Geen hond die nog naar Charly Luske omkijkt

Schermafbeelding 2022 08 24 om 13.26.57

Onze grote vriend deelt een filmpje op Instagram waarop te zien is hoe hij staat te gillen op een podium met een gitaartje ernaast, maar geen hond die nog naar Charly Luske omkijkt.

Charly is natuurlijk vriend van de show, omdat hij eerst allerlei roddels aan ons verspreid, dan Dennis zodanig bedreigt dat hij moet onderduiken én zijn vrouw bedriegt om vervolgens een knipperlicht relatie met haar te hebben. Oh ja, en wat we nog het ergste vonden: we mochten niet naar zijn voetbal… golf… of zoiets(?) komen. Godsammekrake. Een kans om Jan’s absolute sportieve vaardigheden te tonen is door Charly uit de lucht gehaald. Het is een spraakmakende man, anders kunnen we niet zeggen.

Maar of hij een spraakmakend optreden heeft gegeven in onderstaande post, valt meteen van tafel te vegen. Het was natuurlijk verschrikkelijk. Geen mens in de wijde omstreken draait zich om richting het podium. Het is ook wel een oorverdovend gegil. Wat ben je nog aan het doen, Charly? Je komt beter tot je recht als je wat vakken gaat vullen in de plaatselijke supermarkt.

https://www.instagram.com/tv/Chj6JATo0Zf/?utm_source=ig_web_copy_link

18 reacties op “Geen hond die nog naar Charly Luske omkijkt

 1. Floris Weyers zegt:

  Ik zie hoe Charly de microfoon beetpakt maar ben zo geil door het warme weer dat ik wou dat hij m’n pik zo zou vasthouden. Tanja zou jaloers zijn.

  7
  3
 2. The Fennemeister zegt:

  Die arme jongen moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen.
  Het lijkt wel of hij constipatie heeft “ieeeeeeee! auwwww auwwww aahww!!” 🙁

  3
  1
 3. Patje Patatje zegt:

  Meestal hoor je niets meer van boyband boys na 5 jaar. Worden gewoon ingewisseld voor de volgende groep naïeve jonge sukkeltjes. Zijn huwelijk met Tanja heeft hem nog enigszins in de picture gehouden. Zij is wel een goede actrice.

  4
  4
 4. Joyce Prinsen over haar impotente haatbig Jan zegt:

  Mijn Jan met biggenmuil gaat altijd voor het zingen de kerk uit. 15 seconden en het varken bevlekt zichzelf al

  0
  4
 5. Ben el Haram zegt:

  Volgens voorzitter van de Mevlana-moskee, Ceylan Kürk, is dat zo.
  “Ik weet daar alles van”, zegt hij.

  0
  2
 6. Frank zegt:

  Jezus houd een keer op om Charly steeds af te kraken en naar beneden te halen! Het is nu wel genoeg geweest! We weten wel hoe jullie over hem denken.

  5
  11

Reacties zijn gesloten.