Tanja Jess haat Roddelpraat, Charly bedreigt Dennis

Tanja Jess Charly Luske

Pittig hoor. Tanja Jess is boos op ons. Misogynie, racisme, seksisme, agisme.. en we vullen onze zakken over “lijken” via de “diepste grochten” van onze ziel. Ik denk dat Tanja krochten bedoelt, maar wellicht is dit de Duitse vertaling. Enfin, de vrouw is kwaad op de brenger van de boodschap en Charly is in haar ogen het slachtoffer. Bij zo’n vrouw wil ik ook wel vreemdgaan aan de lopende band.

Alle BN’ervrouwtjes staan in de rij om Tanja sterkte te wensen. Terwijl we toch wel kunnen stellen dat haar kerel Charly een roofdier is. Dat is het mooie van die woke-gekkies. Iedereen is slachtoffer, ook de dader. Nou ja, wij zijn het schuim der aarde volgens Tanja. Wat wel weer bijbels is. De mensen die de waarheid vertellen moeten onthoofd worden. En dat neemt Charly wel erg letterlijk, want Dennis is ondergedoken na meerder zware bedreigingen. Lulske gaat zo ver met zijn dreigementen dat Dennieboy nu richting het buitenland is gevlucht naar een onbekende bestemming (Zagreb).

PS: Ik ga even iets met mijn demonen doen, dus weinig artikelen vandaag.

https://www.instagram.com/p/CbxsAlMoz4-/?utm_source=ig_web_copy_link

WhatsApp Image 2022 04 01 at 1.20.06 AM
WhatsApp Image 2022 04 01 at 1.20.12 AM
WhatsApp Image 2022 04 01 at 10.07.12 AM

79 reacties op “Tanja Jess haat Roddelpraat, Charly bedreigt Dennis

 1. Mark zegt:

  Triest echt een kansloos figuur die Charly maar ook die Tanja die zijn neuk partijen maar goedblijft praten man man man.

  153
  2
  • Ludo Zanders zegt:

   Hoe zei Ome Jan het nou ook al weer bij iedereen rondom medialand Hilversum zit een tikkie los toch?

   Ik zie hier er weer duidelijk 2 met een tikkie los.

   Het verhaal van Charly (van de chocolade fabriek) wordt bevestigd wat erg vervelend is dat toch en als je dat die reactie Tanja leest echt walgelijk. Medialand moet zich eens gaan realiseren als je voor het uber geile media wereldje van Hilversum gaat werken dat dit de consequenties van je daden kunnen zijn.

   Roddelpraat brengt het bericht ongefiltert en dat is soms hart de story zou het misschien wat vriendelijker brengen maar lieve Tanja dit helaas wel de wereld waar jij voorgekozen hebt en als je dit prive wil houden reageer dan niet en laat die onbetrouwbare l*l ook zijn kop houden.

   @Dennis ik neem aan dat je nu aangifte hebt gedaan? Weekje cel zal Tanja ook gerust stellen want dan blijft bij deze L*L zijn leuter in zn broek en ja kom je aam Dennis dan kom je ook aan zijn fans.

   4
   2
  • AnanasOnderDeZee zegt:

   Had ik godverdomme maar zo’n vriendin. Zij was ook op de hoogte van mijn ‘onveilige jeugd’ maar dat kon ik helaas niet als excuus gebruiken toen ik een keer de fout in ben gegaan 😂 Ik heb de consequenties genomen als een man, niet zoals die droeftoeter Charly.

   66
   0
  • Iedereen weet waar je huis woont zegt:

   Die luske solliciteerd naar een pak slaag “kom niet aan onze dennis charly” dat heeft altijd gevolgen !!

   69
   2
  • Puddingdruppel zegt:

   Wellicht heeft Tanja nu ruimte voor 5 Oekraïense vluchtelingen in haar zweetkut… ik bedoel zweethut.

