VI-trio reageert op overlijden Peter R. de Vries

peter-vi

Oké, nog één keer Peter en dan gaan we weer over tot de orde van de roddeldag.

We praten nog een keer na met de gebroeders Gijp, Derksen en Ladyshave. Waarbij we moeten opmerken dat Gijp toch wel een sterk punt aanhaalt: want waarom was er niemand die Peter enigszins in de gaten hield bij het aankomen en verlaten van die RTL Bioulevard-studio? Hoe lang duurt het voordat we doorkrijgen dat de Taghi-kliek geen grappen maakt?

Ondertussen in Nederlandje: hoofdingang NOS-gebouw Mediapark Hilversum gesloten wegens dreiging.

548 reacties op “VI-trio reageert op overlijden Peter R. de Vries

 1. Rapper Just B Tilburg zegt:

  Ik ben een kk whigger uit Tilburg. Ik heb rapper G-no gevraagd om een vrouw haar kind te vermoorden . Hij moest dat kindje vergiftigen. Dat hebben we samen met Anika Roxan Kathy P en Margery W afgesproken. Ook politievrienden in Tilburg zaten in het complot. Nu heb ik mijn straf gekregen want ik dacht dat ik de sportschool van mijn ouders zou overnemen, maar helaas hebben we geen sportschool meer. Vieze kk hoerenzoon die ik ben. Als ik doorga met jou te hacken en stalken bij rappers, dan worden mijn ouders ook aangegeven bij de politie. Ik zou de sportschool van mijn ouders overnemen maar mijn ouders heben die sportschool snel verkocht. We weten wat we hebben geprobeerd, dus we konden daar niet meer blijven. Mijn hoerenmoeder steunde mij in mijn vieze praktijken en nu boeten we allemaal. Geloof mij iedereen word vastgelegd bij de politie. Ook gaan mijn ouders vastgelegd worden bij politie. Wij hebben ervoor gezorgd met de politie dat jij last kreeg van instanties met onze valse meldingen en we hadden gehoopt dat jij je kind kwijt zou raken. Maar allles wat wij jou toewensten, dat is op ons gekomen!!! Laten we doorgaan dan ga je zien hoe onze leven tot een hel word gemaakt! MOTHERFUCKER!!!!!!

  2
  39
 2. BigDick_Daddy69 zegt:

  mensen hebben hem nog nooit ontmoet en huilen om hem. terwijl ze normaal gewoon doorrijden als ze iets ergs zien en dan dat gelijk weer vergeet. zelfde met peter hoe kan je oprecht zeggen dat je verdriet hebt terwijl de man nog nooit in jouw leven is geweest of iets voor jou of je familie heeft gedaan. puur voor de winst.

  9
  10
 3. Fred C. zegt:

  Huichelaar die Wilfred Genee,altijd proberen de boel op te ruien,en dan als een gereformeerd knaapje het hazenpad kiezen.,als het moeilijk word.Wilfred de angsthaas,sinds dat BLM Akwasi gezever.,heeft die zijn ware gezicht getoont.,Johan had wel groot gelijk over die niksnut Akdwasie,nooit meer gekeken naar dit Nep voetbalprogramma.jammer dat mensen zoals Johan Derksen en Renee van der Gijp voor het grote geld door de mand zijn gevallen.Afgelopen week niet alleen Peter overleden,ook een agent dood(aangereden door vrachtwagen)en twee GGZ medewerkers, neergeschoten,1 dood,ander in ziekenhuis,,plus de vele onbekende anonieme mensen die overleden zijn,dus die gehele Jezusverering van Peter is totaal onbegrijpelijk.

  12
  2
 4. Zangereszondernaam zegt:

  Misschien wordt het tijd om eens iets te gaan doen aan die gijzeling door dit soort van extreem geweld en al het geweld dat minder breed in het nieuws is. Het heeft lang genoeg geduurd. Er is nauwelijks sprake van een reaktie. Nederland is gewend aan het feit dat iemand op straat in Amsterdam voor z’n flikker wordt geschoten. De slecht geacteerde reaktie van Rutte en die dikke op justitie is alweer vergeten. Rutte stond breedlachend in het rampgebied Limburg. Fantastisch land.

  9
  1
 5. Het leven is geen ponykamp zegt:

  “Wat hem is overkomen”. Alsof Peter R. in Amsterdam per ongeluk tegen een paar kogels is aangelopen met een onfortuinlijke afloop.

  6
  1
  • Kleintje zegt:

   Volgens mij is dat toch wel een aardige samenvatting. Je mag het naïef vinden, maar ik vind wel dat je ballen hebt als je zo voor je mening staat en niet buigt voor dit soort gasten. Je wordt er blijkbaar geen 80 mee, maar je hebt wel meer kloten dan 99% van de rest van de wereld.

   1
   0
  • Fitz Gerwitz zegt:

   Nee, Peter was een misselijkmakende kwal die voor 2k per optreden bij elke talkshow ingehuurd werd om het gesprek te ontregelen zodra het dreigde inhoudelijk over dingen te gaan die de socialisten niet aanstonden. Peterrrr had de lullen van die vara-eikels heel diep in zijn endeldarm zitten. Hij was narcistisch, onhebbelijk, irritant, en een allround weerzinwekkend persoon. Vreemdganger bovendien.
   Nu hij dood is wordt hij ineens afgespiegeld als een heilige, als ware hij grootscher nog dan Lady Diana? Nee, nee, driewerf nee. Eerbied voor zijn overlijden, absoluut, maar zijn dood verandert niet de nare persoon die hij was.

   17
   3
   • Kleintje zegt:

    Hij mocht dan wel narcistische trekjes hebben, maar hij heeft heel wat levens positief veranderd. Daar mag hij best wel de credits voor hebben. Hij was absoluut soms irritant en een betweter. Dat hij een paar duizend euro vangt voor een optreden is zijn goed recht. Dat hij een open relatie heeft is toch ook een privé keuze?

    Ik vind wel dat hij soms zijn rollen niet kon scheiden (bijv. bij die clash in Shownieuws). Daar was hij advocaat van Olcay Gulsen, dus hij had zich helemaal niet in die zaak moeten mengen als belanghebbende. Hij vond ineens dat je geen anonieme bronnen mocht aanhalen. Denk dat hij dat als misdaadverslaggever ook wel eens nodig had.

    Over de doden niets dan goeds. Dat is een gebruik dat bij onze maatschappij hoort en dat heeft ook wel wat. Natrappen als iemand op de grond ligt is al niet gepast. Als je er onder ligt denk ik nog minder…

    0
    0
 6. Wim Kopstoot zegt:

  Genee speelt na al die jaren nog steeds een rol. Er is niks authentiek aan dat jochie. Zit daar nog steeds alsof hij presentatortje speelt met de komkommer van zijn mama. Zielepoot.

  7
  0
  • Kleintje zegt:

   Wellicht dat Genee echt niet wist dat die lachzak naast hem dit ging vertellen. Wat had die daar mee te winnen? Die lachzak hoor zich nog liever dan Gorden en Peter R de Vries bij elkaar, dus zou me niets verbazen dat die gast het er gewoon uitklapte. En op live radio is er dan niet veel meer aan te redden.

   Dat Genee na een tirade op de voicemail er even klaar met Dennis is vind ik niet zo gek. Als je daarna ook nog eens op YouTube er alles uitgooit wat je ooit met een dronken kop hebt gezegd getuigt ook niet van veel fatsoen. Dennis had beter de eer aan zichzelf kunnen houden. Die 15K boete zal wel loslopen (en anders komt er denk ik gewoon weer een crowdfunding), maar hij heeft nu wel veel stennis geschopt en niemand heeft er wat aan. Alleen de kijkers van Roddelpraat smullen er van.

   Dat Genee een beetje de boel opruit is absoluut waar, maar daarvoor zit die ook op die plek. Dennis en Jan doen ook niet anders en dan vindt iedereen het hier prachtig (ik ook).

   0
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.