Entertainment

Sylvie Meis lacht om liefdesleven: ‘Kan niet lang single blijven’

Het is voor Sylvie Meis een hele opdracht om een keertje niet verliefd te worden op een rijk ondernemertje. Nu ze momenteel vrijgezel is kan ze lachen om haar liefdesleven en het feit ze nooit lang single is.

Ex-man Wim Beelen

De relatie tussen Sylvie Meis en Wim Beelen heeft niet lang standgehouden. In een verklaring geeft hij aan dat hun levensstijlen niet overeenkwamen. Hij benadrukte dat het verschil tussen haar publieke leven en zijn meer discrete levensstijl doorslaggevend was. Het bleek overigens dat de eerste kinken in de kabel kwamen in Dubai. Sylvie prefereerde als 45-jarige het nachtleven boven het gezinsleven van Wim. Na de breuk met Wim is Sylvie gezien met haar ex-man, Nick Castello. Ze bleken beide tegelijkertijd in hetzelfde Oostenrijkse skigebied te zijn geweest.

Sylvie Meis lacht om liefdesleven: ‘Kan niet lang single blijven’

Zoals menigeen weet kan Sylvie niet lang ‘single’ zijn, een echte ‘relatiehopper’. Sylvie heeft ook weinig eisen, zolang de desbetreffende man maar multimiljonair is, vindt Sylvie alles prima. Het is overigens wel ironisch dat Sylvie is gedumpt door een man die veel te lelijk was voor haar, blijken de de looks toch niet alles te zijn.

Op Instagram deelt Sylvie een foto waar ze een ‘grap’ maakt. Het verwijst naar haar eigen gedrag omtrent relaties. Ook Sylvie zelf heeft dus ervaren dat van relatie, naar relatie gaan, op lange termijn weinig oplevert. Het is en blijft bij haar dan ook altijd de vraag wanneer ze met de volgende miljonair in de media verschijnt.

Het is inmiddels wel redelijk zielig aan het worden voor een vrouw van 45-jaar. Iemand die richting de 50-jaar gaat zou toch onderhand wel een ‘rustig’ leven moeten leiden zou men denken. Sylvie heeft daar kennelijk geen enkele behoefte, zo blijkt uit haar ‘jeugdige’ gedrag. Dit alles terwijl zij zelf ook ‘gewoon’ moeder is van een 17-jarige. Damián van der Vaart woont overigens niet bij Sylvie, omdat zij zo nodig interessant moet doen in Duitsland.

 

13 reacties

Plien

Ik ook niet,maar helaas wil niemand mij.

Bobbi eden

Ze kan altijd nog een leuk filmpje maken

Bobbi Eden

Waarom wordt mijn reactie over een filmpje niet geplaatst?

Rafael

Moeilijke vrouw om mee samen te wonen , doet al moeilijk als je s´morgens een paar frikadelletjes bakt

Buurtaap

Haar beste vriendinnen heten Siri en Amoxicilline.

RampieStampie

Hoe zou het met haar kringspier zijn?

Peter G

Bobbi Eden gezellig met z’n drieën voor massa is kassa in de jacuzi mark is toch te druk bezig met nicolleke

Renzo de groot

lekker wijf man

Bobbi Eden

@PeterG ik zu*g je vol slanke buikje helemaal leeg

Peter G

Nou Bobbi Eden dat klinkt gezellig

Bobbi Eden

Afgesproken Peter

Damián van der Vaart

Als alle roddelpraat donateurs nu eens 100.000 eurotjes per maand gaan doneren, i.p.v. die schamele 5 euro. Dan kan ik binnenkort papa tegen Dennis zeggen.

Benny

Vergelijkbaar patroon. Leuke vrouw maar kan niets en praat poep. Dus na een paar keer duwen zijn ze meeste vriendjes er wel klaar mee.