Dennis ondergedoken: ‘Hij dreigt met ontvoering, mishandeling en molotovcocktails’

Een angstige week voor onze Dennis Schouten. Nadat vorige week bekend werd dat Charly Luske zijn vrouw Tanja Jess niet trouw bleef kreeg Dennis verontrustende berichten. Jan Roos spreekt zijn ongenoegen uit over Glennis Grace.

23 reacties op “Dennis ondergedoken: ‘Hij dreigt met ontvoering, mishandeling en molotovcocktails’

  • >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   – – – – – – – a c t u e e l – – – – – –

   >>>B R E A K I N G N I E U W S<<<

   OPSPORINGSBERICHT.

   DE DIERENPOLITIE VRAAGT UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE

   Vandaag in de loop van de middag hebben drie onbekenden het gewaagd de hond te kidnappen van Barbie, beter bekend als de realityster Samantha de Jong die landelijke bekendheid verwierf door mee te doen aan een aantal episodes van de succesvolle reallifesoap O,O Cherso.

   Sinds de middag zijn de opsporingsdiensten druk met het traceren van de sporen die de onverlaten hebben achtergelaten toen zij de hond van Samantha de Jong meenden te moeten meenemen.

   Samantha zelf laat het er ook niet bij zitten en plaatst op Instagram het volgende bericht vergezeld van een aantal hartverwarmende en ontroerende foto's uit betere tijden toen zij nog samen was met haar trouwe viervoeter.

   “Lieve jongens en meisjes, wie heeft mijn hond. Mijn hond is gestolen door drie psychopaten.”

   Er is geen duidelijk signalement van de daders maar zij luisteren naar de namen Tony, Nancy en Sander.

   De hond zelf heet Boefie.

   Barbie schrijft ook op instagram: “Deze drie mensen zetten ook meisjes gedwongen in de prostitutie, ik was daar ook het geval van. Deze mensen heten Tony, Nancy en Sander.”

   Of de opsporingsdiensten hier iets mee opschieten hangt af van de bereidwilligheid van de lezers van de socials aangezien er meer mensen zijn met de naam Tony, Nancy of Sander, alhoewel de combinatie van die drie namen wel ergens een belletje zou moeten laten rinkelen.

   Of deze ontvoering iets te maken heeft met het gegeven dat Samantha weer verliefd op een nieuwe man is niet te zeggen. Haar huidige levenspartner met wie zij een prachtig opgeknapt huisje bewoont in Scheveningen aan het strand zit op dit moment nog vast voor heling.
   De beoogde nieuwe levenspartner van Samantha de Jong zit momenteel ook nog vast, zij het in een relatie met een andere vrouw.
   Dat maakt het allemaal niet overzichtelijker in het turbulente leven van Samantha, die wij allemaal een warm hart toedragen.
   .
   Vandaag stond Robbie, de ex-vriendje van Samantha terecht voor o.a. het schenden van de voorwaarden van een eerdere vrijlating nadat hij een verkeersknuffelaar in een oranje uniform naar het leven stond.
   Ook de zaak rond de vermissing van een paar stuks gereedschap, power tools of andere handwerktuigen die per ongeluk in zijn bezit kwamen komt aan bod. De gereedschappen werden aangetroffen na een aanhouding en huiszoeking waarbij Samantha de Jong ook werd meegenomen.

   Vooralsnog is niet duidelijk in hoeverre Samantha enige medeplichtigheid wordt aangerekend voor het onderdak bieden aan de vermiste gereedschappen.
   Duidelijk is wel dat vriend Robbie mede hierom in ieder geval voor een vrij lange tijd de bak in moet. De uitspraak volgt later.

   Tot die tijd wil Samantha de Jong duidelijkheid over het lot van haar hond: “Alsjeblieft, herken jij deze hond, DM mij!”

   Boefie de hond is een compact formaat zwartharige mix van liefde en geluk. Boefie vindt het heerlijk om over het strand te rennen. Zonder Boefie is het leven van Samantha niet meer compleet. Help!!

   En aan Tony, Nancy en Sander: breng die hond terug aub. Die heeft er niks mee te maken.

   18
   1
   • Broodje ei met ui zegt:

    Oh.
    My.
    God.

    Is er al iets bekend over de hond van Samantha de Jong?

    Niemand wilt zoiets meemaken als je hond kwijtraken. Wat erg!

    Jongens, de actualiteiten roepen om jullie verstand en invloedkundigheden! Help die hond terug vinden! Help!

    12
    0
   • Jonathan L. zegt:

    En laten we die hond vinden.
    Het arme beest snapt er waarschijnlijk niks van. Kom op gasten, geef die hond terug. Er zijn toch andere manieren. Toch?

