Charly in hotelkamer met andere vrouwen

Tanja Jess Charly Luske

Nou, Charly’s knokploeg krijgt het druk dit weekend. Ze moeten nu ook afzakken naar het zuiden waar de kampers van Juice Channel wonen. Zij komen met beelden hoe Lulske in een hotelkamer de roomservice belt. En die mevrouwen op bed zijn niet Tanja, me dunkt.

Moet je hem nou weer zien, die arme man met zijn demonen. En zijn open relatie.

WhatsApp Image 2022 04 01 at 1.40.02 PM

36 reacties op “Charly in hotelkamer met andere vrouwen

 1. Aarsstulp zegt:

  Ja, ik wil graag de harde bewijzen zien van de bedreigingen en eventuele details. Uit welke mensen bestaat de knokploeg? Gaan we mee knokken?

  14
  20
  • Wagner zegt:

   Knokken.
   En daarna iemand ophangen aan een nylon koord. De postbode komt namelijk ook. En iedereen heeft wel zin om een rifaapje te zien spartelen

   24
   5
  • Dave R zegt:

   Nu begin ik je toch ook wel een beetje zat te worden hoor. Kan je nog iets anders zeggen dan h o e r, d o o d of r i f a a p?

   Ga maar even naar je mand.

   5
   17
  • Sombrero Sam zegt:

   Hey, Kale Pietje Nødrøg is er ook weer met z’n gekaapte alias van Dave R.

   Niet zo netjes hé, om links en rechts nicknames van andere mensen te jatten. Vinden de mensen vervelend.

   Hoe is het met je moeder de hœr? Zal ze je missen als je er niet meer bent? Ik denk het ook niet. Wat heeft ze nou aan een werkloze klaploper die de hele dag op haar zolder zit te blowen en te rukken en te spammen op roddelpraat? Nutteloze rifaap ben je. Waarom ga je niet ff deaud?

   15
   7
  • Pascallie zegt:

   Oh ik zie pas net de mail die al op de 31ste is verstuurd dat Dennis echt bedreigd wordt en verstopt zit… Is die gast niet goed bij z’n hoofd of zo ? Nou jaaaaa, zeg ! Sterkte. Dit slaat dus echt nergens op.

   0
   0
 2. Min Kortspringen zegt:

  Roddelpraat moet een flinke factuur naar Charly Luske sturen voor de (gratis) promotie activiteiten. Charly is ineens weer relevant dankzij Jan en Dennis. 15 jaar hebben we niks van Charly gehoord en ineens staat Charly op de voorpagina’s. Zo bekend is ie nog nooit geweest. Charly boort zo letterlijk een nieuwe generatie “fans” aan, niemand onder de 30 had van die man gehoord en ineens is ie bekend.

  13
  2
 3. Juicechannel zegt:

  Charly doet net als Jan Roos
  gewoon wat elke ‘gezonde’ man doet en dat is je lul achterna lopen maar als je dan genaaid wordt door diegene met wie je wilde vreemdgaan of bent vreemd gegaan met je leugens en bedrog moet je het nemen als een man en niet achteraf janken als een bitch en boos worden op diegene die je genaaid heeft of het naar buiten heeft gebracht want dat heb je allemaal aan jezelf te danken notoire vreemdganger

  5
  1
 4. Pascallie zegt:

  Bloempje, Piet? Is Dennis ongedeerd??? Na een hele dag plus bijna nacht in zo’n schuilkelder.. poehh💔 (en ja jij hebt ‘demonen’).

  1
  0
 5. Sjaak Trekhaak zegt:

  Hij ziet eruit als een viespeuk en is er een.

  Er breekt binnenkort een nog groter schandaal los rond dit ventje.

  1
  0
 6. Bas zegt:

  In opdracht van Tanja ramt Charly zijn stok graag in de kont van een of andere meid, waarna zij hem weer op haar beurt volstrekt rücksichtslos mag gaan zitten blasen. Soms maken ze het wat spannender en dan moet Tanja b.v. raden wat die meid gegeten heeft. Dit alles uiteraard ter beider gerief.
  En dat moeten ze ook gewoon maar lekker zelf weten, denk ik dan…

  2
  0

Reacties zijn gesloten.