Het verhaal van moederskindje André Hazes in een notendop

Wat is er nou precies allemaal aan de hand met André Hazes? Yvonne Coldeweijer vat het verhaal van moederskindje André Hazes in een notendop samen in haar Instagram-stories en het lijkt een oneindig verhaal.

Gisteren kondigde André op zijn Instagram aan dat hij weer gaat optreden en de mediastilte doorbreekt nadat hij van meerdere verslavingen af moest komen. Dat heeft hij cold turkey gedaan en voelt zich nu beter dan ooit. Zijn comeback gaat bij HZH zijn.

Rachel zou André gepusht hebben om nu met dit statement naar buiten te komen om Roxeanne voor te zijn die juist wilt stoppen met HZH. Al heeft ze daar nog geen definitief besluit over genomen. Volgens Yv is zijn patroon pas te verbreken als hij de toxische relatie met zijn moeder Rachel beëindigd.

En daar houdt het verhaal nog niet op, want André en Monique zouden weer samen komen en misschien zelfs trouwen, maar nadat Dré op vakantie was geweest met zijn moeder Rachel liet hij aan Monique weten niet meer met haar verder te willen. Waarschijnlijk heeft Reets op hem ingepraat dat hij beter niet verder kan gaan met de moeder van zijn kind.

Ook is duidelijk te zien hoe Yv nu al onwijs aan het genieten is van het feit dat er waarschijnlijk weer veel juice over André gaat verschijnen in de toekomst. De story van Yv is hieronder te zien. Mocht je de tekst willen lezen: pauzeer het beeld even. Godsammekrake, ik ben helemaal buitenadem van dit k*t stuk.

27 reacties op “Het verhaal van moederskindje André Hazes in een notendop

 1. Bigblackcocksmatter zegt:

  Nou die zus van andre wil ik wel graag vernederen op de keukentafel. Dat ik haar rokje optil en dan die vleesboom van 34 cm er langzaam in prop. En met ferme slagen haar hele baarmoeder vol hengst.

  4
  13
  • Bigblackcocksmatter zegt:

   En na het vol hengsten van haar baarmoeder, haal ik hem er uit en ga een ander gaatje proberen. Ook hier kan ik me vleesboom in proppen en ga hier zeer geweldadig tekeer met lange halen en diepe stoten.

   2
   13
   • Bigblackcocksmatter zegt:

    Dit houden we net zolang vol tot dat haar ontlasting via haar neusgaten naar buiten komt. De 34 cm lange vleesboom word er rustig uitgehaald en richting haar mond gebracht. En langzaam openende zij haar mond.

    2
    12
    • Bigblackcocksmatter zegt:

     Na wat proppen en prakken lukt het eindelijk om minstens de helft van de 34 cm er in te krijgen. Na het nodige kokhalzen lukt het haar toch de laaste beetjes zaad er uit te krijgen. Gulzig slikt ze dit ook door.

     2
     11
     • Bigblackcocksmatter zegt:

      Daarna bedankt ik haar voor haar openheid van alle gaten en vraag beleeft wat we gaan eten en of het niet tijd word om er mee te beginnen.

      2
      9
 2. Sjoeke zegt:

  Misschien een rare gedachte maar zou me niks verbazen als Rachel en André het ook nog met elkaar zouden doen of gedaan zouden hebben.
  Alleen al die gedachte en dat het me niet zou verbazen zegt genoeg over de familie. Wat een tokkies

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.