Geheime video Famke Louise uitgelekt: Jan en Dennis gaan in hoger beroep

Geheime video Famke Louise uitgelekt | Roddelpraat Aflevering

Dennis Schouten: Er is een geheime video van Famke Louise uitgelekt, daardoor hebben wij besloten om in hoger beroep te gaan. Piet Paulusma is overleden en Jan Roos en Dennis Schouten discussiëren over een date van Schouten in een hotel.

41 reacties op “Geheime video Famke Louise uitgelekt: Jan en Dennis gaan in hoger beroep

 1. Patty zegt:

  Ik heb horen zeggen dat Radboudje zowat klaar komt van dit nieuws. Kan hij jullie weer vierkant oplichten met dat uurtarief van hem dat een gemiddeld gezin in een kwartaal aan boodschappen spendeert.

  88
  5
  • Piet zegt:

   NEEEEEEEEEEEE zeg me niet dat dat uilskuiken van een Genee 2.0 weer voor die incompetente Radboud heeft gekozen!!

   20
   10
  • Hondenlul zegt:

   Kale Pietje.
   Aka PiemelBoy SmegmaBek AntiAlles Nødrøg en al die scheldende karakters van je….

   Vertel eens, waarom zit je onze Jan steeds uit te schelden?

   En hoe is het met je moeder de hœr?
   Gaat ze vanavond weer werken?

   GN

   (VIEZE PEDO)

   11
   1
 2. Rijdende Rechter zegt:

  Mooi dat jullie in beroep gaan, maar ik ben enorm benieuwd of dit succes gaat worden. Niet alleen vanwege de capaciteiten van ons MC, maar ook omdat je eerst nog maar moet bewijzen dat die opname is gemaakt voor de uitzending…. Succes mannen! Dat dat achterlijke wijf jullie maar mag dokken. Ik ben wel benieuwd wat er met het geld wordt gedaan als jullie gewonnen hebben, shirtje naar iedereen die gedoneerd heeft?

  20
  3
  • И. Иødrøg (2) zegt:

   Wat mij betreft houden ze dat geld voor komende rechtszaken. Iedereen heeft met het volle verstand (hopelijk) gedoneerd.

   Echter, bij een volgende rechtszaak verwacht ik dan geen nieuw bonnetje.

   Iets meer transparantie is ook fijn heren.

   7
   14
  • Waar is je moeder? zegt:

   Welneen PielBoy Иødrøg, je krijgt geen transparantie. Jan en Dennis zijn helemaal NIEMAND verantwoording schuldig.

   En we weten nog goed hoe jij wekenlang liep te zieken hierzo over de nieuwe Porsche van Dennis.

   Luister, kale rifaap, dat gaat je allemaal niets aan.
   Doneren voor een filmpje, dan krijg je een filmpje. En verder niks.

   Caprice?

   16
   3
 3. Rodelpreut zegt:

  Dit is zo heerlijk pompen!!!!!!! Dat varkentje zal nu wel met d’r vagijntje in het broekje liggen te knetteren van woede!!! Whahahahahaha!!!!

  8
  1
  • Bekende van vroeger zegt:

   De vader van Dennis was vroeger heel erg knap. Iedereen was verliefd op hem. Zowiezo zijn familie Schouten echt fijne mensen. Mijn familie en ik hebben goede herinneringen aan de familie Schouten. En ja Dennis Schouten lijkt 2 druppels water op zijn vader.

   Liefssss van mij

   10
   10
  • fan-ny zegt:

   BEKENDE van vroeger: héérlijk zo’n positieve “roddel”! aj lajk Dennis ferrie muts……….. hij is zo lekker puur, want hij komt er spontaan voor uit dingen niet te weten. die Roos (meer Graftak) is ’n absolute stoorzender en totaal niet hilarisch! die verpest alles met zijn grote, grove, schreeuwerige smoel en denkt leuk te zijn en de wijsheid in pacht te hebben t.o.v. Dennis, maar is net ’n uit de kluiten gewassen kleuter met allerlei scheefgroei en niet alléén in zijn harses. doneren doe ik pas als dìe klojo (zelf) ‘ns pleitte gaat en daarmee ’n hoop kosten scheelt………………….