   Say Jess To The Mess

   55
   2
 2. Broodjefrikandel zegt:

  Hij kan zich beter bezighouden met zn vrouw en kind, voordat ie straks geen kind meer heeft met zn achterlijke gedreig.

  22
  0
  • Jeff Bouten zegt:

   Charly Luske mag blij zijn dat het op Roddelpraat in de publiciteit is gekomen en niet via chantage door de portier van vd Valk.
   Ook die vieze Buklaaf Santegoeds had wel een klein kapitaaltje over gehad om dit soort smut samen met het veenlijk op te dissen.

   Maar helaas voor Evert, het slachtoffer koos voor Dennis van Roddelpraat. Dan telt shownieuws dus écht niet meer mee.

   Had Charly Luske dan ook Evert Santegoeds bedreigd? Denk het niet. Dit vreemdgaande schijthuis van een Charly Luske zoekt z’n slachtoffers met zorg uit, en wat denk je?? Via de media leek het er eventjes op dat het hem zou lukken ook om als slachtoffer van z’n eigen escapades in the spotlights te komen, maar de mensen hebben geen poep in de ogen, ze doorzien de trucjes van de BN-ers tegenwoordig maar al te goed.

   Daarvoor is #Metoo en #TVOH te groots en ingrijpend geweest.
   Charly Luske is nu ontmaskerd als een predator, een sexverslaafde die er niet voor terugdeinst meisjes die 25 jaar jonger zijn dan hijzelf is te belagen met vieze watsappjes en suggestieve voorstellen.
   Tot aan het vervoer met Uber en een hotelkamer aan toe.

   Tanja Jess moet zich heel erg diep schamen om die vent. De enigen die medelijden verdienen zijn de slachtoffers van de manipulatieve Charly. En daar is zij er ook ééntje van, maar dat ziet Tanja zelf waarschijnlijk nog niet in.

   34
   3
 3. Frederik zegt:

  Zelf vreemd gaan en dan iemand die het naar buiten brengt bedreigen. Die man is gek en dat wijf nog gekker.

  67
  1
  • Patty zegt:

   Eerlijk is eerlijk; jullie tonen je ook wel als personen zonder enige vorm van moraal. Als iemand je zo loopt te smeken een item achterwege te laten, en je zendt vervolgens alles inclusief die smeekbede uit ben je vrij egocentrisch.

   21
   94
  • Jim zegt:

   Eerlijk is eerlijk, lekker fking boeiend krokodillen tranen hij gaat zelf vreemd althans als het 20 jarige meisje gewild had.

   37
   5
  • Patty zegt:

   Ah oke, en ieder foutje dat een mens maakt moet bij voorkeur breed uitgemeten worden op het internet? Dan was je vader ook al lang door de mand gevallen bij je moeder, die vuile hoeerenloper.

   10
   39
  • Rijdende Rechter zegt:

   Eerlijk is eerlijk, je bent verantwoordelijk voor je eigen daden. Vreemd gaan, zulk contact met meiden die zijn dochter hadden kunnen zijn, liegen etc. zijn geen “foutjes”. Je bent er zelf bij, je bent een zogenaamde bn’er, dan weet je dat je onder een vergrootglas ligt. Je moet niet zo janken!

   14
   0
  • Jim zegt:

   Patty dat zou ik knap vinden aangezien ik geen vader heb jouw pa neukte zeker ook op oudere leeftijd 20 jarige aangezien je zo in de verdediging schiet. Tip huur een kamer met een hoek zodat je lekker kan janken

   3
   0
  • Timmy zegt:

   “Sick and tired of your ism-schism.” Even geen zin aan een heel betoog te voeren waar welke ismes wel en niet of onterecht worden gezien. Maar die isme lijst is hilarisch en bedroevend. Ik zeg whaha meh.

   0
   2
  • Racletti zegt:

   Als Charly een slippertje maakt begrijpelijk.

