Entertainment

Rachel Hazes verkoopt gecremeerde kroketten: ‘Gaat heel goed’

rachel hazes

Rachel Hazes opende zaterdag de deuren van haar Brasserie Casa Hazes in Torremolinos, Spanje. Ooit kreeg ze de bijnaam 'gecremeerde kroket' van Yvonne Coldeweijer en besloot dit mee te nemen in haar menu.

Reputatie Rachel Hazes

Rachel Hazes, de partner van overleden volkszanger André Hazes, kampt al jaren met de reputatie van een haatdragende en ruzie zoekende vrouw. Daarnaast ligt de “gecremeerde kroket” overhoop met de halve wereld, waardoor ze zelfs haar eigen kleinkinderen niet eens ziet. Treurige situatie.

Eerder heeft Talpa Network laten weten dat er wordt gekeken naar de mogelijkheden voor een realityserie over Rachel in Torremolinos. Of er daadwerkelijk een tv-show komt, is nog niet bekend.

Rachel is ook gevolgd door een cameraploeg toen zij haar dochter Roxeanne Hazes weer zag in de rechtbank in Amsterdam. Daar getuigde Roxeanne niet vóór, maar tegen haar moeder. Op deze dag zijn er pijnlijke en vooral schokkende verhalen naar buiten gekomen over de band die Rachel met haar kinderen heeft.

Rachel Hazes verkoopt gecremeerde kroketten: ‘Gaat heel goed’

Terwijl Rachel druk was met het voeren van allerlei rechtszaken en het maken van ruzies, heeft ze tussendoor toch nog de tijd kunnen vinden om een brasserie te openen in Spanje, Torremolinos.  Daar kan iedereen nu genieten van een broodje gecremeerde kroket.

Volgens Rachel is het altijd één van de wensen geweest van André Hazes, om een eigen Hazes Café te openen. Na twintig jaar heeft ze dan toch eindelijk besloten om die wens maar eens waar te gaan maken.

Ook “Rachels kroketten” staan op het menu, “en die gaan hartstikke goed”, vertelt Rachel voor de camera van Shownieuws. “Iedereen doet het met een knipoog en iedereen vindt het leuk.” De kroketten met mosterd op brood zijn een knipoog naar de ‘gecremeerde kroket’ die Yvonne Coldeweijer voor Rachel gebruikt.

Verder staat ook de ‘Zeg maar niets meer’ op het menu, een broodje shoarma met knoflooksaus. “Zeg maar lekker niets meer, want dan stink je uit je mond”, zegt Rachel.

8 reacties

Harde Sjanker

Prima excuus om je frituurvet nooit te verversen.

Droge muts

Men droge muts ruikt na 5 jaar ook een beetje naar knoflooksaus.

Piet

Begin maar geen eigen cafe, kleine Dree heeft dezelfde gene als paps. Die lust alles wel.

Boerharm

Deze vrouw kan alles zo goed uitmelken daar is campina jaloers op

Vieze joop

Heb ook een kroket en zal hem graag op de kin van roggel willen leggen

Dekrokantekroket

Die vrouw melkt alles beter uit dan campina

floris wyers

Ik ben persoonlijk langs geweest om deze kroketten te uitvoerig te proeven. Die zijn echt niet te vreten en graag geen foto’s meer van achter meer,

Rokzan

Ze kan beter 6 planken gaan kopen, met al dat gesmoor gaat het niet al te lang meer duren, voordat ze nodig zijn.