Entertainment

Sylvie Meis slaat alweer nieuwe man aan de haak: ‘Foto’s gemaakt’

sylvie meis vriend

Sylvie Meis heeft nog maar net haar spullen opgehaald bij Wim Beelen en zou ze alweer bij haar nieuwe liefde kunnen droppen. Ze is namelijk gespot met een nieuwe man, op de tribune bij Ajax.

Liefdesleven Sylvie Meis

Het liefdesleven van Sylvie Meis is nog langdradiger dan Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze is getrouwd geweest met Rafael van der Vaart en samen kregen zij hun zoon Damián. Uiteindelijk besloten de twee van elkaar te scheiden en na wat kortstondige relaties trouwde ze uiteindelijk opnieuw. Dit deed ze met Niclas Castello.

Waar er eindelijk een happy ending leek te zijn voor Sylvie, is niets minder waar. De twee zijn 2,5 jaar getrouwd geweest, maar besloten begin vorig jaar van elkaar te gaan scheiden. Maar Sylvie, als de knappe vrouw die ze is, bleef niet lang alleen. In oktober maakte ze bekend een relatie te hebben met Wim Beelen, een multi-miljonair. Wederom een man met een dikke portemonnee dus. De vrouw moet op een bepaalde manier haar status hooghouden natuurlijk.

Het leek heel erg serieus tussen de twee. Sylvie, die inmiddels al jaren in Duitsland woont, zou zelfs van plan zijn om weer terug te komen naar Nederland voor haar nieuwe liefde. Toch viel Sylvie heel snel van haar roze wolk, want Wim besloot een einde te maken aan hun relatie. “Het is jammer, maar we passen niet bij elkaar”, vertelde Sylvie over de breuk.

Sylvie Meis slaat alweer nieuwe man aan de haak: ‘Foto’s gemaakt’

Sylvie Meis heeft blijkbaar veel moeite met alleen zijn. Vorige maand, dezelfde maand als de breuk met Wim, vertelde ze al dat ze weer open staat voor een nieuwe man in haar leven. “Als alleenstaande vrouw draag ik de strik links”, vertelde ze over de traditionele klederdracht die ze droeg in Oostenrijk. De strik naar links geeft aan dat je open staat om te flirten. Ze vertelde ook dat ze de mannen in de lederhosen ook zeker zag zitten.

Maar heeft Cupido dan toch eindelijk weer raak geschoten voor Sylvie? Afgelopen weekend bij een wedstrijd van Ajax, leek het er wel op. Sylvie was daar om haar zoon Damián aan te moedigen, maar ze was blijkbaar niet alleen. “Sylvie Meis zat tijdens een wedstrijd van haar zoon bij Ajax met een man op de tribune”, schrijft een bron aan RealityFBI. “Edwin Smylders is druk bezig foto’s te maken.”

Zal Edwin zelf met een ‘scoopje’ komen in de Story, of heeft Sylvie zelf de touwtjes in handen? “Dat deed ze immers ook rond het nieuws met haar ex via Bild”, schrijft RealityFBI.

14 reacties

Ria Bremer

Wij noemen dat een doorgeefluik

P L I E N

Toch mooi, die ontluikende liefde nu het weer bijna lente is.
Naar mijn eigen bescheiden mening is dit weer is fan-tas-tisch nieuws om te lezen.
Gefelici Sylvie!
Ik hoop dat je gelukkig wordt met deze Mann.

Droge muts

Vies ding , maar zij wordt wel overal nat van ,dat dan weer wel.

Wim holland

Heerlijk een analcreampie voor syl !

Peter Gillis

Jammer dat ik nog niet in de quote 500 sta, had haar graag aan de haak geslagen!

Werelds

Net als bij de Bridgette’s en de Katja’s van de wereld. Is er altijd wel een jonge knaap die ff een paar weekjes wil duwen. Om er vervolgens achter te komen dat als die wijven eenmaal gaan praten, je snel moet wegrennen. En dat fenomeen herhaalt zich voor al deze tuttebellen x 200 of meer keer.

Kamper Rafael

Syl heeft meer ballen op dr kin gehad dannik op m’n wreef

Vieze joop

Sylvia is verslaafd aan sex en er zijn maar weinig mannen die dat kunnen bijbenen.
Natte syl bel me. ik pak je 6 of misschien7keer per dag.
Ps ik heb geen geld .

Joost

Prachtige vrouw met veel successen.
Daar zullen veel mensen jaloers op zijn!

Scooby Doo

Dan kan ze wel VWO hebben afgerond en arbeidsrechten hebben gestudeerd. In het echte leven kan zij helemaal niets. Hoe komt dat? Omdat Sylvie ziek is in haar hoofd. Grootheidswaanzin is ook een ziekte. Ze zal er nog wel meer van hebben.

Tosti Kopkaas

Dit ingezakte kringloopmatras heeft meer piemels in dr huig gehad, dan wij Kevin’s , doperwtjes hebben gegeten

Echte Kevin

@Scooby Doo is een echte Kevin. Htf kom je aan “VWO” en “arbeidsrechten”. Ze heeft duidelijk in meerdere interviews aangegeven dat ze: “haalde daar mijn havo-diploma. Daarna ging ik naar de Hogeschool West-Brabant voor de studie Personeel en Arbeid. ”

Pieter O

Slecht gephotoshopt. Deze milf is bijna gilf. Het gat is ondertussen een regenton.

Berry

Meer l..llen gehad dan klinknageles in de Moerdijkbrug