   Maar nu blijkt heeft Charly al jaren ‘issues’, met andere woorden hij neukt al jaren buiten de deur.
   Je weet dan als notoire vreemdganger dat het een keer uit komt.
   Dan is het nog vreemder dat de partner van Charly, uitgerekend Roddelpraat beschuldigd van Seksisme terwijl het toch echt haar man is die ander wijven neukt.

   Don’t shoot the messenger Patty.

   20
   1
  • A. Bouali zegt:

   Echt een smeerlap die charlie lustke ik heb me eigen al afgemeldt voor zijn voetgolftoernooj hier wil ik niets mee te maken hebben man.

   1
   0
  • Vincent Sorel zegt:

   Patty patty patty. Stop jij je neus nou maar in Colombiaanse poeder. Daar ben je veel beter in.

   11
   1
 4. Rollins zegt:

  Ding dong ding.

  Wil mevrouw Jess haar zoontje Tsjarlie ophalen uit Småland.

  Tsja ach. Wat moet je er over zeggen? Bescherm de dader, verketter de boodschapper?

  Ironisch genoeg duwt ze met haar insta bericht Tsjarlie niet alleen nog verder de grond in, ze trapt nog even na om vervolgens als een olifant op de blauwe plek te springen.

  Alsof het over een klein kind gaat. Een beschadigd klein kind. Tragisch genoeg is dat ook zo.

  Om vervolgens uiteraard uit te halen naar Roddelpraat met diverse terminologie waar ze geheid het woordenboek voor uit de kast heeft getrokken en waarbij ze Jan en Dennis de maat neemt terwijl ze vroeger – toen ze wel nog in the picture stond – vrolijk meewerkte met allerlei blaadjes. Maar die schreven het haar welgevallige op. Wanneer het tegen de haren instrijkt heeft ze dergelijke terminologie nodig om haar ongenoegen te uiten. Dit terwijl een willekeurig blaadje exact hetzelfde had gedaan.

  Ergens ook wel weer schattig: boter op je hoofd én onnozel. Maar dat is inherent aan deugers.

  23
  6
 5. Duitse loodgieter zegt:

  Die Charlie SchwänzenLutscher moet met zijn poten van Dennie boy afblijven. Had die maar niet vreemd moeten gaan.

  20
  4
 6. Linda zegt:

  Tanja Jess, hoe dom kan je zijn om die vreemdganger ook nog te verdedigen. Hoogste tijd om die lul voorgoed de deur te wijzen. Een slechte jeugd als excuus? Mijn mond valt van verbazing open 😱

  26
  1
 7. Peter G. zegt:

  Lekker hoor, onze Dennieboy lekker aan de Ožujsko voor een paar kuna’tjes! Daar word ik nou FOXWILD van!
  En wat betreft Charly… blaffende honden bijten niet!

  8
  2
  • Aarsstulp zegt:

   Uitkijken Charly Lutser, niet aan kontboi dennis komen, anders wordt je reet eraf geneukt door gooorrr neukjekapot

   2
   1
 8. Wat sleeeeecht. zegt:

  Die slachtofferrol ook hahaha gewoon een goed excuus om buiten de deur te neuken.

  14
  1
 9. Michiel zegt:

  Ik kan maar moeilijk geloven dat de nederlandse robbie williams onze dennis iets kan aandoen. hoe dan? al maak ik me wel zorgen over de verkrachtigsfantasieen van meneer luske….. als dennis een kurk in zijn kont doet is hij vast veilig.

  19
  1
  • Benno zegt:

   Tandarts lustte er ook pap van toen ze jong was, weet het zeker!
   Nu niet meer, wie wil er nog op?
   Beter wat leuks toch?

   0
   0
 10. Arnie zegt:

  Tsja, met dit soort vrouwen wordt vreemdgaan niet meer leuk. Je hoeft niet eens meer te liegen…..

