Kort geding Yv Cold tegen Samantha Steenwijf

Privé jat scoop van Yvonne Coldeweijer

We hoeven natuurlijk niet te verbazen met wat wij hopen wat de uitkomst is. Wij hebben een RoddelNAVO met La Cold as Ice, dus we zijn sowieso voor de JuicePrinses. Daarbij is die Samantha een kinderachtige huilstruik met haar belachelijke kort geding. Ga eens een hit schrijven of zo.

Punt is natuurljk wel dat rechters een bloedhekel hebben aan juice channels. Dat maakten wij ook mee in de achterlijke uitspraak in zake Famke Louise. Lieve Yv, we houden van je en steunen je door dik (Jan) en dun (niet Dennis).

21 reacties op “Kort geding Yv Cold tegen Samantha Steenwijf

 1. Burger King zegt:

  Bulldshit allemaal, om te gaan procederen over een kuurtje met illegale dieetpillen.

  Samantha S. heeft een beetje last van de hormonen, haar geldingsdrang en haar wens om andere vrouwen te domineren komt boven. Waarschijnlijk een vervroegde inzet van de overgang.

  Diverse diëtisten en sportgoeroes hadden al op heel veel verschillende fora verklaard dat het razend moeilijk is om 22 kilo binnen een paar weken kwijt te raken.
  De meest voorzichtige schatting ging uit van een half jaar.

  Dus Samantha Steenwijck liegt dat ze barst. En ik hoop dat de rechter dat ook snapt. Niemand zou weg moeten kunnen komen met zulke vuige leugens over de rug van Yvonne.

  20
  0
  • Liz zegt:

   Het kan wel. Ik ben 22 kilo afgevallen in 8 maanden. Met een diëtiste en een koolhydraat beperkt dieet. Daar heb ik mij aan gehouden. Zo leef ik nog. Nu eet ik iets meer koolhydraten omdat ik niet verder mag afvallen. Anders word je zo’n graten pakhuis. Ik heb ook drie honden. Die liet ik één voor één uit. Dat is dus anderhalf uur wandelen. Ik liep dus 4,5 uur te wandelen met mijn honden. Ik zat niet op een paard. Ik liet niet het paard alle werk doen. Ik had natuurlijk een kar moeten maken en die honden ervoor moeten spannen! Dan was ik in 12 weken al afgevallen waar ik nu maanden over heb gedaan.

   6
   8
  • Megan Waardonk zegt:

   @Liz.
   Je had toch alle drie je honden gelijk mee kunnen nemen? Dan had je in 1½ uur klaar geweest.

   Dus waarschijnlijker is het dat je, omdat je drie keer zoveel tijd kwijt was aan lopen jij ook drie keer minder tijd had om te vreten.

   En dat zet wel zoden aan de dijk.
   Succes meid, hou vol!

   3
   1
  • Roland zegt:

   Yv is lief, slim en kan slecht tegen onrecht en hypocrisie. Daarnaast heeft ze tot nu toe altijd gelijk gekregen.

   Yv gaat dit winnen.

   2
   0
 2. Kat zegt:

  Die doet alles voor een beetje aandacht! want daar gaat het haar om kinderachtige zuurpruim!
  zet hem op Vonneke

  11
  0
  • Ron zegt:

   Ach steenwijk who cares! Dat aftandse pakhuis zit zwaar in de overgang en pakt een graantje mee van haar dochter, ze kan beter s uitpluizen wie van de 421 mannen de vader is!

   8
   0
 3. Yvonnis Samant-ommaaier zegt:

  Zwei Fingers in die Nase wint ze dit ✌🏻👃🏼Tenzij ook Samant de krokodillentranen laat rollen

  3
  0
 4. Dick Pic zegt:

  Met een advo die het allemaal wél snapt, win je dit soort akkefietjes met 2 vingers in de neus.
  Paardrijsamantha heeft geen schijn van kans.

  4
  0
 5. Sejonnie ben ik de mol of een drol zegt:

  Ik heb ze ooit geneukt in der kudt en poepdoos en in der leipe smoeltje, daarna nog wat klapjes gegev en

  0
  5
 6. Paardenlul zegt:

  wat valt er te winnen?? Ik ga zo ook een cursus advocaat doen , veel geld te halen volgens mij.

  0
  0
 7. Ridder Radboudt zegt:

  In 2 maanden tijd 22kg afvallen en dat alleen met paardrijden. Make that the cat wise!

  0
  0
 8. Puik zegt:

  Ze wil alleen weten wie haar verraaien heeft dat zegt al genoeg.ook is het een vies slijmwijf die Gerard Joling gebruikt . heeft ze ook verteld aan vriendin dat ze daar blij mee was dat ze dan kon doorbreken. Met wat ze heeft geen hit 4 jaar geleden stond ze nog op straat te zingen en OJA ze snuift gezellig mee. Wie kan er een haar van haar hoofd halen sturen we dat naar het lab……..dan heeft ze de zaak verloren want ze heeft wel die pillen gebruikt 2 bronnen bij Yvonne en een bekend iemand zei het ook bulshit wat zei verteld.ik wil dat wijf helemaal van de buis hebben .toen ik met me eigen ogen zag wat voor huichelaar ze is was ik klaar.en ik hoop ook die grachtengordel/snuifgroep haar niet meer boeken daar moet ook de bezem door heen kijk die Ranking the stars dat was 1 snuiffeest met Patty Brard als opperhoofd en allemaal uitgerangeerde artiesten en de Mol is de baas van het cocaïne tv wereld.maakt hij zich niet schuldig aan artikel 140 WvStr leiding geven aan een criminele organisatie. Er word daar meer coke gesnoven dan er keien liggen op de afsluitdijk………Samanta Steenwijk we gaan je slopen !!!!!!

  0
  0

Reacties zijn gesloten.