   0
   5
 4. Gnoe zegt:

  Aha ik had het hier al een paar keer gezegd dat het erg stilwas rondom het Vander Valk verhaal en zei al dat Dennis vast een deal heeeft gesloten. Jammer dat er niet bekend wordt gemaakt wat de deal is maar dat is weer onderdeel van de deal. Hij kan in ieder geval weer zijn wippie doen in een Valkje. En dan ook nog eens meerdere orgames bezorgd aldaar.

  5
  7
  • Raimon zegt:

   Wippen doet hij niet. Dennis gaat er altijd naast liggen en dan gaat zij zichzelf bevredigen om tot een orgasme te komen.

   8
   2
  • Zorro de Melkfles zegt:

   Gnoe. Sukkel.
   PiemelBoy.
   Иødrøg.
   PoepBoy.
   SmegmaBek.
   Anti Alles.
   Gnoe.
   Tessa.
   Anja.
   Ron.
   Rifaap.
   Zoon van een hœr.

   We kennen je wel.

   Iedereen is dan van roddelpraat, en jij zit hier alleen maar om de boel te zieken onder allerlei verschillende namen.

   Ga ’s deaud.

   En de groeten aan je moeder de hœr. M’n hond wil best nog een keer voor een tientje

   8
   8
 5. Donateur zegt:

  Als dat de video is die jullie van de week hebben gepost waarin ze dat nr zingt over Ali B en haar daarbij een achterlijk wijf noemen omdat ze die nu zelf naar buiten had gebracht en vervolgens hebben verwijderd dan vraag ik me of ze jullie daarmee niet voor de tweede keer te kak gaat zetten met als argument gelekte video in privékring opgenomen en geen toestemming gegeven om te verspreiden en of publiceren met als uitkomst grote winnaars Famke L, haar advocaat dochter van Anita M en jullie advocaat MC R en grote verliezers Roddelpraat en donateurs

  15
  8
  • Beckham van Glanerbrug zegt:

   Ik neem aan dat dit even is besproken met de tipgever. Jan zal niet toevallig zeggen dat er is betaald voor het optreden. MC zal wel even hebben aangegeven dat als er sprake is van een betaald optreden er geen sprake meer is van de privé sfeer.

   10
   4
  • Pascallie zegt:

   @Donateur, Nou dat denk ik niet! Er zijn namelijk ook bepaalde rechten voor degene die dat filmpje heeft opgenomen want het is zijn optreden, en zij hebben betaald voor dit rare optreden en nu zetten ze jaar betaald. Tja.

   Bloempje? Piet? Lief dik mollig tulpje van me: Ik lig hier wéér wakker van. Klaarmee. Als het zo door gaat heb ik die achterlijke radio-DJ beffende troela nodig om überhaupt in slaap te vallen: Leg. Voorzichtig. Uit. Aan. De. Kijker. Wat Auteursrecht. Is, alsjeblieft.

   Veel leuker dan je review-filmpjes anyway.

   Jullie bereik groeit en daarmee ook jullie verantwoordelijkheid. Als het zo doorgaat, doe ik niet meer mee want ik vind het wel welletjes.

   1
   5
  • Timmy zegt:

   Maaar. Had hij voor dat optreden ook de opname en verspreidingsrechten? Niet in het contract dan niet. Betaald is niet privé, maar ook niet publiek domein. Dus kom maar met contract en bonnetjes. Voor de fiscus ook interessant als die er niet blijken zijn.

