TikTok-meisje Kelly Mexy in tranen: ‘Ze willen me dood maken’

Kelly_Mexy

TikTok-meisje Kelly Mexy in tranen bij FHM Nederland. Velen zullen het verhaal achter de bedreigingen aan haar adres niet weten, dus we leggen het even uit.

Zoen met een minderjarige jongen

Kelly Mexy lag eerder dit jaar onder vuur nadat er geruchten werden verspreid over een zoen met een minderjarige jongen (zeventien jaar). Zoals als dit ontplofte dan ook al snel op TikTok. Bij FHM Nederland praat ze over haar ervaringen en de gevolgen die het voor haar had.

De ex-vriendin van de minderjarige jongen verspreidde toentertijd de beruchte video waar het gerucht mee los kwam. Ook zei ze dat haar ex-vriendje met Kelly afsprak in de sportschool en werden ze later zoenend op een terras gespot. Apart verhaal… Wat heeft die ex hier ook mee te maken? Maargoed…

‘Pedo’

Kelly werd vanaf dat moment belaagd op social media. Overal werd ze uitgemaakt voor pedo en verscheen dit woord ook op verschillende bewerkte foto’s. Ook middels TikTok kreeg ze vele haatberichten binnen. Daarom is het vandaag de dag ook niet meer mogelijk om berichtjes naar haar te sturen via het platform.

Kelly Mexy reageert

Na een kleine week werd het allemaal zo erg dat Kelly er iets over deelde op Instagram. “Laat ik beginnen met het feit dat jullie helemaal niets weten van wat er is gebeurd. Als jullie door aannames besluiten iemand zó te terroriseren, is dat levensgevaarlijk”, aldus Kelly. Volgens haar werd het verhaal uit z’n verband getrokken en was de samenkomst op het terras van korte duur, afsluitend met een ‘doodnormale begroeting’.

Het ging op een gegeven moment allemaal zo ver dat ze zich niet meer veilig voelde in haar eigen huis. Aan FHM vertelt ze ook dat ze haar boodschappen ging bestellen, omdat ze liever de deur niet meer uit ging. “Waar ik de afgelopen dagen doorheen ben gegaan is onmenselijk. Ik denk dat heel veel mensen moeten beseffen dat je tegen een mens praat en geen online wezen zonder gevoelens. Er is iets in mij kapot gegaan wat ik koesterde van mijzelf”, vertelde Kelly Mexy.

FHM Nederland

En dat is allemaal wel erg heftig wat haar overkomen is, maar nu huilt ze er dus nog om bij FHM Nederland. “Ik denk wel echt dat mensen me dood wilde”, vertelt ze in het interview. Bekijk de beelden hieronder.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN