Glennis Grace: F*ck you, motherf*ckers

Ach kijk nou. Dat ordinaire schreeuwende coverzangeresje is weer eens boos en scheldt de hele wereld uit. Glennis vond het nodig om de moordaanslag op Peter R de Vries op haarzelf te betrekken met een soort egodocument waar de grootste aandachtshoer van de wereld zich nog voor zou schamen.

En als ze daar commentaar op krijgt gaat ze in haar story als een wilde te keer. Wat wel grappig is dat ze ook in dit filmpje het alleen maar over zichzelf heeft. Deze vrouw is echt niet lekker bij de wekker hoor. En ze heeft alle negatieve reacties verwijderd onder haar post, maar ze is echt geen narcist hoor. Echt niet.

112 reacties op “Glennis Grace: F*ck you, motherf*ckers

 1. De omhooggewerkte schoolmeester zegt:

  Glennis Grace is en blijft een teringtokkie, wilde bijna het K woord gebruiken om deze temijer te omschrijven. Kan Glennis, naast Alex, ook niet de wereld verlaten?

  27
  3
 2. Goed fatsoen zegt:

  Zoals al eerder geschreven heeft deze mevrouw een stoornis, dit is niet meer te scharen onder een groot ego of een plaat voor je kop. Hier is iemand echt klinisch niet helemaal 100%.

  24
  0
 3. Krijg de tering glennis zegt:

  Toch niet te filmen eigenlijk dat dit soort verwerpelijk gestoorde mensen gelikt worden door heel het Nederlandse medialandschap. En dan onze vrienden van het vrije woord maar annuleren. Wat een kutland is dit. Ik doneer nog even wat extra aan RoddelPraat.

  6
  1
 4. Glennis klinkt als een geslachtsziekte zegt:

  Bij haar bloedeigen vader die op sterven ligt staat ze te filmen en te lachen (voor aandacht) en voor iemand die ze nauwelijks kent, doet ze opeens heel emotioneel (voor aandacht).

  12
  0
 5. Donald Trump zegt:

  Wat een verschrikkelijk narcistische, hyperordinaire straatsnol is het, die Glennis Grace.

  Ze zal het ongetwijfeld ver schoppen, bij het nieuwe RTL-Talpa.

  7
  1
 6. Jannieta zegt:

  Beetje triest dat jullie hier je show van willen maken…. Overdrijven is ook een vak en als je het dan vind dan zijn jullie geen haar beter…

  2
  14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.