   2
   0
 6. droeftoeter zegt:

  Famke Jantina Louise Meijer……is zij heel toevallig familie van Annita Meijer???? Als het haar tante is….?! heeft Tante Anita haar “muzikale carrière ” dan een beetje gepromoot…..vragen, vragen……please Why Tell me Why…

  7
  0
  • Marketing masters zegt:

   Wat ik zie is roddelpraat de promotie doen voor Jantina alswel een Anita revival. Ratjes hebben ons allemaal bij de neus. Wat denk je dat promotie kost? 27k is een loopje voor zoveel exposure. En wie betaald die rekening?

   1
   0
 7. Umfufu zegt:

  Is dat wat ze tegenwoordig een “optreden” noemen, nummer van je telefoon laten horen, microfoon in je hand, colaatje en een beetje rondje draaien ?

  Succes met het hoger beroep mannen !

  4
  2
 8. Radovan zegt:

  Zelfs bij optreden in privésfeer, is er voor de tweede keer een nummer ten gehore gebracht waarvan zij niet wilde dat het “geinterpreteerd” en/of eerstelijk geopenbaard werd. Dit is nu al de tweede versie die openbaar gemaakt is. Het feit dat ze de muziek bij zich had zegt al dat dit dus op band stond. Sowieso is nu sprake van een stukje bewijslast (stelplicht) voor de burgerlijk rechter inderdaad, dus grootte van het gezelschap en bewijs dat er betaald is lijkt me handig. De vraag is echter of geen sprake is van meineed i.g.v. F-L c.s.: haar verhaal/ wens lijkt steeds moeilijker te verdedigen. Zou je in theorie aangifte van kunnen doen. Krijg je de standaard afwijzingsbrieven van politie en OvJ/OM. En kan je tzt een art. 12 Sv procedure voeren. Maar je hebt schade, dus dit kan je wel degelijk verhalen: het bedrag is namelijk eenvoudig te concretiseren.

  10
  2
  • Pascallie zegt:

   @Radovan Dan nog is er een maatschappelijk belang wat altijd meeweegt en is daarbij een BN-er in principe een merk en dus geen normale burger meer want bekendheid is een keuze. Die keuze brengt verantwoordelijkheid en een voorbeeldfunctie met zich mee, dat schaadt zij nu. Opzettelijk. Om een verkrachter te beschermen. Ook is nu sprake een grotere maatschappelijke druk, gezien de aantijgingen en aangiftes jegens Ali B. Het lijkt me overigens sterk dat, dat achterlijke Vroom Vroom-Sneeuwwitje ermee weg komt dat ze keihard heeft gelogen in de Rechtszaal. Haar verdediging was namelijk grotendeels gemikt op medelijden en empathie voor Famke als persoon omdat zij zich op stelt als slachtoffer. Het slachtoffer heeft gelogen, dat staat vast. Zij een BN-er, heeft miljoenen meiden als Volgers en ik durf bijna te geloven dat dit uhh weleens haar complete ondergang kan zijn na haar eerdere misdragingen in de media (Ikkuh uhh doe uhh nie meer meej!… Desalniettemin: Jan en Dennis gefeliciteerd ! Proost ! Maar ik heb vannacht niet of amper geslapen zoals wellicht terug te lezen valt dus ik ga m’n bedje in met m’n discobal terwijl ik nog even mee zal blèren met die moeder van die achterlijke advocaat (en dan dacht je dat Radboudtje slecht was WHAHAHAHAHA). Wat een gerechtigheid vandaag. Heerlijk. Zal vannacht vast wel lekker slapen. Nogmaals gefeliciteerd, heren. X

   10
   2
 9. Kwinalles zegt:

  MC Radboutje: “dat gaan jullie zeker winnen, jullie kunnen NIET verliezen!”
  Jan: “we gaan in hoger beroep, dit kunnen we niet verliezen, twee vingers in de neus.”
  …. jongens, bereid je alvast maar weer voor voor een nieuwe crowdfundactie.

  7
  5
 10. Straatadvocaat zegt:

  Ook bij betaalde optredens is filmen vaak verboden, net als bij concerten waar je je telefoon in bewaring moet geven.

