Bedpartner van Jessie Maya mag langskomen

Gisteravond leidde Yvonne Coldeweijer een nieuw rubriekje in op haar Instagram-verhaal. Hier kwam ook één van onze favoriete Transformers in voor. De bedpartner van Jessie Maya langskomen om z’n jas bij haar op te halen.

Yv Cold vroeg in haar verhaal aan haar volgers of ze verhalen hadden over BN’ers waar ze een one night stand mee hadden gehad. Ze was dus op zoek naar wat simpele sappige verhaaltjes en vond hier ook iets over Jessie Maya.

De jongen in kwestie was met Jessie naar bed geweest, maar beweert z’n jas nog steeds niet terug te hebben gehad. Onze vriendin met de droge poes reageerde hier wel op in haar verhaal met: “kom je jas maar ophalen. Voor de 12e keer!”

Dit bericht was binnen de kortste keren ook alweer verwijderd, vandaar dat we het ook uit de story van Yv moesten pakken. Heel boeiend is het niet, maar grappig natuurlijk wel. Dan rest ons nog de vraag: ‘bedoeld ze dat ze al 12 keer heeft gezegd dat hij de jas mag komen halen? Of zou het zo zijn dat hij al 12 keer langs is geweest voor een wipje?’

Het zal wel het eerste zijn.

18 reacties op “Bedpartner van Jessie Maya mag langskomen

 1. Bewonderenswaardig zegt:

  ’s ochtends vroeg je bed uit om te gaan afbuilen in de sportschool, vervolgens het land afrijzen om centjes te verdienen, de één na de andere video uploaden.

  Een ander weer gezinnen verrassen met mooie cadeaus.

  1
  2
 2. Tante Bep zegt:

  12x? Geen wonder dat ze een droge poes heeft. Binnenkort wel klaar voor een onderhoudsbeurt denk ik en een grote renovatie van het hele zaakje daar beneden.

  2
  0
 3. Lekkere konten zegt:

  Gaat niet echt lekker met die anonymous insta stories sites de laatste dagen schatje 😐

  Maar wat ongelofelijk schattig om jou over woordjes te zien struikelen 🤗🍏

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.