André Hazes weer boos op Monique Westenberg

Yvonne Coldeweijer plaatste in haar story op Instagram een verhaal over het gerucht dat André Hazes weer boos is op zijn ex Monique. Wat er van waar is weten we natuurlijk echter nooit.

Yvonne verkondigd namelijk dat André boos zou zijn, omdat Monique zonder overleg sponsordeals voor meubels zou aannemen terwijl het André’s huis zou zijn.

Yv Cold schrijft o.a.: “De laatste dagen irriteert hij zich dood aan Monique en gedraagt hij zich koud en zakelijk ten opzichte van haar. Het lijkt net of hij expres ruzie met haar zoekt, zodat hij straks een reden heeft om haar uit de villa te zetten.”

Volgens ons Yv zou Monique momenteel geen inkomsten hebben en het daarom nodig hebben om gratis meubels te sparen. Dat gerucht klinkt ook niet totaal vreemd aangezien die vrouw niks is zonder de aandacht van Dreetje. Zou Rachel er iets mee te maken hebben? Sneu is het wel.

28 reacties op “André Hazes weer boos op Monique Westenberg

 1. Iemand zegt:

  Kan iemand die strontmongool niet eens een keer tyfushard in het gezicht trappen? Hij denkt dat hij alles is met zijn walgelijke kutkop. Zak genetisch afval.

  27
  0
 2. Floris Weyers zegt:

  Weet niet wat treuriger is, het feit dat Dreetje jr. en Monique op broer en zus lijken, dat Yv hier er een sneu stukje over tikt wat Jan kopieert, óf dat ik het allemaal lees en op reageer. Genoeg RP voor vandaag.

  11
  1
 3. Thijs zegt:

  Die Yv Cold was in de tweede wereldoorlog gewoon een verraderlijke valse kreng geweest een Moffenhoooeeeer.
  Een niksnut die de gouden tanden nog uit je gebit zou roven voor wat aandacht. Ophitsertje met je botoxkop

  3
  10
 4. Hansie zegt:

  Als hij zijn ogen sluit en voor zijn hoofd grijpt. Dat is van hem. Fukkin dwaas. Zonder witwassers en ‘vaders’ naam is hij slechts een dwaze junk.

  4
  0
 5. Jan Roos het minne overspelige befvarken zegt:

  Hoi Moon. Geen zorgen, ome Jan neemt je wel mee naar de Ikea. Kan kleine Dreetje 3 ff in de ballenbak en zak jij over mijn biggenmuil voor een 2 uur durende befsessie in de parkeergarage. Ikea meuk pakketjes kunnen in mijn befmobiel Range Roadster

  4
  3
 6. The new attitude zegt:

  Je was zo mooi weer vandaag. Maar ik kan het niet meer met wat er woensdag is gebeurd.

  En het ergste vind ik nog, dit wist je gewoon. Blijkbaar is Bas het belangrijkste voor je.

  0
  0
 7. Choco Prince zegt:

  Als jong ventje was Dreetje, weliswaar verwend en een brutale bek, nog wel te pruimen, maar inmiddels is hij verworden tot een heel sneu persoon. Het komt nooit meer goed met deze junk.

  6
  0
 8. Joyce zegt:

  Jantje roos, ik lig nu al 12 uur onder je stinkende kadaver terwijl je roes ligt uit te slapen en het lukt me niet om onder je obesistaslijf vandaan te komen.. de alchohol dampen .. en zweet zijn vreselijk. help me RP vrienden!

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.