Luca Borsato heeft wat te vieren

Luca Borsato heeft wat te vieren

Luca Borsato heeft wat te vieren en wel: z’n verjaardag. Hij deelt op Instagram dat hij vanochtend opstond en ineens 24 jaar oud was. Wat gek, joh. Het lijkt ons een mooi moment om terug te blikken op zijn afgelopen jaar.

Luca Borsato heeft wat te vieren

De zoon van Marco Borsato is jarig! Dat creëert een mooie gelegenheid om het eens over het afgelopen levensjaar van Luca te hebben. Hoe zag het afgelopen jaar er voor Luca uit? Ik denk dat we rustig kunnen stellen dat het veel zwarte bladzijden heeft gekend.

Verdachte papa Marco

Alle ellende begon ooit natuurlijk met zijn vader die verdacht werd (nog steeds wordt) van grensoverschrijdend gedrag bij minderjarigen tijdens opnames van The Voice Of Holland. Dat werd een groot ding en zorgde voor minder fijne momenten tussen het gezin. En dat niet alleen: mama en papa Borsato gingen ook uit elkaar.

Vieze berichtjes

Een vriendin van zijn toenmalige vriendinnetje Daisy Piras speelde juice over haar schoonouders aan ons door en ook dat was niet iets wat op het verlanglijstje van Luca stond. Wat wel op zijn verlanglijstje stond: andere wijven. Hij stuurde vieze berichtjes naar verschillende vrouwen. Dat vond Daisy niet zo leuk en pakte haar biezen.

Succes in het volgende jaar!

Dit was een ellendig moment voor Luca. Hij zette zijn Instagram-pagina op zwart en begon na vele tranen aan zichzelf te werken. Wat mooi! Inmiddels is hij jarig en staat op het punt zijn 24e levensjaar in te gaan. Laten we hopen dat dit een beter jaar voor je wordt. Je zou zeggen dat het bijna niet anders kan. Namens Roddelpraat: gefeliciteerd, Luca!