Glennis Grace krijgt eigen documentaire na Jumbo incident

Glennis Grace krijgt eigen documentaire na Jumbo incident

Glennis Grace krijgt eigen documentaire en zet het land weer op stelten. Het is toch werkelijk niet te geloven, sommige mensen krijgen echt alles voor elkaar met slecht gedrag. Glennis Grace is daar het perfecte voorbeeld van. Nadat ze de heleboel op stelten heeft gezet met haar zoon en haar persoonlijke knokploeg hebben we alweer diverse meldingen voorbij zien komen waarin de toon van Glennis duidelijk geïrriteerd is.

Hoe ze het presteert weet niemand maar deze aandachtsgeile nep artiest heeft er kennelijk nog lang geen genoeg van. Zo vond Glennis het nodig om weer eens ruzie te zoeken via Instagram waarin ze haarzelf weer eens gruwelijk laat kennen. 

Glennis Grace blijft problemen schoppen


Het is duidelijk dat Glennis Grace last heeft van grote problemen, buiten het feit dat ze mentaal compleet in de war is en bovendien ook niet spoort zijn er ook nog eens  heftige foto’s uitgelekt waarin duidelijk bekend geworden is waartoe Glennis Grace in staat is.

Eventjes leek het erop dat ze gecanceld worden zou maar zoals we van Glennis gewent zijn “Knokt” ze voor een comeback. Het zal mij overigens niet verbazen dat we in die documentaire niks anders dan “gemaakte” positiviteit voorgeschoteld krijgen waarin Glennis het zogenaamd allemaal heel goed bedoelt en dat er sprake is van een misverstand waarin juist zij aan de schandpaal genageld word.

Er zullen heel wat uien aan te pas komen om al die Krokodillen tranen van Glennis op te wekken, er zijn maar weinig bekende nep artiesten in Nederland die schijnheilig, fake en overbodig zijn als Glennis Grace.

Zoon Glennis Grace krijgt taakstraf en agressiecontrole

Nadat de Zoon van Glennis Grace zich niet kon beheersen en zich zwaar misdragen had werd het vrij snel duidelijk waar zijn driftige buien en agressieve uitingen wegkomen, merkwaardig genoeg heb ik nog niks gehoord over de agressiecontrole training van Glennis Grace zelf.

Glennis Grace lekt informatie over nieuwe documentaire

Zoals we van Glennis gewend zijn heeft ze niet genoeg hersencellen om na te denken voordat ze iets uitkraamt, waarschijnlijk was het ook niet helemaal de bedoeling dat dit al zou uitlekken. Dat krijg je met hysterische stereotypes zoals Glennis Grace.

Glennis Grace krijgt eigen documentaire na Jumbo incident

Glennis Grace krijgt eigen documentaire na aanleiding van jumbo incident
Glennis Grace krijgt eigen documentaire na Jumbo incident 19
Glennis Grace lekt informatie over eigen documentaire na aanleiding van jumbo incident
Glennis Grace krijgt eigen documentaire na Jumbo incident 20


Meer nieuws over Glennis Grace lezen?

Vond je het artikel: Glennis Grace krijgt eigen documentaire na Jumbo incident interessant en wil je meer lezen over Glennis Grace?

Glennis Grace in het nieuws