neem aan dat de verbouwing geslaagd is. Was helemaal geen dreiging schijnt. Maar type mijn gevoel maakt waarheid. Never mind the facts. Graag gedaan nikkie en man.

    0
    0
 1. Professor Paardekut zegt:

  Heeft op1 al contact opgenomen om te komen praten over de media code?
  Of geld dit alleen voor klaplopers van oranje en sappige kanalen?

  7
  0
 2. Rapper Sjors zegt:

  Mr & mrs tutorials, okay en wie is die andere gozer? Ze laten alleen z’n achterkant zien want anders kun je te duidelijk zien dat het een downie is.

  8
  4
  • Timmy zegt:

   Boulevard is commercieel gebruik. Dan kijken ze niet zo makkelijk weg bij onheus gebruik. Ken de huidige voorwaarden van Instagram niet. Zou heel best kunnen dat zij (ook) de rechten hebben als hun partners.

   1
   0
 3. De dikke deur zegt:

  Prachtig hoe die omgebouwde bouwvakker overal als lief prinsesje wordt neergezet. Je ziet ze bijna nooit volledig in beeld. Pas niet. Ook niet op m’n flatscreen.

  9
  4
 4. Sloopkogel zegt:

  “Als programma houden we van haar.”
  Ook weer zo’n über DOMME en ACHTERLIJKE cliché uitdrukking die werkelijk helemaal nergens op slaat!
  RTL Boulevard, een programma van hersenloze poephoofden voor hersenloze poephoofden.

  8
  0
 5. Tien pond zout en nog geen dorst zegt:

  Heb je uren in de keuken gestaan om iets lekkers te koken. Het staat op tafel en dan kijk je nog even op RP voor het laatste nieuws en dan zie je die dikke zeug weer in de een badpak.

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.