Dennis Schouten aan tafel bij Op1

BREAKING: onze eigen Dennieboy is gebeld door Op1 met de vraag of hij vanavond te gast is in de uitzending. Het betreft de mediacode en het feit dat wij die nog wel eens aan onze laars willen lappen. Vanavond deelt Dennis Schouten aan tafel bij Op1 onze kijk op de situatie.

Voor de mensen die niet weten wat de mediacode is: “Eén van de taken van de Rijksvoorlichtingsdienst is om de persoonlijke levenssfeer van de leden van het Koninklijk Huis te beschermen. Dit is geregeld bij Koninklijk Besluit van 13 december 1965.”

Of terwijl: er bestaat een code die zegt dat je niet zomaar content over de persoonlijke levenssfeer van het koningshuis mag verspreiden. De persoonlijke levenssfeer dient beschermt te worden. Nou plaatsen wij niet heel erg veel over het koningshuis, maar wanneer wij iets tegenkomen van Amalia, plaatsen wij dat met alle liefde.

Eerst belde RTL Nieuws al naar Dennis om wat vragen te stellen over onze kijk op de mediacode. Dat vond RTL interessant. Daarna werd hij gebeld door Op1 die het zelfs zo interessant vond dat hij uitgenodigd werd om mee te praten. Vanavond schuift Dennis Schouten aan tafel bij Op1 om over dit onderwerp te praten. Dus kijk vanavond vooral mee!

27 reacties op “Dennis Schouten aan tafel bij Op1

 1. Lijst zegt:

  Eerst nog maar eens zien of Dennis daadwerkelijk aanschuift. Bij Tv programma’s hebben ze immers een redactie die gasten inschaalt op niveau. Dennieboy zal wel op een reservelijst staan als er echt niemand anders van de vaste kliek kan.

  12
  4
 2. Ollie zegt:

  Apart terwijl Roos meer als de inelligentere mocht worden beschouwd. Het tijdperk Roos is voorbij, de vieze bolle juice stelende overspelige beffert doet er nier meer toe. Roos is tot stront verworden en hij moet alleen nog doodt gaan.

  1
  28
 3. De Tia van de kneus Dennis zegt:

  zijn kop hangt al aardig scheef naar rechts. Nog een paar kleine feestje tussen de 3 hersencellen en hij kan naast Schumacher de hersendode formule 1 racert een bedje nemen hahahahahah

  1
  15
 4. PRAETORIAN zegt:

  Goh, stuur het half debiele broertje van Jan Roos die wél op niveau een gesprek kan voeren naar voren als boegbeeld van Roddelpraat. Handig Jan 🫣

  0
  0
 5. Gekte zegt:

  Je snapt toch zelf ook wel dat hij daar voor lul wordt gezet en dat ze m gaan uitmelken snap niet dat jullie dit überhaupt toe lieten maar goed dit is zijn/jullie keus

  1
  0
 6. Danny zegt:

  Roddelpraat zijn zulke zielige stakkers, echt het laagste van het laagste.
  Jullie zijn nog dommer dan het achtereind van een varken. Zo laag hoe je privésituaties van mensen belicht.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.