Glennis Grace draait doorrrrrrr

Dat die Grace een disgrace is wisten we al. Totaal schaamteloos en bloedordinair schreeuwt ze zich een weg door haar leven. Ze is net zo arrogant als dat ze dom is: enorm. En waar dat op gebaseerd is mag Jozef weten, want het vrouwtje kan leuk covertjes zingen, maar een volwaardige zangeres is het natuurlijk niet te noemen. Na de moordaanslag op Peter R de Vries ging het natuurlijk maar over 1 persoon in dat verwarde hoofd: Glennis.

Als je dan op je narcisme gewezen wordt zou het normaal zijn als je er even over nadenkt en je daarna een beetje schaamt. Maar niet als je een viswijf uit de Jordaan bent die denkt dat ze Withney Houston zelve is. Dus ging ze frontaal in de tegenaanval en schold ze iedereen en alles de moeder.

Dan verwacht je toch wel dat er iemand in haar omgeving met een iets hoger IQ zou zeggen: “Glenda, je zet niet alleen jezelf verschrikkelijk voor gek. Je plaatst je nu ook boven de op sterven liggende Peter R. en dat is nogal ziek. Liever gezegd, je vertoont symptomen van iemand die redelijk gestoord is. Dus zwijg nou gewoon verder en houd op met aandacht trekken.” Alleen dat soort mensen heeft ze niet om zich heen, want dat soort mensen willen niet omgaan met hoopjes ellende als Glennis Grace.

En dus is het stuk ongeluk verder gegaan in haar oorlog tegen mensen die zeggen dat ze even normaal moet doen. Ze gaat ze nu namen and shamen op haar account. Is er een dokter in de zaal?

77 reacties op “Glennis Grace draait doorrrrrrr

  1. Umfufu zegt:

    Wat mankeren die meiden toch ? Glenda die het over haar maakt, Bridget die vertelt dat ze er bij hads kunnen zijn, het gaat niet over jullie !

    1
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.