Relletjes

Rachel Hazes blijkt wederom bipolair

Rachel Hazes verdrietig

Rachel Hazes blijkt wederom bipolair. Waarom? Deze meid plaatste een post op Instagram met een overdreven grote taart inclusief vuurwerk om groots te kunnen vieren dat André Hazes een jaar clean was. Nu ergert mevrouw zich aan het feit dat het aandacht krijgt in de media.

In de post op Instagram wilde mama even duidelijk maken hoe trots ze wel niet is op haar zoon vanwege het feit fabeltje dat hij nu een jaar clean is. MAAR zodra er vragen over gesteld worden vanuit de media, zegt die gek opeens: “Dat is gewoon iets tussen André en mij.”

Ruzie met RTL Boulevard

RTL Boulevard bleek eerder al ruzie te hebben met Nikkie de Jager en mochten daarom haar trouwfoto’s niet laten zien, maar nu hebben ze ook ruzie met Rachel Hazes. Daarom wil ze ook niet op het programma reageren. Die mensen beginnen overal vijanden te kweken. Welkom bij de club! Maar waarom is Rachel dan boos op RTL Boulevard?

Luuk Ikink legt uit: “Rachel wil dus niet, want er zijn een aantal mensen hier, in deze ruimte, die ervoor gezorgd hebben dat Rachel dus niet meer met ons wil praten. Rob Goossens, ja. Ze heeft er nog steeds geen zin in! Ze zegt dat wat jij toen hebt gezegd over haar, dat ze dat heel vervelend vindt.” Het betreft het feit dat Rob zei dat Rachel ‘al twintig jaar met het lijk van André loopt te zeulen’ en ook werd ze uitgemaakt voor groot leugenaar (wat ze feitelijk ook is).

‘Ja, dat is iets tussen ons’

Maar gelukkig reageert ze wel bij Shownieuws via de hoofdredacteur van Story (Guido den Aantrekker): “Ik heb Rachel even gecontact en zij zegt: ‘Ik wil er niet al te veel over zeggen, want dit is gewoon iets tussen André en mij’, maar hij is gewoon een jaar geleden een nieuw leven begonnen.

Gelukkig reageert Frits Huffnagel hier nog wel enigszins helder op: “Ik moet wel lachen om zo’n reactie dan. Eerst post je op social media een taart met een 1 en dan vraag je aan haar wat erachter zit, en dan zegt ze: ‘Ja, dat is iets tussen ons.’” Bipolair dus.

Nog geen reacties