  14
  1
 11. Heinrich zegt:

  Liebe Tanja, komm in deine Heimat und lass diesen Betrüger tot umfallen. Deine Familie ist immer noch stolz auf dich… bis bald XX

  6
  3
  • Juice over juice zegt:

   En zijn moeilijke jeugd behelst dat hij gepest werd omdat z’n vader een gouden ring droeg en lusje n plataccent had.man man man Tanja waar is je zelfrespect. Begrijp nu waarom er huwelijken stand houden, veel vrouwen accepteren alles totaal geen eigenwaarde en maken het excuus voor t vreemdgaan. Nee ze hoeven niet meer te liegen tegen hun vrouw, dat doet hun vrouw voor ze een plausibo excuus verzinnen voor t gedrag. En de Messenger aanvallen! Met je mijn gezin ….commediant zeg! Welke gezin? Hij heeft z’n sperma bij je gedropt en terwijl jij z’n vuile onderbroeken wast hij jongere meisjes doet! Je bent z’n moederfiguur! Hoe verwerkt garly het? Met n orgie v 18+? Jij id bossen in je zweethut. Slecht voorbeeld voor de jeugdige meisjes! Die denken straks dat dit een huwelijk inhoudt. Zo ga je nog niet met je vijanden om joh! Hij breekt je hart keer op keer! Zonder pardon. Ga iemand zoeken die je waard is Tanja! Ga je eigen issues oplossen die zijn er blijkbaar ook anders had je dit nooit geaccepteerd! Sterkte met t verwerken vd waarheid!

   8
   0
 12. Pascallie zegt:

  Oh gut oh Gut daar gáán we weer: ik had mezelf onlangs voorgenomen nooit meer te reageren na de Boekenclub opmerking (dankjewel voor de eer, mijn lieve Bloempje Piet)… Maar dan krijg je dít. Het maakt het afkicken van mijn quilty pleasure nogal moeilijk want dan kan ik alweer m’n verveelde snater niet houden !

  Meidddddd aka Tanja Jawohl, als Dennis voorafgaand eerlijk aan je vent vertelt wat hij naar buiten brengt in de eerst volgende uitzending maar je man vervolgens Dennis probeert te manipuleren en daarna zelfs Dennis alweer(!) loopt te bedreigen, snap dan dat zij volledig schijt hebben aan jou en je narcistische vent en jullie schijnheilige huwelijk om de SCHIJN op te houden want dat is juist alles wat mis is in medialand en dat is wat zij juist continu aan de kaak stellen terwijl jullie twee daar klaarblijkelijk het boegbeeld van zijn… Wat pas trouwens pas echt onsmakelijk en schaamteloos is, is hoe die vieze Gore vent van jou met jonge puberale meiden van in de 20(!) jaar omgaat en hen blijkbaar zelfs vernedert want als hij respectvol(ler) was geweest, was dit überhaupt nooit bij Roddelpraat in de uitzending beland. Over seksisme gesproken. Maar dáár zeg je niets over, vuile doorgewinterde hypocriet dat je bent. Altijd maar de schuld bij de ander neerleggen in plaats van werken aan jezelf en nu eens uit de media blijven vanwege je gezin bijvoorbeeld. Werken aan je huwelijk in plaats van vingertje wijzen. Jullie als stel sporen niet. Voor geen meter. Iedereen mag het inderdaad weten, als je zo’n smeerlap van een vader en “man” bent. Ik heb me trouwens echt rot gelachen. Nog harder gelachen dan toen jij van die bergklif afviel en overleed in GTST. Slechte actrice op televisie maar blijkbaar een nog veel slechter mens in het echte leven. Naar mens.

  19
  2
 13. Gosslip_88 zegt:

  Ook laag bij de grond van zo’n piemelwrijf dansmeisje om dit naar buiten te brengen. Alsof ze niet weet wie hij is.. Sneu ben je dan. Maar CL was een scheve schaats aan het rijden, wilde ws eens iets anders dan 40-45 min plezier. (snap je hem?) ;))
  tsja dan krijg je wel eens een verkeerde wissel. Allebei fout dus.

  8
  3
  • Professor van Gilst zegt:

   De enige Charly waar je bang voor had moeten zijn was Charles Manson en niet Charly Lutser met zijn hoge piepstem.

