Entertainment

Wim Beelen heeft Sylvie Meis gedumpt: ‘Ze past niet bij mij’

sylvie meis wim beelen uit elkaar

Het nieuwe jaar begint niet goed voor Sylvie Meis. Haar kersverse liefde Wim Beelen heeft haar nu alweer de deur gewezen. Dit zou komen omdat hun levens simpelweg niet bij elkaar passen.

Sylvie Meis en Wim Beelen

Kort geleden kwam het nieuws naar buiten dat Sylvie Meis het heel erg gezellig zou hebben met miljonair Wim Beelen. In het Duitse BILD kwam naar buiten dat de twee serieus met elkaar aan het daten zijn en ook zijn carrière werd flink onder de loep genomen door Yvonne Coldeweijer. Het zouden geen zuivere praktijken zijn waar hij mee te maken heeft.

Wim zou namelijk beschikken over een vermogen van 200 miljoen euro en verdient zijn geld met sloopwerkzaamheden en het verwerken van bouwpuin. Sylvie heeft er natuurlijk een handje van om rijke mannen aan de haak te slaan, terwijl ze hun vermogen absoluut niet nodig heeft. Zo sloeg ze natuurlijk eerder voetballer Rafael van der Vaart aan de haak, ging ze met zakenmannen, een kunstenaar en nog andere voetballers.

Wim Beelen heeft Sylvie Meis gedumpt: ‘Ze past niet bij mij’

Het leek Sylvie eindelijk gelukt te zijn om de perfecte man te vinden, of toch niet. Wim Beelen heeft namelijk besloten de relatie te beëindigen. “Lieve familie en vrienden”, begint het. “Een aantal maanden geleden ben ik een leuke vrouw tegengekomen. Na twee dates moest iemand dat zo nodig in de pers brengen. We hebben daarna een spoedcursus kennismaking gedaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkwamen.”

Wim geeft aan dat ze gewoon echt niet bij elkaar passen, voornamelijk door de levensstijl die zij er beiden op nahouden. “Sylvie haar leven boven de radar en mijn leven eronder is een weg wat niet bij mij past”, vertelt hij. Natuurlijk moet Wim wel laten blijken dat hij degene is die de relatie met de enige echte Sylvie Meis heeft verbroken. “Ik heb dan ook besloten dat onze wegen niet verder gaan als paar en we ieder onze eigen weg gaan volgen.”

 

8 reacties

James

Dat zag Stevie wonder ook nog wel.

Wopke Hoekstra

Wop Wop Wop, Wopke Hoekstra hier!
Wop, Wop, Wop! Heeeeee, sexy Sigrid! Wop Wop Wop, Wopke Hoekstra stijl!

Scooby Doo

Ja, Stevie Wonder zong al ‘I just called to say, I dont love you’.

Het was Wimpie die afgelopen zomer Sylvie zag zitten op een terras en dacht, ik vrijgezel, zij vrijgezel, waarom ook niet. Maar de uitgekookte Sylvie kennende heeft zij haar charmes in de strijd gegooid. Welke is mij onduidelijk want het blijft een lelijk wijf.

Rocco Sifredi

Ze is welkom bij Ome Rocco

Choco Prince

Nare man dumpt naar vrouwtje.

Wim Beelen

Opzich zouden we best goed bij elkaar passen, maar als de relatie nog enkele maanden zou duren zou ik volgend jaar niet meer in de quote 500 staan.

Damian

Mama hoeveel papa´s krijg ik nog ?

Natnek

Dat kon hij toch van tevoren weten?