Nikkie de Jager is vandaag getrouwd

nikkie

Wat ontzettend leuk, leuk, leuk, leuk! Transformer Nikkie de Jager is vandaag getrouwd. De ring is nu echt om de vingers geschoven en daar deelde ze een beeld van op haar Instagram.

De heilige graal van Hilversum vanwege haar gender staat kussend op de foto met haar inmiddels man Dylan. Op de Instagram-pagina van Dylan is ook te zien hoe hij trots de naam ‘Mr. Tutorials‘ draagt. Ze hebben dus zijn, uh, haar achternaam genomen.

45 reacties op “Nikkie de Jager is vandaag getrouwd

 1. Apfan zegt:

  Jan Boos beft en baft beregeile blozende bofkonten, banaal boerend en brullend bonkt hij daarna zijn brute bakbanaan barbaars naar binnen en blubbert het buikje bol.

  11
  15
 2. MosseMatteBink zegt:

  Wat zijn jullie onnozel zeg laat Nikkie lekker jezus christus en dit artikel word geschreven door een dikke man die verder niks te doen heeft

  19
  34
 3. Linda1998 zegt:

  Loкale mоedегs hebbеn Anonieme SЕХ nоdig!
  Веriсht en vгааg оm te neukеn!

  𝗹𝗼𝘃𝗲𝗿𝘀.𝘁𝘂𝗺𝘀𝘂𝗻.𝗰𝗼𝗺

  2
  8
  • Dr. P. Nis zegt:

   Elkaar lekker pijpen op huwelijksnacht en daarna samen de herhaling van voetbal inside kijken met 1 hand op je zak en die andere samen om de afstandsbediening

   5
   0
 4. Zwangere koe zegt:

  Zij kan natuurlijk zwanger worden en ook gewoon van een baby met een kleurtje. Die komt er dan van achter uit. En als je dat niet geloofd ga je de gevangenis in. Volkomen terecht.

  8
  6
 5. Next zegt:

  Geweldig. Ligt onze Dennie nu huilend in bed dat hij ook naast deze Trannie heeft misgegrepen? Tuurlijk niet. Het betreft hier een clickbait zonder nieuwswaarde.

  2
  2
 6. Ufo Inspecteur zegt:

  Geniet van uw huwelijk mevrouw, ik weet zeker dat u gelukkiger bent dan Dennis de Soa magneet. Die steekt namelijk zijn snikkel in alles wat een hartslag heeft, eigenlijk best wel goor.

  7
  0
 7. Jan Roos zegt:

  Voorkom een boete
  We willen uw donatie graag in behandeling nemen. Uw donatie moet uiterlijk
  07/09 bij ons binnen zijn. U kunt geen uitstel meer krijgen.

  4
  3
 8. Janus Anus Rozet de bedelende beftijger zegt:

  vannacht gaat het hopelijk dan onweren. Dan ben ik op mijn best op mijn blote poten en met mijn bef biggenmuil paraat als het buiten flitst. Ja ik ben een beftijger / varken

  3
  1
 9. Anti Alles zegt:

  Lekker belangrijk wat deze dikke papzak doet. Als ik geen Roddelpraat zou kijken, had ik überhaupt nooit van deze Megatron gehoord. Ze kan zo aan de slag bij Stucadoorcollectief. Wat een bolle plamuurbek, nog 3 jaar en Amalia ziet er precies zo uit.

  6
  2
 10. Reminiscent zegt:

  Nick de Jager …
  Hij kan zich nóg zo vaak laten opereren, hij kan nóg zo veel hormoonpillen slikken, maar hij blijft gewoon een uit de kluiten gewassen dokwerker 😉

  6
  1
 11. Kat in de zak zegt:

  Mr Tutorials zal nu hij is getrouwd een gat in de lucht hebben gesprongen toen hij er eindelijk op mocht en met de handleiding in de hand aan de slag kon met dat droge litteken.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.