Arjen Lubach stuurt een advocaat op Yvonne Coldeweijer af

Gisteravond was de eerste uitzending van De Avondshow van Arjen Lubach. Het gerucht ging dat hij hier zou praten over juicechannels met in het speciaal Yv Cold. Maar Arjen Lubach stuurt een advocaat op Yvonne Coldeweijer af.

Het gerucht dat Arjen de studentenpandjes af zou gaan om te seksen, werd door Yv Cold de wereld in gebracht. Arjen was daar niet zo van gediend. Hij zou hier iets over zeggen op tv, maar deed dat toch niet.

Yvonne plaatst vandaag in haar story op Instagram: “Niet alleen durfde hij in zijn show niks te zeggen over de juice die ik (en mijn juidecollega’s) hebben gebracht, ook kreeg ik gisteravond een leuke verrassing in mijn mailbox.”

Het is dezelfde advocaat als degene die Samantha Steenwijk ooit tegen Yvonne gebruikte. Yvonne sluit haar story af met: “Arjen doe dit nou niet. Je maakt het alleen maar erger.”

11 reacties op “Arjen Lubach stuurt een advocaat op Yvonne Coldeweijer af

 1. Susan1995 zegt:

  Hеb net sеxу оndеrgoеd geкосht.
  Wil jе hеt zien? Bеzoек dе site — 𝗹𝗼𝘃𝗲𝗿𝘀.𝘁𝘂𝗺𝘀𝘂𝗻.𝗰𝗼𝗺

  2
  16
 2. Annie Temeier zegt:

  Why tell me why…

  Wat een hypocriet. Zelf alles en iedereen de maat nemen, maar niks kunnen incasseren. Dus dan maar gelijk met een advocaat smijten. De makkelijkste weg van je ondergang. Sterkte met alle juice en kritiek.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.