  6
  4
  • Dhr. A van der Molen zegt:

   Ten gehore brengen aan het publiek betekent in dit geval, dat het al openbaar was, voordat de opname op Roddelpraat stond. Dus die mevrouw heeft meineed gepleegd door de rechtbank voor te liegen. Dit is namelijk strafbaar.

   2
   0
 11. Mr Visser zelf zegt:

  Oei Famke heeft gelogen tegen de rechter.
  Hoewel ik verwacht dat een hoger beroep niet gaat werken in jullie voordeel snap ik wel dat jullie het proberen succes boys

  8
  1
 12. Tim zegt:

  Gooi het vooral op meineed. Famke heeft dus duidelijk gelogen in de rechtbank. 3 maanden cel zou mooi zijn

  2
  0
 13. zangpedagoge zegt:

  Best knap dat jullie van het bekende “Why tell me why” nog niet één noot zuiver wisten te zingen. Vooral Dennis spande de kroon. Wat zijn jullie ontzettend on-muzikaal.

  6
  0
  • Pascallie zegt:

   Luister; Als jullie op welke manier dan ook toestaan dat het zoontje van Famke hierbij betrokken wordt (uitgescholden wordt voor aap), dan heb doe ik AANGIFTE van racisme. En échte hoor dan heb je héle slechts aan me. Alleen al door de commentaren. 🖕🏻🍿

   1
   11
  • Pascallie zegt:

   Ochh sooo… CUTE!! I mean OH my God??? Kat 🐱! Ik heb dus voor eeeeerste keer in m’n libi uhh bedoelll leven 4 dislikes gekregen; waarschijnlijk van al jullie crewleden 🤣🤣. Trots. Life goals. 🌞

   0
   4
 14. Jean Pierre Klojo zegt:

  Ik vond de uitspraak van deze rechter ook apart!
  Zeker de eerste zin wat leek op “ ik kijk die rommel niet”
  Toen men vertelde dat roddelpraat de rechtzaak op alle fronten had verloren dacht ik aan een geintje?

  Je mag roddelpraat kut vinden, maar wel eerlijk zijn!

  4
  0
 15. Guus zegt:

  Het wordt tijd dat Het Bergsche gebroed meer aandacht gaat besteden aan zn voorkomen. Zoals het nu is, eerder een varkensstal oid.

  2
  2
 16. Gooordonn zegt:

  Hoger beroep…dat wordt weer lachen! 🙂
  Mooie betaal-tv, als de uitkomst tegenvalt storten we gewoon weer op een nieuwe crowdfund

  2
  0
 17. ThruthBadour zegt:

  Zopas een yt video van het nummer met ondertiteling geluisterd. Flabbergasted. Zo veel achterlijkheid spat er af dat het bijna geniaal is. Maar waar ze zegt milli…wat 1/1000 is…bedoelt ze daar mille of mega? Je weet het niet. Zij misschien ook niet. If she says words, does she mean wirds. Om de Fox news over Trump te parafraseren. Jullie trouwens Trump’s meesterlijke doch serieus bedoelde false flag plan meegekregen? 😂 Chinese vlaggetjes op de vliegtuigen, kapot bombarderen, naar China wijzen en achterover zitten. Stable genius comedian geef ik hem. Famke idem op haar niveau. Dus zowel als komiek als rapper is ze toch een beetje achterlijk ivm. het echte werk.

  1
  0
 18. Gnoe zegt:

  Ik vind dat Mc dit hoger beroep wel kan doen als no cure , no pay.!! Want als hij dit verziekt is de oorlogspot leeg en die is de komende tijd hard nodig

  4
  0
  • Rechtspraak zegt:

   Snap echt niet dat je weer voor radje kiest! Man man man 1 zaak gewonnen op status quo niveau, niks eruit weten te halen. en v Femke verliezen dan ben je gewoon slap! Hij doet nie mēr meeh. Laat hem the rich boys doen is hij beter geschikt voor: nemen jullie n tijger v advocaat ! Heeft Anita Meijer niet nog ergens n zoon????

   2
   0

Reacties zijn gesloten.