Nikkie de Jager bij de koning

NikkieTutorials vastgebonden en geslagen

Het is tegenwoordig geen feest als Nikkie de Jager niet is geweest. Iedereen en alles wil dat de transformer de diversiteitsgraad van een evenement komt opkrikken. Dus ook de koning, die alles doet om maar een beetje populair te blijven, wat niet erg goed lukt overigens. Maar ook andere mensjes mochten een broodje van hun eigen belastinggeld komen eten bij de vorst op de “uitblinkers” lunch.

Ook oplichter Gerrot Hiemstra werd in het zonnetje gezet. Deze weerman vertelt na het NOS Journaal altijd dat het morgen gaat regen, wat dan zelden gebeurt. Maar hij weet wel heel goed hoe het klimaat er over 50 jaar uitziet. Daar heeft ie altijd de meest heftige voorspellingen over. Niet zo heel vreemd, want Hiemstra steekt miljoenen in zijn zak met zijn andere bedrijf, namelijk die praatjes houdt over de problemen met het klimaat. Pure belangenverstrengeling zou je zeggen, maar in dit land mag je dan komen eten bij de koning.

Wie die ander mensen zijn is mij niet bekend. Alleen Lale Gül is een uitzondering. Deze vrouw is werkelijk een heldin met haar boek over haar verschrikkelijk jeugd in een Turks gezin.

16 reacties op “Nikkie de Jager bij de koning

 1. Michiel zegt:

  Die dikke dochter van wim lex die nu in amsterdam gaat studeren lijkt sprekend op nikkie de jager

  35
  2
  • Min Kortspringen zegt:

   Nikkie de Jager is het commerciële alter ego van Amalia. Beetje mr Jekyll en dr. Hyde. Als ze lekker gek wil doen, de gekke meid uithangen doet ze dat als Nikkie de Jager, en als ze serieus wil overkomen en als lid van de Raad van State is ze de keurige, saaie koninklijke hoogheid Amalia.

   7
   0
 2. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Je zag Max naar het opkijken.. Jesus Christus wat een gebouw die Nick. Make-Up die geïnspireerd is op de legendarische Devine. Vroeger hadden ze zo’n iemand ook gewoon een travestiet genoemd hoor. Niks mis mee maar niet serieus te nemen. Het had ’t beter kunnen houden bij make up filmpjes op You Tube, en onschuldige meisjes leren hoe ze travestieten make up aan moeten brengen.

  6
  1
 3. Osamab zegt:

  Lale Gul is inderdaad de enige die het verdient om bij de koning op visite te komen.

  11
  0
 4. De Baas van Niks zegt:

  Onze overgrootouders draaien zich om in hun graf als ze zien wat er in de afgelopen 30 jaar met Nederland gebeurt is… Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Wat een afgang en schande voor ons ooit zo mooie land.

  10
  1
 5. Choco Prins zegt:

  Nikkie de Jager is bij mij thuis van harte welkom!
  Ik ben namelijk de woonkamer aan het verbouwen en het zou zo fijn zijn wanneer ze die gipsplaten tegen het plafond houdt. Dan jas ik op mijn krukje de schroeven er wel in.

  11
  0
 6. Jan de Politicus zegt:

  Lale Gul een heldin ?😅
  Ze heeft letterlijk alles aan elkaar gelogen zodat ze bekend wordt.
  Maar omdat het in je straatje past gelijk geloven wat ze zegt, beetje dom en naïef hè.

  2
  3
 7. De vrolijke bijstand moeder zegt:

  Nicky
  Op zijn 6e verloor ie zijn pikkie
  Transformer nicky
  Ze is tricky kijk uit ze geeft je nog een likkie met dr…

  2
  1

Reacties zijn gesloten.