Ophef: Jan Roos genaaid door jonge meiden

We hebben de titel (helaas) niet verkeerd om getypt. Nee, het is zo dat Jan genaaid is door jonge meiden en niet andersom. Waarom dan? We leggen het even uit.

Er is vandaag veel ophef, omdat meiden een TikTok online hebben gegooid waar uit zou blijken dat Jan heeft geprobeerd sex met haar te hebben. Jan “Het is wel erg flauw dit. Want de teksten dat ik zei dat ik ze heus wel door had staat er ff niet bij. Ook dat ik het negeerde omdat het duidelijk een prank is. Heel vermoeiend. Dus toen ik op een gegeven moment zei dat ik echt wel in de gaten had dat het een grap was hebben ze dit ervan gemaakt. Heel slap.”

De stukjes waaruit blijkt dat Jan echt wel wist dat het een grap was komen niet in het filmpje voor. En natuurlijk niet, want zo is de content natuurlijk veel leuker. Dan denkt Jan een keer met zijn hoofd in plaats van met zijn gehaktstaaf(je), komt het nog zo op internet terecht.

Jan maakt zich daarom ook niet druk en geniet lekker met Joyce van de wedstrijd van Ajax tegen Groningen.

68 reacties op “Ophef: Jan Roos genaaid door jonge meiden

 1. Jeroen zegt:

  Waar zijn de beelden dan van Jan zelf.Van zijn telefoon of zijn die gewist??Jan gaat hier zeker woensdag op terug komen.Zou wat zijn dat die meiden gelijk hebben.Daar gaan jullie sponsor denk ik.

  27
  3
 2. Tom zegt:

  De naam op Whatsapp klopt niet eens. Ze hebben dezelfde profielfoto en dan denken ze dat ze Jan hebben? Sinds wanneer heet Jan op Whatsapp Kimberly ?

  10
  16
  • Ggz patient zegt:

   Man man man wat zijn de hardcore fans toch debielen. De naam die je ziet is de naam zoals die wijven hem in hun contacten hebben staan. Te dom om te poepen jij.

   8
   11
 3. Henk Burgers zegt:

  Als dat waar is Jan, dan ben jij net zo slecht, als die luitjes die jij altijd zit te veroordelen. Ik als donateur ben benieuwd wat je woensdag te melden hebt.

  35
  5
  • Ggz patient zegt:

   Man man man wat zijn de hardcore fans toch debielen. De naam die je ziet is de naam zoals die wijven hem in hun contacten hebben staan. Te dom om te poepen jij.

   4
   4
 4. Jan roos fan nr 1 zegt:

  Hahahaha lekker jantje. Heel overtuigend! Het was gewoon een prenkieprenk! Ja, je was wantrouwens maar uiteindelijk nam je lul toch gewoon over. Niemand trapt hier in.

  21
  0
  • Apfan zegt:

   Hij was gewoon aan het aftasten, tegen beter weten in. En nu doet hij alsof hij geen geile bedoelingen had. Trapt helemaal niemand in Jantje. Leuk voor Joyce dit.

   37
   0
 5. Kaasboerke zegt:

  Het is verdomme ook lastig als man zijnde. Je vermoedt dat je genaaid wordt maar je wil ook wel graag die tietjes zien… en dan neemt je gehakt staaf het over van de ratio.

  18
  2
 6. Loodgietersbedrijf Hans Berkers zegt:

  Scoooooooop: Jan Roos nu ook transformer, hij gaat vanaf nu door het leven als “Kimberly”. Is duidelijk in het filmpje te zien.

  6
  4
 7. Zwitserland zegt:

  Ome Jan zou eens met z’n familie naar Zwitserland op vakantie moeten gaan. Lekker door de bergen wandelen en je hoofd leegmaken. Mooie pictures van de natuur maken.

  3
  5
 8. Fridgette zegt:

  Gaat die narcist naar Ajax Groningen. 22 fysiek toonbaren op het veld, moet dat crapuul canaille weder met zijn eigen tronie weer het beeld voelen. Zij dank dat die niet slecht gelukte transformer nog wist te fotobomben.

  1
  0
 9. Ik kom met de Range Rover zegt:

  Jan heeft in een extra uitzending weleens dronken verteld dat hij ‘een chickie’ ging afbellen omdat hij stonk. En ook weleens dat hij met Joyce (bi) trio’s met vrouwen doet. En hij zegt altijd cynisch dat hij zo monogaam als een zwaan is.

  1
  1
 10. Henk zegt:

  Doe wat aan moderatie Roddelpraat! Driekwart van de reacties komt van zo’n tyfus autistisch zolderkamer rukkertje, die elke dag onder verschillende aliassen hier reageert.

  9
  3
 11. Stout dus de hoek in zegt:

  Ow Ow ow ow ow ow ow stoute Jan roos 🌹 ik sla me roze pot 🫙 spontaan van de tafel door dit bericht ouwe reus en wanneer komt rogier nou is in de aflevering als gast? Fijne dag nog jantje en denisje.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.