Entertainment

Sylvie Meis staat alweer open voor nieuwe liefde: ‘Ik draag het strikje links’

Sylvie Meis

Het is net een paar dagen uit met Wim Beelen, maar Sylvie Meis staat wéér open voor een nieuwe vent. Dat laat de dame weten aan de Duitse krant BILD. Mannen mogen zelfs best alweer met haar flirten.

Sylvie Meis staat alweer open voor nieuwe liefde: ‘Ik draag het strikje links’

Momenteel zit Sylvie Meis in het Oostenrijkse Kitzbühel, waar ze aanwezig is bij een soortgelijk Oktoberfest. “Als alleenstaande vrouw draag ik de strik links”, zo vertelt de ex van vele mannen in traditionele klederdracht. Dat betekent dat ze openstaat voor flirten. “De mannen in lederhosen zien er allemaal heel sexy uit.”

Even leek het erop dat Sylvie Meis de perfecte man had gevonden, maar zoals gewoonlijk was dat niet het geval. Wim Beelen beëindigde namelijk de relatie. ‘Lieve familie en vrienden’, schreef hij op Instagram. ‘Een aantal maanden geleden ben ik een leuke vrouw tegengekomen. Na twee dates moest iemand dat zo nodig in de pers brengen. We hebben daarna een spoedcursus kennismaking gedaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkwamen.’

De twee spraken er veel over, maar een breuk was onvermijdelijk. ‘Sylvie haar leven boven de radar en mijn leven eronder is een weg die niet bij mij past’, laat Wim weten. ‘Ik heb dan ook besloten dat onze wegen niet verder gaan als paar en we ieder onze eigen weg gaan volgen. Veel succes in je leven, Sylvie Meis. Je bent een een bijzondere, lieve vrouw.’

Sylvie Meis: ‘Het is jammer, maar Wim Beelen en ik passen niet bij elkaar’

Ook Sylvie Meis reageerde na de breuk kort tegenover BILD. “Het is jammer, maar we passen niet bij elkaar.” Na voetballers, waaronder Rafael van der Vaart, kunstenaars, zakenmannen en andere rijke kerels kan mevrouw dus weer op zoek gaan naar een nieuwe vlam in Oostenrijk. De kans is echter zéér klein dat ze een man met weinig geld aan de haak slaat.

11 reacties

Talpa Nederland

Wij zijn nog opzoek naar een ordinaire golddigger voor het nieuwe seizoen van massa is kassa niks voor jou sylvie?

DeOplossing

Volgens mij moeten Gordon en Sylvie het samen maar eens proberen. Ze zijn allebei verslaafd aan aandacht en ze zijn beiden gek op een decadente levensstijl. En ze hebben allebei geld zat.

Pieke Dassen

@DeOplossing Ik vraag me af of Gordon nog geld genoeg heeft..

zwarte pijper

Ik draag het worstje rechts, dus dat gaat klikken tussen mij en die Meis.

Camiel de Konink

Ik wilde een reactie achterlaten over Sylvie Meis in de comments maar deze is niet geplaatst.
Klopt het dat dit vaker gebeurt?
En wat voor zin heeft het dan om een reactie te schrijven als deze toch niet geplaatst wordt?

Ian Rose

Ik draag hem uiterst rechts! Elkaar halverwege tegenkomen..?

copycat

Ik ben ook rechtsdragend.

Vieze Joop

Syl bel me ik N E U K je A N U S
Met mijn duitse helm

Jan de bros

Ze mag bij mij wel even op het snuitje zitten

Spekpeter

Haar eindbestemming zal toch ‘n holle bolle Gijs zijn met centjes en ‘n pickupnaald comme moi …

Natnek

Zij is de personificatie van de term “Golddigger”.