Nikkie de Jager zoekt aandacht in het Midden-Oosten

Nikkie de Jager zoekt aandacht in het Midden-Oosten

Dat Nikkie de Jager altijd al een voorvechter voor de rechten van transgenders was weten we bij Roddelpraat maar al te goed. Dat mens is vaak genoeg onder de aandacht gekomen in onze show.

Inmiddels heeft onze transformer “Nikkie de Jager”, het voor elkaar gekregen om op de cover van Cosmopolitan “Midden-Oosten-editie” te komen. Ze zal het natuurlijk fantastisch vinden dat ze daar in de schijnwerpers staat. Overigens is niet iedereen zo enthousiast over haar verschijning. Ronald Molendijk, een bekende tv-presentator, raakte in discussie met Anouk Smulders over Nikkie’s cover. Hij vond het twijfelachtig dat een transvrouw op de cover stond in landen waar transgenders vaak opgehangen worden.

Anouk Smulders neemt het op voor Nikkie de Jager en de LGBT+- gemeenschap

Anouk probeerde te verdedigen dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn, ongeacht waar ze wonen. Maar Ronald bleef twijfelen. Hij vroeg zich af of het wel verstandig was om zo’n grote stap te nemen in landen waar de rechten van LGBTQ+-mensen vaak onderdrukt worden. Overigens weer een typische actie van Anouk om zichzelf goed voor te doen bij Shownieuws.

Nikkie was natuurlijk niet blij toen ze hoorde over de discussie. Ze had gehoopt dat haar transformer verschijning op de cover een positieve verandering zou brengen, maar in plaats daarvan leidde het tot polarisatie. Ze besloot om haar bek los te trekken en te spreken over haar ervaringen als transvrouw, daar zit natuurlijk geen hond op te wachten.

Veel ophef over de problemen van Nikkie de Jager

Nikkie de Jager heeft het dus weer voor elkaar gekregen om een hoop ophef te creëren om iets wat niemand interesseert. Het maakt haar volgens mij geen reet uit hoe andere transgenders behandeld worden, het is gewoon een commerciële actie.