Instagram

Marco Borsato is klaar met Eva Jinek: ‘er lijkt wat te spelen’

Marco Borsato is klaar met Eva Jinek: 'er lijkt wat te spelen'

Onze grote vriend en collega RealityFBI kwam tot een schokkende ontdekking: Marco Borsato is klaar met Eva Jinek. Hij heeft naar namelijk ontvolgd op Instagram nadat hij (en de toestanden bij TVOH) in haar talkshow werden besproken.

Negatieve reacties

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat oud-kandidaten van The Voice of Holland aan het woord kwamen in de talkshow van Eva Jinek. Hier werd Marco Borsato natuurlijk ook op een ietwat negatieve manier besproken. Dat mocht ook wel eens, want voor de rest wordt het momenteel allemaal erg stilgehouden.

Opvallend gedrag

Marco Borsato leek daar zelf echter niet helemaal van gediend te zijn, want RealityFBI kwam tot een grootse ontdekking: “Wij zijn eens in de activiteiten van Marco Borsato gedoken van de afgelopen weken en in onze administratie viel iets op.” Spannend. We laten jullie nog even aan het randje van de klif hangen. Wat kan er toch aan de hand zijn?

Marco Borsato is klaar met Eva Jinek

Hij legt verder uit: “Vlak na de uitzending van Jinek van een kleine twee weken geleden, waar een aantal The Voice kandidaten bij aanwezig waren heeft Marco Eva Jinek uit z’n lijstje gewipt. In die uitzending ging het ook (in negatieve zin) even over Marco, dus wellicht is Eva Jinek dat niet in dank afgenomen.” Wat kinderachtig. Hij heeft Eva van zijn Instagram gegooid. Ik moet zeggen dat ik dat frappant vind, want waarom zou je dat doen? Daarmee kan je alleen maar aan de buitenwereld duidelijk maken dat je een chagrijnig kind bent.

‘Er lijkt wat te spelen’

“Eva Jinek volgt Marco nog wel. Ook heeft hij diverse fanclub medewerkers ontvolgt. Zij waren niet bereikbaar voor commentaar, maar er lijkt wat te spelen”, aldus RealityFBI. Het is natuurlijk ook wel zeer toevallig dat Marco Eva precies heeft ontvolgd nadat hij niet positief besproken werd in haar talkshow. Hij laat zich erg kennen.

Nog geen reacties