Rapper Demper verdachte in moordaanslag op Peter R de Vries

Goh, het zou weer eens niet een rapper zijn van uitheemse komaf. Deze Antilliaanse Delano G. is de 21-jarige Rotterdammer die gelijk na de aanslag werd aangehouden op de A4 samen met die Pool. Het zal je niet verbazen dat deze sneuneus liedjes maakt over zijn criminele gedrag en dat ie iedereen waarschuwt dat ie je komt vermoorden.

Het zal je ook niet verbazen dat hij mag optreden bij BNN/VARA, die structureel dit soort gespuis een podium biedt. Hieronder zijn nummer ‘Bouw op mezelf’. Nou vriend, ik denk dat je de aankomende 25 jaar inderdaad op jezelf moet gaan bouwen in de bak.

244 reacties op “Rapper Demper verdachte in moordaanslag op Peter R de Vries

 1. Dirk zegt:

  De ironie wanneer verkondigers van een open grenzen beleid zelf slachtoffer worden maar ook hoe politiek zich dan plots wel op de voorgrond toont en het een “aanval op de rechtstaat” is.

  13
  0
 2. Papa en Mama zegt:

  Is de demper nu wel of niet geslaagd voor zijn rapper praktijkexamen? Herkansing zal waarschijnlijk nog wel even op zich laten wachten.

  2
  0
 3. Sluier van de Tip zegt:

  Deze man Delano is gestuurd door rappers en groupie Lindsey Mone Frank de bruyn en Jeremy Deekman om Peter R de Vries om te leggen. Al die 101 Barz gasten ontkennen nu dat ze Delano goed kennen. Kijk maar op hun facebook en instagram, daar zie je hun geen woord over die poging tot moord zeggen. Lindsey Mone denkt dat ze hiermee weg komt om mensen iets aan te doen. G-no had al mij verteld wat voor vuile rat ze is. Dan gaat ze met die dwerg Guillermo met die vieze dreads andere mensen belachelijk maken. Dan kijk hoe al die circusartiesten eruit zien van die 101 barz wereld. en dan heb ik het over die smerige buitenlanders die elkaar als beesten lopen af te maken. Rotjoch zit ook in het complot samen met Latifahladivah, Lexxus en Mevrouw is je zaak. Die comedians van amsterdam en dan heb ik het ook die kk niggers die andere donkere mensen aan het lastig vallen zijn, die hebben het over black live matters. Ondertussen zitten ze een donkere dame lastig te vallen, Hyopycryte stink surinamers en stink antillianen. ze mogen allemaal van mij in de container. lelijke apen die identiteitscrisis hebben

  7
  1
 4. Beckie Boss zegt:

  Mijn moeder lijkt op een spook. Met die lelijke gerimpelde rotkop. Joop Klepzeiker
  Ik ben te lelijk om kinderen te krijgen. Mijn tanden in bek zijn lelijk en ik heb echt een vies lichaam. Ik train nu omdat ik geen geld verdien wat witte wijven als Fabiola doen het beter dan ik. Nu ga ik snel weer naar Rotjoch rennen om rapjes te maken. Maar lelijk en vies blijf ik toch. Mijn nichtje Kathy met haar grote dikke neus en platte kont, Margery die op gollum lijkt met haar lelijke zwarte kind en Roxan die op Miss Piggy lijkt met soa aan dr bek en dr gehandicapte zoon die op een achterlijke school zit, gaan we samen met hun rapjes over jou maken. En het ergste is, dat we nog steeds engerds zijn. Niet te vergeten Anika die vieze pedofiel die van kleine meisjes houd en kleine meisjes stalkt, die woont samen met dr manwijf. Samen neuken ze hun honden, hun honden zijn partners en hun honden zijn hun kinderen.

  1
  0
 5. G-no zegt:

  We hebben de boel op stelten gezet he babygirl… Wat dacht Lindsey wel niet? Die grote dikke billen van jou overtreft iedereen! En ja Lindsey Mone zat erachter met die nepprofiel op instagram sorry babyboo Je weet dat jij de mooiste bent van alle vrouwen die ik heb gehad. Je lijkt op mijn droomvrouw maar dan nog mooier.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.