André Hazes is alweer een jaar clean

Waaauuwwww!!! Gefeliciteerd met deze pr-stunt. André Hazes is alweer een jaar clean. Althans… Yvonne Coldeweijer gelooft er geen zak van en ondanks dat we nog geen bewijs hebben, moeten we haar hier toch gelijk in geven.

Die gek van een Rachel Hazes deelt een post op Instagram waar een overdreven taart op te zien is met de tekst ‘one year’ en een foto van Dré erop.

Ze benadrukt in de post hoe trots ze is: “Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen.” Ze vervolgt met een uiting van dankbaarheid: “Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn.” Blegh. Kots. Zucht.

Je zou bijna kunnen stellen dat dit een nog grotere poppenkast is dan het Koningshuis. Man, wat weet de familie Hazes toch elke keer een toneelstuk op te voeren.

15 reacties op “André Hazes is alweer een jaar clean

 1. Ouf zegt:

  André Hazes is alweer een jaar clean? Dus Dreetje heeft Rochel alweer een heel jaar niet aangeduwd? Het is hem geraden. De smerige sigaretten lucht die uit die oude leren tas komt. Moet haast niet te harden zijn.

  9
  0
 2. Timmy zegt:

  Trots is een negatief woord. Zijn tegengestelde is bescheidenheid. Ja zelfs Miriam Webster heeft inmiddels een nieuwe toegevoegd. Maar ik houdt mij aan het orgineel.

  2
  2
 3. Janus Anus de afkickkoning cq het alcohol🐷 zegt:

  Ik stop met alcohol. Iedere ochtend om 02.30 uur. Rond koffietijd een tia maria of 2 erbij. Voor de gezelligheid. Verder wat pils, kratje per dag, was ooit 2 kratjes

  4
  1
 4. Vieze vette zure rotkop Jan het 🐷 zegt:

  Ik had mij 14 dagen niet gedoucht en die vieze rooie snor op mijn biggenkop maar laten staan. Vandaag opgefrist, kan er weer 2 weken tegen aan

  2
  2
 5. Adriaantje zegt:

  Djeeeeeez, als mijn moeder zoiets had gepost dan had ik haar persoonlijk een paar keer ondergedompeld in de Vinkeveense Plassen. Wat een ultra bizarre familie is dit toch.

  2
  0
 6. Een kinderhand is snel gevuld zegt:

  Saai moederskindje geworden die Dre. Had ze hem maar eerder fatsoenlijk te eten gegeven dan was het niet zo’n kabouter gebleven.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.