Vriendin Luca Borsato is helemaal klaar met hem

De vriendin van Luca Borsato, Daisy, is helemaal klaar met het uitschot. Afgelopen nacht plaatst zij een bijzonder karaoke-duet op haar Instagram.

Één ding kunnen we Daisy meteen al meegeven: ze weet wat ironie is. Want hoe top is het dat ze Ik leef niet meer voor jou staat te zingen? Het nummer van haar schoonvader. Nu mag ze dat uit volle borst zingen voor bedriegende Luca.

En daar blijft het niet bij, want daarna plaatst ze ook nog een quote in haar story. Het gaat over dat het beter is om door te gaan met het leven nadat iemand je heeft laten vallen. Hoe veel je ook van iemand houdt. Prachtig hoor Dais! En je hebt ook helemaal gelijk. Ga maar gauw weg bij de Borsato’tjes.

14 reacties op “Vriendin Luca Borsato is helemaal klaar met hem

 1. Nu het varken nog🐷 zegt:

  Zou die Joyce uit Bergen een goed voorbeeld aan kunnen nemen. Een definitieve schop onder de reet van Jan de alcoholist en vreemdganger

  6
  13
 2. Jan Roos is Dik, Lui en Lelijk (en Alcoholist) zegt:

  Jan Roos is daarentegen zo trouw als een hond. Nou ja op die paar uurtjes per dag dat hij op instagram geil loopt te dm’en (inclusief d!ckpics) met jonge meiden na dan.

  4
  7
 3. Hansie Pansy zegt:

  Spooky. Ik dacht gister waarom zing ik dit lied. Shit om zo te ontdekken dat je nog steeds telepatisch bent. Maar met haar, waarom? Snel migreren naar sn dat eiland waar geen vrouw op mag. Zekere voor het onzekere. Doodeng dit.

  0
  0
 4. Sjoeke zegt:

  Kan ze nu nog meer openbaar maken en inzicht geven in wanpraktijken van de familie Borsato. Hopelijk heeft ze nog wat filmpjes en screenshots. Alles is mooi om die hypocriete zooi tegen te gaan van walgelijk bekend Nederland

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.