Nikkie de Jager bij de koning

NikkieTutorials vastgebonden en geslagen

Het is tegenwoordig geen feest als Nikkie de Jager niet is geweest. Iedereen en alles wil dat de transformer de diversiteitsgraad van een evenement komt opkrikken. Dus ook de koning, die alles doet om maar een beetje populair te blijven, wat niet erg goed lukt overigens. Maar ook andere mensjes mochten een broodje van hun eigen belastinggeld komen eten bij de vorst op de “uitblinkers” lunch.

Ook oplichter Gerrot Hiemstra werd in het zonnetje gezet. Deze weerman vertelt na het NOS Journaal altijd dat het morgen gaat regen, wat dan zelden gebeurt. Maar hij weet wel heel goed hoe het klimaat er over 50 jaar uitziet. Daar heeft ie altijd de meest heftige voorspellingen over. Niet zo heel vreemd, want Hiemstra steekt miljoenen in zijn zak met zijn andere bedrijf, namelijk die praatjes houdt over de problemen met het klimaat. Pure belangenverstrengeling zou je zeggen, maar in dit land mag je dan komen eten bij de koning.

Wie die ander mensen zijn is mij niet bekend. Alleen Lale Gül is een uitzondering. Deze vrouw is werkelijk een heldin met haar boek over haar verschrikkelijk jeugd in een Turks gezin.