Rachel Hazes negeert Yvonne Coldeweijer

Yv Cold klaar met RTL Boulevard en Fawry vuile luis | Roddelpraat

In de podcast van Yvonne en Mark uit Yv haar frustraties over de familie Hazes, want Rachel Hazes negeert Yvonne Coldeweijer. Onze Yv had het natuurlijk wel bij het juiste eind over Dreetjes verslavingen, maar Rachel maakte haar toen uit voor leugenaar. Nu negeert ze Yv volledig.

Yvonne zegt: “Dat is een beetje mijn doorbraak geweest, want ik zei: ‘Jongens, maar het is wél zo.’ Ze maakten me af, ze hebben me verketterd. Ze hebben gezegd: ‘Vreselijk mens, die Yvonne Coldeweijer die zegt dat hij in een afkickkliniek zit! Dat kun je niet maken!’”

Maar ze gaat nog even door: “Rachel stond met schuim op haar mond voor de camera: ‘Hij zit niet in een afkickkliniek! Hij zit in de mediakliniek!’ Hahaha. Omdat hij moest bijkomen van een burn-out en ‘de media is hem te veel geworden’. Hij heeft altijd zelf de media opgezocht, dat is natuurlijk bullsh*t.”

En door: “Ik was echt dat walgelijke wijf dat dat zei. Maar toen ik zei: ‘Hij komt zo en zo laat aan’, toen stond heel de vaderlandse pers op Schiphol. Toen voelde ik me eindelijk serieus genomen. Ze geloofden me dus wél.”

Maar Yv blijkt ook enigszins corrupt te zijn, want uit het volgende deel van het gesprek met Mark blijkt dat ze in een kamp te trekken valt:

Mark Koster: “Heb je daarna nog contact met hem gehad of met de Hazes-familie? Dat ze zeiden: ‘Je was wel goed ingevoerd’?”

Yvonne lachend: “Nee joh! Pfff. Haha. Jij spoort ook niet dat je dat denkt. Hè hè!”

Mark: “Misschien denken ze dan: misschien kunnen we haar in ons kamp trekken.”

Yvonne: “Nee joh. Ze zijn alleen maar met zichzelf bezig.”

Jaaaaaa….. Verdacht!

20 reacties op “Rachel Hazes negeert Yvonne Coldeweijer

 1. Prof. Dr. Größschwanz zegt:

  Goed stuk, kort en bondig. Dit is journalistiek pur sang. De mediacourant mag zich wel eens zorgen gaan maken.

  23
  3
  • Mediakeutel zegt:

   Wat is dat toch de hele tijd met die Mediacourant? Die hebben niet eens een eigen programma.
   Gewoon zolderkamertjes journalistiek en tekst overschrijven opdat gezegd wordt bij Boulefart, RP, Shownews enz.

   3
   9
 2. Opgevangen gesprek zegt:

  Jan tegen Yv: je mag 2 uur met je blote kudt op mijn biggenmuil.
  Yv lachtend: je maakt een grapje:. Jan: nee
  Yv: je bent lekijk, kalend, varkensgezicht,

  5
  7
 3. Jan Roos zegt:

  ATTENTIE – a.s woensdag geen Roddelpraat! Was vergeten om m’n wachtwoord te wijzigen, Joyce heeft alle nieuwe berichten gelezen en nu moet ik terug naar Spanje. Hopelijk zitten er vrouwen in de kliniek.

  5
  5
 4. ikhebeenwens zegt:

  Hazessen zijn paupers. Vergeet de juice omtrent die clan. Daar ben ik op uitgekeken.
  Ik wil nieuwe juice! Vooral over die uitkotste Talpa BN-ers.

  6
  1
 5. Anoniem zegt:

  Ik word hier een beetje triest van. Ik bedoel dan verspilt ons Yvke haar kostbare tijd om over de weduwe van een zanger te praten terwijl die weduwe zelf nooit maar dan ook nooit iets gepresteerd heeft. FAME BY ASSOCIATION noemen we dat.

  4
  0
  • Kkfilter zegt:

   Dit doorgerookte skelet met neptieten heeft maar één prestatie geleverd in haar leven: als kindhoērtje genökt worden door hazes senior. En daar casht ze nog altijd op

   6
   0
 6. 🤍 zegt:

  Daddy wil even zijn respect uitspreken naar al z’n sugar girls, die enkel en alleen het broodnodige contact onderhouden,

  1
  1
 7. Hansie zegt:

  Zeg maar niets meer, jokkebrok. Duidelijk dat die biografie dus ook een fictie stuk is. Wellicht dat zij als minderjarige op het dronken fluitje is gaan zitten. Van haar hand en uit haar mond heeft geen geloofwaardigheid. Zoveel is duidelijk.

  2
  2
 8. Jan Roos zegt:

  Ben momenteel bij het AZC, had op tropische dames gehoopt maar er liggen hier alleen maar geile Arabische kerels in de berm. Gelukkig ligt parenclub Tien in Meedhuizen op de route.

  6
  2
  • Jan Roos zegt:

   Niet alleen beffen Celientje, zou je heerlijk diep in je kontje nemen terwijl Dennis en Marcelleke toekijken.

   7
   0

Reacties zijn gesloten.