Televisie

John de Mol heeft een persoonlijke boodschap voor Johan Derksen

John de Mol heeft een persoonlijke boodschap voor Johan Derksen

Gisteravond tijdens de uitzending van Vandaag Inside werd de verjaardag van Johan Derksen gevierd. John de Mol heeft een persoonlijke boodschap voor Johan Derksen ter ere van deze dag.

Kontenlikker van familie de Mol

Het is werkelijk verschrikkelijk om elke keer aan te moeten zien hoe Johan Derksen de kont van John de Mol en andere leden van dé familie likt. Laatst kwam hij nog midden in een pittige discussie met Angela de Jong terecht (die hij overigens finaal verloor). Om de rollen eens een keer om te draaien, kwam John de Mol nu aan het woord.

Gisteren was namelijk de verjaardag van Johan Derksen en daarom werd John de Mol gevraagd om een boodschap voor hem in te spreken. In eerste instantie wilde de grote baas geen boodschap inspreken, omdat hij naar eigen zeggen dit soort verzoeken wel vaker krijgt, maar het liever face-to-face doet. Wat een mooie man is het toch.

John de Mol heeft een persoonlijke boodschap voor Johan Derksen

John legt uit: “Maar toen de uitleg kwam waarom dit verzoek er was… Ja… viel ik bijna van mijn stoel, omdat ik namelijk zelf fan van Johan ben. Johan is een… een… uniek mens. Als hij ergens voor gaat, dan gaat hij ook ergens voor. En hij is veel ‘allrounder’ dan de mensen van hem denken tot nu toe. Uhm… En het is een bruggenbouwer.” Dan volgt een knip in het fragment die zo duidelijk is dat je afvraagt waarom hiervoor gekozen is, maar dat ter zijde.

‘Een brok in mijn keel’

De grote John en kennelijk vriend van Johan sluit de video mooi af met: “Pas een beetje op jezelf en doe vooral de dingen die je leuk vindt.” Waar dat dan precies over mag gaan, mag god weten. Wilfred Genee (Ladyshave) richt zich tot Johan en geeft nog een leuke trap na: “Als voorzitter van de fanclub…” Waar Johan op reageert met: “Je weet: ik krijg niet snel een brok in m’n keel, maar ik heb nu echt moeite… Wat een wijs man, hè?”

Nog geen reacties