Rachel Hazes is een pathologische leugenaar

Rachel Hazes

Gisteren deelden wij al het verhaal achter de familie Hazes en het feit dat Rachel hier een groot aandeel in heeft als lijpe moeder van André. Gisteravond werd Rachel nog even uitvoerig besproken door Rob Goossens in RTL Boulevard en wat blijkt: Rachel Hazes is een pathologische leugenaar.

De leugens blijven zich opstapelen. Zo zette Rob deze even allemaal op een rijtje tijdens de uitzending van Boulevard gisteravond. Te beginnen met de Instagram-post die André deelden met de mededeling dat hij verschillende verslavingen al te boven was gekomen in zijn afwezigheid van de media. Moeder Rachel reageert daar met hartjes op. Erkennende dat het zo is. En dat is interessant, want toen Yvonne Coldeweijer een tijd geleden al deelden dat hij voor zijn verslavingen in een privé-kliniek in Spanje zat, had Rachel bij Shownieuws geroepen dat ‘als misschien 1% van die verhalen waar is, het veel is’, omdat haar zoon niet verslaafd was.

“Rachel is niet in haar eerste leugen gestikt”, aldus Rob Goossens in RTL Boulevard. Ook nadat Roxeanna in De Beste Zangers een boekje opendeed over haar moeder die haar heeft laten vallen na de dood van haar vader, omdat ze een boek wilde schrijven, riep Rachel dat haar dochter een rijke fantasie had en de boel dus bij elkaar loog, omdat ‘ze er wel degelijk voor de kinderen was’. En ook dat is interessant aangezien Rachel toentertijd zelf notabene nog had aangegeven elke dag een flesje bessenjenever weg te drinken én op pad te gaan om een boek te schrijven.

Ze draait het de hele tijd zoals het haar goed uitkomt. Rachel Hazes is een pathologische leugenaar. Dat is namelijk de definitie van het begrip.

Voormalige advocaat van Rachel, inmiddels Jurist, zegt ook: “Het begint een tragisch patroon te worden waarbij ze het toch elke keer zo draait dat het haar op dit moment goed uitkomt. Ze kijkt eigenlijk niet meer dan 24 uur achteruit en niet meer dan 24 uur vooruit.” Rob zegt hier nog over: “Het wordt wel een heel ingewikkeld spinnenweb op het moment dat jij de hele boel bij elkaar jokt en je gaat dan vervolgens zeggen ‘mijn dochter is degene die…'”

Sarah van Soelen had ook op zijn Instagram gereageerd. Wel heeft ze zichzelf uit de documentaire laten knippen, omdat ze het hoofdstuk ‘André Hazes’ achter zich wilt laten. Op de comeback van Dré reageert ze onder andere: “Hij is de liefste die ik ken. Ook ben ik trots op zijn moeder die dag en nacht voor hem heeft gezorgd. Ze heeft zich echt om hem bekommerd.”

Pfoe, nu moet ik even op adem komen. Wat een tekst. Zijn we nu dan even klaar met die drama rondom de familie Hazes?

Roxeanne Hazes Beste Zangers

13 reacties op “Rachel Hazes is een pathologische leugenaar

 1. K0nts3ks1sl3kk3r zegt:

  Zodetifus wat een k^nkerlange tekst. Dat gaat toch helemaal niemand lezen? Drop je dm’s nou maar Jan, dat is tenminste sappig.

  2
  2
 2. Ja toch niet dan zegt:

  Net zoals zoonlief, zou vaders nu waarschijnlijk al weer tien vrouwen verder zijn geweest als hij was blijven leven. In die zin is het rad van fortuin blijven steken op de naam van deze vrouw.

  10
  1
 3. Joyce Prinsen het vette mokkel van Jan zegt:

  Mijn bolle smerige dikkertje met kalende biggenkop, zijn broekzakken vol 5 euro biljetten.

  1
  2

Reacties zijn gesloten.