   Kom op Dennis, verman jezelf!

   2
   0
 14. Barry Lutser zegt:

  Daar gaan we weer. Nieuw hoofdstuk:

  Opper pedo Marco B. kan zijn fikken niet van kleine meisjes afhouden maar het is de schuld van Roddelpraat want die maakte er melding van.

  Ali B. neukt elk wijf met een hartslag en als ze niet willen neuken hebben ze lekker pech.
  Maar Roddelpraat is de ware boosdoener want die openbaarde dit.

  Carlo B. vindt het nogal fijn om in broekjes van jonge jongetjes te graaien maar Roddelpraat is het ware probleem. Het is immers een publiek geheim en dat wilde Carlo graag zo houden.

  Sjarlie Lutser neukt blijkbaar zijn ganse relationele leven met oma Jess, buiten de deur met jonge wijven. Maar Roddelpraat is het ware kwaad. Want aan het Instagram bericht af te lezen. Doet oma Jess een Linda’tje, is ze immers al jaren op de hoogte van zijn ‘issues’ en heeft ze hem blijkbaar al vaker teruggenomen. Maar ja dat mocht natuurlijk niemand weten. Want nu blijkt dat die relatie geen reedtdtdt voorstelt.

  15
  0
 15. postduif zegt:

  charly is een draak een wijze lul toen hij in ned den berg woonde dacht hij dat het hele dorpsplein van hem was blij dat ze op gerrot zijn

  6
  0
 16. Polizei zegt:

  Dennis moet aangifte doen tegen Charly L. en zal me niets verbazen dat hij Tanja J ook mishandelt…

  8
  2
 17. TheWizzard zegt:

  Meer meer meer exposure voor Roddelpraat, ga zo door!
  Men noemt tenminste jullie youtube kanaal bij naam in de krant tegenwoordig. Ze kunnen niet meer om jullie heen, hoe graag ze ook willen.

  7
  2
 18. Bertsie zegt:

  Ik wist niet zo goed wat ik er van moest vinden van dat jullie dit brachten. Ik vond het vooral een smerige streek van dat meisje, kut wijf. Maar gezien hun reacties zeg ik goed gedaan.

  5
  4
 19. Mabel wist de shit zegt:

  Tannepan toch! Wat is de Duitse uitdrukking voor don’t shoot the messenger. Balen dat jullie zorgvuldig neergezette perfecte plaatje naar de klote is. Met je therapie zeik gedoe. Gewoon dom gelul. Die vent vannje kan zijn swans niet in zn broek houden, en nu baal je dat iedereen t weet. Maar ff een tijdje stoppen met andere mensen voor te schrijven hoe ze hun leven moeten leven.

  4
  1
 20. Demi van Polopos zegt:

  Had ik al verteld dat m’n schoonmoeder zo is afgevallen onder haar oksels? Ze moet nu alleen nog even werken aan die vetbult op haar rug.

  4
  1
 21. Timmy zegt:

  Ze wanen zich woke. Maar zijn dezelfde karakters met een nieuw verhaaltje. De kern is gelijk fout als hun fascistische en slavenhandelde voorouders. Doet hij in Ivoorkust de zwarte leveranciers van zijn witte voorouders bezoeken? Zo woke man. Zwak vlees. Zeeschuim. Narcistische trekken. En Tanja No moet het gelijk van de natuur in haar geval erkennen. Die reageerbuis had best gevallen. Niet gaan dreigen en wijzen “deugvolk”. Zelfs als het in je kopjes niet bewust is, het is duidelijk het diagnose materiaal jullie leveren. Beter inzicht krijgen en spiegel wijzen. Nutteloos volk met hun ijdele ambities en wanen. Gelijk fout als hun voorouders. Is er dan toch een genetische factor? Wat hebben zij ooit voor een ander gedaan en vanuit welke intentie? Kom maar wijzen en dreigen. Toon je aard en oordelend vermogen. Zit wel aan elastiek dus pats. Schuim der aarde is trouwens een contaminatie. Wanneer je dat bewust doet kan het leuk zijn. Maar deze is stupide. Zeeschuim en zout van de aarde. Zwak vlees alsook het brein. Waardeloos volk.

