Dennis ondergedoken: ‘Hij dreigt met ontvoering, mishandeling en molotovcocktails’

Dennis ondergedoken: 'Hij dreigt met ontvoering, mishandeling en molotovcocktails'

Een angstige week voor onze Dennis Schouten. Nadat vorige week bekend werd dat Charly Luske zijn vrouw Tanja Jess niet trouw bleef kreeg Dennis verontrustende berichten. Jan Roos spreekt zijn ongenoegen uit over Glennis Grace.

23 reacties op “Dennis ondergedoken: ‘Hij dreigt met ontvoering, mishandeling en molotovcocktails’

 1. Piet zegt:

  100% dat Genee 2.0 liegt dat ie barst. Dat ziet Pietje aan die constante grijns op z’n gezicht.

  2
  9
  • Jonathan L. zegt:

   En laten we die hond vinden.
   Het arme beest snapt er waarschijnlijk niks van. Kom op gasten, geef die hond terug. Er zijn toch andere manieren. Toch?

   9
   0
 2. E. Eversen zegt:

  Wat zijn Jantje en Dennis toch van het nivo smeerpijp. Soms is het leuk en ok, maar vaak ook niet, of erger nog.

  1
  20
 3. Tanja NO!!!!!!!! zegt:

  Hahahaha Luske gooit een Molotovcocktail naar Dennis zijn huis/auto? Weet die vreemdganger wel hoe duur een litertje benzine kost deze tijd enne brandstof verspillen is niet heel erg woke he vriend

  17
  0
 4. Pascalcullie zegt:

  Hahahaha… Ik ging stuk: ik kom van het speciaal onderwijs vanwege mijn autisme maar dat ik óók dyscalculie heb, weet ik pas sinds een aantal jaar. Vroeger bestond die diagnose namelijk niet echt. Autisme en dyscalculie gaan hand in hand. Echter zorgt vooral dyscalculie in mijn geval ook voor vervelende evenwichtsstoornissen en een slechte motoriek waardoor ik bijvoorbeeld echt serieus niet kan fietsen en al begin te kotsen als ik alleen naar een boot of bus kijk waardoor zoiets simpel als mezelf verplaatsen, een hele opgave is en ik snel uit balans raakt. Letterlijk. Heel even dacht ik: ‘Moet ik nu beledigd zijn?’ Vroeger zei de juf echter al dat ik dom was. Echt waar. Zo’n dikke gelovige lesbische trut. Toch heb ik dankzij haar neerbuigende uitspraken, de universiteit bereikt met zelfs vakken als bedrijfskunde en boekhouding omdat ik op een mooie dag stinkend rijk zal worden dus zo zie je maar weer: Beledigd zijn, is en blijft een keuze, en dom zijn misschien ook wel.

  Leuke uitzending.

  15
  3
  • Stennis met Passie© zegt:

   Dank voor deze informatie.
   Wordt je ook misselijk van een bewegend tweepersoons bed?

   Stuur ff je gegevens naar de redactie.
   We ontmoeten elkaar in een Fletcher hotel bij jou in de buurt.
   Ik kan niet snel achter elkaar maar met een beetje pauze ertussen kan ik wel drie of vier keer.

   Als je geen dikke reet hebt tenminste. Of kort haar. Of een beugel.

   Stuur je DM naar de redactie, dan zien we mekaar snel!

   8
   0
 5. Achterlijk wijf zegt:

  Charly laat onze Dennis met rust. En Jan, er zijn zeker mensen die het losgeld voor onze David Beckham uit Glanerbrug willen betalen.
  Ik ben bereid de royalty’s
  van mijn Ali B distrack hiervoor af te staan.
  Charly jij doet niet meer mee.

  2
  1
 6. Fawryrelnicht zegt:

  Jan, misschien kan je hierop lekker losgaan in de volgende uitzending. Wat een figuren. Denk het labiele nichterige broertje van Fawry. Overigens let eens op hun account naam… Moet je eens in wit veranderen…

  0
  0
 7. Giovanni Latooy zegt:

  Hoor ik nou goed dat Dennyboy het over verkrachtingsfantasieën heeft? Toch niet dan over mij hoop ik hihi.

  En Ome Jan heeft het over jonge kippen, nou daar weet ik wel raad mee 😂

  Reig je leuter aan m’n kleuter hahaha.

  2
  10
 8. Pascalcullie zegt:

  HAHAH ik ga alweer stuk: ik heb dus zo’n dikke reet dat ik in me eendje waggel als een zwaan waardoor ik dus continu zeeziek ben en ik dus net zoals ome Piet, monogaam móet zijn vanwege mijn dicke reedt (zo communiceren wie hier, toch?). Met beugel. Ja, echt. Ik heb een beugel dus wie neemt mij nou uit eten in Van der Valk??? Ik zit daarom m’n lunch uit m’n beugel te plukken, als avondeten. Ach. Noem het zelfredzaamheid, iets waar Monique bijna Hazes nog wellicht iets van kan leren.

  2
  1
  • Charlie zegt:

   Wake up call.
   Er stond niks over gratis eten.
   En de rest heb je ook niet goed gesnapt. Ben je blondt?

   2
   1
 9. Piet Bloem zegt:

  Charlie heeft hem zelf in al die jonge grietjes gedouwd, net als Dennis Schouten maar die was niet met Bowien Galema getrouwd.

  3
  0

Reacties zijn gesloten.