Instagram

Ex Luca Borsato doet aangifte: ‘Moet mezelf iets aandoen’

Daisy Piras

Daisy Piras deelt zojuist een uitgebreide story op Instagram waar we graag even aandacht aan besteden. De ex van Luca Borsato doet aangifte. Namelijk tegen Lieve.

We horen je denken: ‘Wie de f*ck is Lieve?’ Je weet wel, de ex Luca Borsato doet aangifte, die meid die Jan erbij had genaaid met een TikTok (in samenwerking met een zekere Anouk)… Diezelfde meid is ook degene die, volgens Daisy, ook haar heeft genaaid. Het vorige artikel over dat Daisy een golddigger zou zijn, was een roddel van Juice Channel die wij verder hebben verspreid (er ook vanuit gaande dat dit een enigszins betrouwbare roddel is. Een roddel is ook een roddel en geen feit, maar dat ter zijde). Daisy geeft nu aan dat deze roddel onzin is.

Ex Luca Borsato doet aangifte

Daisy deelt onder andere het volgende in haar story: “Maar Lieve weet dat ik aangifte heb gedaan tegen haar en daarom heeft ze dit nu de wereld in geholpen, deze meid heeft oprecht geen rust tot ik mijzelf wat aandoe.. te zielig voor woorden. Hiervoor moest ze Jan Roos hebben, omdat ze zo gefixeerd is op aandacht en aangezien dat haar niet genoeg podium gaf ging ze weer verder met mij zwartmaken. Mijn complimenten Lieve, je bent echt een walgelijk persoon. Pesten is echt niet iets om trots op te zijn.”

Niet zo lieve Lieve heeft op deze manier inderdaad, helaas, haar podium gekregen. Wel vroeg ze nog even aan Dennis of hij juridisch advies had over de kwestie. Één ding is zeker: deze meid is écht niet goed bij haar hoofd en heeft een bijzondere manier van aandacht vragen.

(De story van de ex Luca Borsato doet aangifte, Daisy is hieronder te bekijken. Pauzeer het beeld om het goed te kunnen lezen.)

Watch on YouTube

Nog geen reacties