Glennis Grace over Peter R de Vries: ik, ik, ik, ik, ik, ik, ik en ik

Sommige mensen kennen echt geen schaamte. Glennis Grace is daar natuurlijk een prachtig voorbeeld van. De coverzangeres denkt dat de wereld om haar draait en zo ook bij de moordaanslag op Peter R de Vries. Zonder enige twijfel gooit de nieuwe coach van The Voice of Holland haar gevoelens op Insta. En je raadt wel over wie dat gaat.

Juist, over haar. Maar liefst 28 keer het woord ‘ik’ in een filmpje over de aanslag op een ander. Hoe krijg je het voor elkaar. En dan ook nog de gore moed hebben om te zeggen dat je het filmpje niet maakt om de hele wereld te laten weten dat juist JIJ er veel moeite mee hebt. Hier zie je echt een geestelijk gestoorde aan het woord. Gatverdamme.

84 reacties op “Glennis Grace over Peter R de Vries: ik, ik, ik, ik, ik, ik, ik en ik

 1. Marc de Grauw zegt:

  Ben donateur geworden! Met name doordat Genee Dennis op een walgelijke manier heeft genaaid.

  Jan, doe ons wel 1 plezier. Je mag zo blauw als een aap zijn elke uitzending, maar voel wel effe aan wanneer je, je bakkes moet houden als Dennis echt eff zn hartje moet luchten. Verder is het GOUD!

  60
  0
 2. Dwight Power zegt:

  Eigenlijk ziet ze dit nieuws als een mogelijkheid om weer een filmpje over zichzelf te maken. Wat het voor haar betekent, wat haar gevoelend erbij zijn. Volledig zwelgend in “self-importance” zonder enig mededogen of inlevingsvermogen. Alles op haar zelf betrekken, wellicht als zij het zelf niet doet doet niemand het.

  3
  0
 3. Willem Wever zegt:

  echt een Amsterdamse linkse aanstelster

  ps wie heeft haar gezegd dat die gekke tattoos erop moesten wat een ordinair wijf is ze de zus van die whigger Anouk ofzo

  3
  0
 4. Gleenus zegt:

  Ik vind dat ik hier ook iets van moet zeggen. En toen schreef ik dit. En toen moest ik heel erg huilen en toen moest ik een zakdoekje pakken en toen heb ik mijn tranen gedroogd. En toen kon ik nadenken of ik de overbodige penis die ik van een goede vriend, nu vriendin, heb gekregen op mijn voorhoofd wil laten transplanteren ook moet tattoeren. Zie ik die tattoages dan nog wel als ik mij hoofd opmaak. Ik kan die vriend ook zelf vragen.

  Doe ik dit al beter?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.