Luca Borsato heeft het licht gezien

Luca Borsato heeft spijt

Luca Borsato heeft het licht gezien en hij uit daar zijn dankbaar voor in zijn story op Instagram. Nadat hij Daisy Piras had bedrogen en de twee uit elkaar gingen, is het nu te merken dat hij een frisse start wil maken.

In zijn story is te lezen: “dankjewel liever [@…] voor de fijne wandel sessie in Amsterdam vandaag. Nieuwe inzichten, zelf reflectie en sprankjes hoop rijker. Eeuwig dankbaar.” Los van de taalfouten is de boodschap van Luca hier wel duidelijk: hij wordt helemaal een beter mens.

Nu rest ons nog de vraag of hij dit allemaal doet om Daisy weer voor zich te winnen? En of hij écht de verbetering in schiet? Vaak is het met dit soort mensen zo dat ze zichzelf voorliegen, maar de tijd zal het leren.

Misschien is zo’n wandeling ook wel een optie voor jou, Jan?

13 reacties op “Luca Borsato heeft het licht gezien

 1. De volgecumde anjer van glimworm zegt:

  Jan Roos, de alcoholistische vreemdganger van Bergen. Beweert dat jan en alleman vreemdgaat en zit ondertssen zelf urenlang te dm’en op zoek naar jonge punani.

  3
  11
  • Myrna zegt:

   Wat moet je een ongelooflijk beroerd leven hebben als het enige wat je kan hier elke dag weer tientallen haatberichten posten onder allerlei nicknames. Echt één van de meeste sneue personen op de interweps.

   10
   4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.