    9
    0
 1. Tanja NO!!!!!!!! zegt:

  Hahahaha Luske gooit een Molotovcocktail naar Dennis zijn huis/auto? Weet die vreemdganger wel hoe duur een litertje benzine kost deze tijd enne brandstof verspillen is niet heel erg woke he vriend

  17
  0
 2. Pascalcullie zegt:

  Hahahaha… Ik ging stuk: ik kom van het speciaal onderwijs vanwege mijn autisme maar dat ik óók dyscalculie heb, weet ik pas sinds een aantal jaar. Vroeger bestond die diagnose namelijk niet echt. Autisme en dyscalculie gaan hand in hand. Echter zorgt vooral dyscalculie in mijn geval ook voor vervelende evenwichtsstoornissen en een slechte motoriek waardoor ik bijvoorbeeld echt serieus niet kan fietsen en al begin te kotsen als ik alleen naar een boot of bus kijk waardoor zoiets simpel als mezelf verplaatsen, een hele opgave is en ik snel uit balans raakt. Letterlijk. Heel even dacht ik: ‘Moet ik nu beledigd zijn?’ Vroeger zei de juf echter al dat ik dom was. Echt waar. Zo’n dikke gelovige lesbische trut. Toch heb ik dankzij haar neerbuigende uitspraken, de universiteit bereikt met zelfs vakken als bedrijfskunde en boekhouding omdat ik op een mooie dag stinkend rijk zal worden dus zo zie je maar weer: Beledigd zijn, is en blijft een keuze, en dom zijn misschien ook wel.

  Leuke uitzending.

  15
  3
  • Stennis met Passie© zegt:

   Dank voor deze informatie.
   Wordt je ook misselijk van een bewegend tweepersoons bed?

   Stuur ff je gegevens naar de redactie.
   We ontmoeten elkaar in een Fletcher hotel bij jou in de buurt.
   Ik kan niet snel achter elkaar maar met een beetje pauze ertussen kan ik wel drie of vier keer.

   Als je geen dikke reet hebt tenminste. Of kort haar. Of een beugel.

   Stuur je DM naar de redactie, dan zien we mekaar snel!

   8
   0
 3. Timmy zegt:

  Probleempje met videobewaking in en rond een appartementencomplex, Dennis. Het is geen privéterrein behalve in je eigen appartement. Sorry. Met de buren overleggen wat en hoe. Of probeer je weer op tv te komen. Opzetje naar Dennis bij de rijdende rechter. Beter dat dan in opsporing verzocht.
  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/foto-en-film/cameras-bij-huis-en-bij-de-buren#:~:text=Belangrijkste%20regel%20camera%20bij%20huis,zoals%20de%20stoep%20of%20parkeerplaatsen.

  1
  3
  • Pascalcullie zegt:

   @Timmy De politie zelf denkt daar echter héél anders over; ik werd ooit serieus bedreigd door een buurman. Na een serieus delict waarbij ik zelf flink gewond raakte, maar zonder enige getuigen, raadde de politie mij het nadrukkelijk aan om hoe dan ook overal camera’s te plaatsen. In dat geval treden ze namelijk gewoon op. Het doel heiligt dan de middelen maar Dennis is wel strafbaar zodra hij de beelden met derden deelt zoals bijvoorbeeld in Roddelpraat. Alleen de politie mag dus de beelden zien. En wat Dennis zegt over Charly is trouwens ook waar, niemand doet in 3 kwartier aangifte maar 1 april is en blijft een rare datum. …

   1
   1
 4. Achterlijk wijf zegt:

  Charly laat onze Dennis met rust. En Jan, er zijn zeker mensen die het losgeld voor onze David Beckham uit Glanerbrug willen betalen.
  Ik ben bereid de royalty’s
  van mijn Ali B distrack hiervoor af te staan.
  Charly jij doet niet meer mee.

  2
  1
 5. Fawryrelnicht zegt:

  Jan, misschien kan je hierop lekker losgaan in de volgende uitzending. Wat een figuren. Denk het labiele nichterige broertje van Fawry. Overigens let eens op hun account naam… Moet je eens in wit veranderen…

  0
  0
 6. Giovanni Latooy zegt:

  Hoor ik nou goed dat Dennyboy het over verkrachtingsfantasieën heeft? Toch niet dan over mij hoop ik hihi.

  En Ome Jan heeft het over jonge kippen, nou daar weet ik wel raad mee 😂

  Reig je leuter aan m’n kleuter hahaha.

  2
  10
 7. Pascalcullie zegt:

  HAHAH ik ga alweer stuk: ik heb dus zo’n dikke reet dat ik in me eendje waggel als een zwaan waardoor ik dus continu zeeziek ben en ik dus net zoals ome Piet, monogaam móet zijn vanwege mijn dicke reedt (zo communiceren wie hier, toch?). Met beugel. Ja, echt. Ik heb een beugel dus wie neemt mij nou uit eten in Van der Valk??? Ik zit daarom m’n lunch uit m’n beugel te plukken, als avondeten. Ach. Noem het zelfredzaamheid, iets waar Monique bijna Hazes nog wellicht iets van kan leren.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.