Samantha Steenwijk afgevallen door dieetpillen

Samantha Steewijk

Zo. Als je onze Yv aanvalt val je ook ons aan. Want wij hebben met La Coldeweijer een soort NAVO opgericht. Een aanval op 1 is een aanval op ons allen. En als jij denkt dat je afvalt van paardrijden ben je niet goed snik. Dus wij denken dat Yvonne gelijk heeft. En zo niet dan toch. Want een kort geding om zoiets doms is wel heel sneu.

Dat vind ook Jan Uriot van de Privé: “Nou wil ik van tevoren al zeggen dat ik eigenlijk helemaal niet wil praten over humorloze mensen die eigenlijk helemaal geen relativeringsvermogen hebben, maar als zo’n hitloze zangeres natuurlijk zegt van: ‘Ik ben 22 kilo afgevallen door het hobbelen op een paard’, daar word ik warm van. Dan denk ik: dat wil ik ook. Ik wil ook 22 kilo afvallen, dus ik ga een paard kopen. Helemaal goed! Je moet voorzichtig met deze dame zijn, vandaar dat ik haar heel lief in het rood zet. Ik wil geen rechtszaken.”

35 reacties op “Samantha Steenwijk afgevallen door dieetpillen

 1. Min Kortspringen zegt:

  Als vrouwen maar genoeg dieetpillen eten en de hele dag paardrijden, dan worden ze net zo mooi slank als Samantha Steenwijk. Waar kan ik die illegale dieetpillen bestellen voor mijn vriendin?

  41
  11
  • Samantha van Barbie zegt:

   Samantha Steenwijk is 22 kilo afgevallen. Door illegale crash dieet pillen aldus Yvje.
   Zou zomaar kunnen hoor. Hier op de sportschool lopen ook zat wijven rond die op de illegale Indiase pillen rondtoeren. Ze discussiëren er zelfs vaker en openlijk over dat het hoorbaar is in de gehele zaal. Dus waarom een B zangeres niet.

   Tegenwoordig wil niemand meer moeite doen en wil men meteen resultaat. Dus niet meer sporten maar meteen slank en niet meer fietsen maar de elektrische fiets (jaa ik fiets nu meer). Op die fiets dus. Een nadeel. Zie maar eens aan te tonen dat deze Samantha Steenwijk daadwerkelijk op deze pillen zat.

   Haar kuur is voorbij, ze is afgevallen, gebuikt die rommel niet meer en waarschijnlijk zit het ook niet meer in haar systeem.

   26
   6
  • Dom rechts. zegt:

   Het zal nog steeds wel in heur haar te traceren zijn.

   Zelfde reden waarom de bipolaire cokejunk Gordon Heukenroth nooit een rechtzaak tegen Jan heeft doorgezet: het enige dat je nodig hebt is één lichaamshaar.

   Dusse…. Samantha Steenwijk…
   Durf je het risico te nemen of ga je een rechtszaak die je gaat verliezen tegemoet.
   Alle kosten zijn voor de verliezer.
   Zo werkt het…

   27
   5
  • Janus van de Overkant zegt:

   Voor zo’n lesbische pot van de verkeerde kant ziet ze er nog best schappelijk uit nieuwaar? Maar om die rechtzaak te winnen scheert ze d’r hoofd kaal en gaat zitten janken bij mevr de rechter en Yvonne heeft het nakijken. Let maar op.

   15
   12
  • Angelinafleur zegt:

   Ik dacht eerst leuk wijf zeg maar due denk dat ze de koningin is ja van schijthuis als ze moet schijten van der schijtpillen mooie vriendin ze zou ook eerst samen met vincent een plaat maken. maar ja ze kreeg zelf de aandacht is nog met niet dat ze de kut van hazes likt nee nep Haagse pleurt op

   5
   2
  • Albert zegt:

   Clenbuterol in de meeste sportscholen verkoopt er wel iemand het :-)m
   Succes met je slanke vriendin lol

   1
   0
 2. Viktor zegt:

  Die pillen werken ook wel maar niet op de manier hoe de meesten denken. Ze onderdrukken gewoon je honger gevoel. Als je wil afvallen is het calories in, calories out. Heel simpel.

  3
  0
 3. Mabel wist de shit zegt:

  Die Semant…is overal uitgekakt, sneller dan de dunne stront die je krijgt van al die dieetpillen. Behalve dat ze je stofwisseling aantasten doet het ook het een en ander met je humeur. Prikkelbaar, lichtgeraakt, onredelijk en irrationeel gedrag. Veel en veel teveel met haar inmiddels vermagerde kop op tv, overal verstand van hebben, van F1 tot Covid en van Covid tot taartbakken, de moord op Peter R enz enz..gooi er een paar kwartjes in en ze waggelt weer.

  9
  0
 4. Kat zegt:

  afvallen van paardrijden??? whoehaaaa hoe achterlijk kan je zijn! wat een sneu wijf is het ook, je ziet die harses overal opduiken bah bah, kinderachtige cut met haar kort geding!

  7
  0
  • Typecaster zegt:

   Ze noemt zichzelf een arme straatmuzikant. Vind ik nog een goede grap al anders dan ze bedoelt. Maar Yvonnes zangcarrière is niets minder schandalig. Kijk maar op YTube. Als je durft. Geluid mag op mute.

   0
   4
 5. Ollie de Olijke Olifant zegt:

  Wellicht is ons aller Samantha VAN het paard gevallen. In plaats van er door, kleine typo kan iedereen gebeuren 😎

  5
  0
 6. Mr Ed het sprekende paard zegt:

  Samsam zou 35 uur te paard moeten per week , om 1 kg kwijt te raken. Nou da’s zo’n 5 uur per dag. 7 dagen per week..en da geleufde gij. Samsam ligt lekker te scharen met andere wijven, vreet zich klem aan de afslankpillen en maakt haar vriendin wijs dat ze 5 uur per dag te op mr Ed in het rond rijd. Daarbij nemende dat je dan wel zeer intensief moet rijden, dus niet stapvoets rondjes sjokken in de bak met een druipend vagijn. Nee, dan moet Samsam vol aan de bak in de bak. Dus hop vol in galop en voorwaarts in draf. 5 uur achter elkaar, en wel zo intensief dat het zweet in haar zeemleren broekje staat.

  2
  2
 7. Paskatercalie zegt:

  Nou!!! Dit vind ik dus zo stoer van Roddelpraat want fuck Samant en ál haar hobbelende leugens… Samen staan we maar vooral jullie (Yv. + Roddelpraat= familie❤️) STERK!

  4
  0
 8. Ali C zegt:

  Mevrouwtje schijnt aan Iomax pillen te zitten. Zeker een paardenmiddel, je ligt hele nacht wakker, je rikketik gaat als een malle, geen honger en dus val je kilo’s af. Is wel duur spul.
  Als ze de rechtszaak wint, heeft ze het geld terug die ze aan kwijt is. Slim mens.

  3
  0
 9. Robin schouten zegt:

  Heb ook nog wel een paar goede pillen voor haar laten we haar fototje erop drukken

  1
  0

Reacties zijn gesloten.