  2
  1
 22. Trekdrop zegt:

  Trekdrop constateert dat onze tweederangs sterretjes, in de wandelgangen ook wel BN-ers genoemd, zelf de Story en Privé benaderen wanneer ze aandacht nodig hebben en dat ze nu niet moeten zeiken als de aandacht hun een keer opzoekt.

  6
  0
 23. Kat zegt:

  Eigen schuld dikke bult ,moet hij zijn lul maar in de broek houden!
  en nu afgeven op de juice kanalen? haha als hij zich gedragen had was er geen juice geweest!
  pleurt op met dat gejank en steek de handen in eigen boezem!

  2
  1
 24. Arie anus zegt:

  Roddelpraat aanhang is een groter cluppie als die ruige maatjes van em uit het frikandelenbos.waar woont ie?

  4
  1
 25. Wanderw zegt:

  Ik word nu ook wel een beetje moe van al die ” vluchtelingen” uit de Oekraïne in de trein. Ze reizen alle grote steden in Europa af en vertellen dit vol trots.
  “Gisteren waren we in Parijs en morgen gaan we naar München”. Misschien kunnen ze bij Tanja ff crashen in haar B&B zweethut.

  2
  0
 26. Jp zegt:

  Ik snap charly ergens ook wel om nou iedere dag die ouwe perenkist van tanja vol te blaffen is ook niet alles, daar zet ik mn hond nog niet op!

  4
  3
  • Paul G. zegt:

   Knappe vrouw, mooi lichaam.
   Tanja zou ik wel doen. Beetje beffen, likken, pijpen, vingeren, samen nøken..koffie in bed, leuke dingen doen samen.
   Dan kan Charly naar de peuterspeelzaal om een nieuw jong milfje aan de haak te slaan en zelf overnieuw beginnen met een gezinnetje.
   Dan douw ik voortaan die Tanja Jess wel een paar keer per week aan. Lijkt me heerlijk. En itt die Lutser respecteer ik Tanja wel. Ze komt bij mij niks tekort.

   2
   1
 27. Timmy zegt:

  😂 Ik stuurde gister nog een mail waarin ik naar mijzelf verwees als “deze nobody”. Beetje ironisch bedoeld. Maar nu jij me herinnerd aan dat gezegde beetje uitkijken tegen woe ik zo schrijf. Want dan klinkt het plots als mr perfect. En dat zijn er maar twee. Ernesto Hoosy en Curt Hennig.

  0
  0
 28. Sextherapeute zegt:

  Tanja moet gewoon beter haar werk doen als vrouw want dan gaat Charly niet vreemd en heeft ze zelf last van demonen, een ziekte en issues

  1
  0
 29. Dennis zegt:

  Joh , nemen we mensen als haar echt nu zo serieus, onwerkelijk dat “vrouwen” zoals dit een podium krijgen. Staat nog vaker met dr tieten op t internet dan een gemiddelde pornosite tieten heeft , en die wil hier zogenaamd wijs proberen te zijn. Het is gewoon 1 groot nep zooitje met mensen achter de schermen die die rotzooi voor haar prepareren. Als je dan een reactie geeft kom dan met eigen woorden en niet de “slimme verstandige keuze” vind het maar een raar wijf en die Luske maakt doelbewust de keuze want die denkt jonger is ook niet verkeerd. Lekker zelf weten , maar pak het dan ook op als een man.

  1
  0
 30. Bram M. uit Nieuwegeijn zegt:

  Charly is dus een vrolijke rondkrikker. Terwijl zn vrouwtje denkt, doe maar zolang ik er niets van merk. Maar toch heeft ze een punt :Na zoveel jaar samen en met een doos van na den overgang, is het gras Wel groener aan de overkant.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.