Meer info over verdachten aanslag Peter R. de Vries

peter-r

De pliesie heeft meer informatie naar buiten gebracht over de mannen die worden verdacht van het neerschieten van de misdaadverslaggever.

Op de A4 ter hoogte van de afrit Leidschendam hield een arrestatieteam twee mannen aan die worden verdacht van directe betrokkenheid bij het schietincident. Het gaat om een 35-jarige man met de Poolse nationaliteit woonachtig in Maurik en een 21-jarige man woonachtig in Rotterdam.

De twee verdachten zitten in volledige beperkingen en worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Gisterennacht zijn er diverse huiszoekingen verricht in Tiel, Maurik en Rotterdam. Daar zijn verschillende gegevensdragers en munitie in beslag genomen.

De politie hield in Amsterdam nog een derde verdachte aan, een 18-jarige Amsterdammer. Hij is vandaag heengezonden en is geen verdachte meer in dit onderzoek.

56 reacties op “Meer info over verdachten aanslag Peter R. de Vries

  1. De Jong zegt:

    Wauwie, Maurik word gewoon benoemd door mijn helden van Roddelpraat, al is dit natuurlijk een trieste en verdrietige reden. Hopen dat Peter er snel bovenop komt. Zeer ondergewaardeerde held.

    4
    5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.