Ex Luca Borsato doet aangifte: ‘Moet mezelf iets aandoen’

Schermafbeelding 2022 08 24 om 12.25.08

Daisy Piras deelt zojuist een uitgebreide story op Instagram waar we graag even aandacht aan besteden. De ex van Luca Borsato doet aangifte. Namelijk tegen Lieve.

We horen je denken: ‘Wie de f*ck is Lieve?’ Je weet wel, die meid die Jan erbij had genaaid met een TikTok (in samenwerking met een zekere Anouk)… Diezelfde meid is ook degene die, volgens Daisy, ook haar heeft genaaid. Het vorige artikel over dat Daisy een golddigger zou zijn, was een roddel van Juice Channel die wij verder hebben verspreid (er ook vanuit gaande dat dit een enigszins betrouwbare roddel is. Een roddel is ook een roddel en geen feit, maar dat ter zijde). Daisy geeft nu aan dat deze roddel onzin is.

Daisy deelt onder andere het volgende in haar story: “Maar Lieve weet dat ik aangifte heb gedaan tegen haar en daarom heeft ze dit nu de wereld in geholpen, deze meid heeft oprecht geen rust tot ik mijzelf wat aandoe.. te zielig voor woorden. Hiervoor moest ze Jan Roos hebben, omdat ze zo gefixeerd is op aandacht en aangezien dat haar niet genoeg podium gaf ging ze weer verder met mij zwartmaken. Mijn complimenten Lieve, je bent echt een walgelijk persoon. Pesten is echt niet iets om trots op te zijn.”

Niet zo lieve Lieve heeft op deze manier inderdaad, helaas, haar podium gekregen. Wel vroeg ze nog even aan Dennis of hij juridisch advies had over de kwestie. Één ding is zeker: deze meid is écht niet goed bij haar hoofd en heeft een bijzondere manier van aandacht vragen.

(De story van Daisy is hieronder te bekijken. Pauzeer het beeld om het goed te kunnen lezen.)

WhatsApp Image 2022 08 24 at 11.43.17 AM

18 reacties op “Ex Luca Borsato doet aangifte: ‘Moet mezelf iets aandoen’

 1. Joyce Prinsen te Bergen zegt:

  Ben je huidtherapist maar je vriend Jan loopt erbij als een bolgevroten voddenbaal met morbide obesitas en een alcoholprobleem

  8
  33
 2. Bedelaarskoppel Roos en Schouten zegt:

  Jan Roos en Dennis Schouten kopieren alles van andere bronnen, doen niet aan eigen journalistiek, moderatie hier ook maar overbodig voor de twee bedelaars voor je maandelijkse donatie.

  13
  26
 3. APfan zegt:

  Ongelofelijk saai en lang artikel over iemand die niemand kent. En dan is het ook nog eens allemaal gejat. T3ringjantje wat gaat roddelpraat achteruit zeg.

  25
  8
  • Jan Roos is Dik, Lui en Lelijk (en Alcoholist) zegt:

   Zijn er ook echt mensen die deze onzin lezen of scrollt iedereen gelijk naar beneden om een ranzige kutcomment achter te laten zoals ik?

   15
   5
 4. Burp zegt:

  Dennis heeft toch geneukt met die gestoorde chick..

  Elk meisje wat aandacht zoekt, door met bn’ers of ja zogenaamde bn’ers gaan, is gewoon gestoord. En dan achteraf janken dat ze je gebruiken.

  12
  1
 5. Mark Rutte zegt:

  Ik heb eigenlijk wel zin om die grote vatisige billen goed vast te houden deze winter in bed..,heerlijk! #energiecrisis

  5
  4
 6. Genee 2.0 zegt:

  Je had die dame in kwestie ook gewoon even naar Het Juridisch Loket kunnen doorverwijzen, i.p.v. een persoonlijk gesprek zo nasty online te gaan zetten Dennis!

  4
  3
  • Ben el Haram zegt:

   Volgens voorzitter van de Mevlana-moskee, Ceylan Kürk, is dat zo.
   “Ik weet daar alles van”, zegt hij.

   1
   2

Reacties zijn gesloten.