Ex-vriendin Borsato: Daisy Piras is een golddigger

Luca Borsato heeft spijt

Luca Borsato en Daisy Piras zijn uit elkaar. En dat zou zo zijn, omdat Luca buiten de pot piste. Maar nu blijkt de vork even anders in de steel te zitten, want Daisy Piras is een golddigger.

Of in ieder geval een ‘fame digger’, want Juice Channel deelt zojuist een lekker sapje op Instagram. Daisy is namelijk alleen maar met Luca geweest voor de bekendheid. Zo kon ze meedoen met ‘De Alleskunner VIPS‘ en heeft ze afgewacht of het nummer van Luca wel een hit zou worden.

Dat Luca dus contact had met andere meiden, kwam Daisy eigenlijk wel erg goed uit! Zo kon zij om een geldige en onopvallende reden rennen. Zijn nummer was namelijk ook geen hit geworden, dus ja, er viel niks meer te halen.

Gefeliciteerd, Daisy! Je hebt het goed gedaan! Je staat tenslotte in de titel van een artikel op Roddelpraat. En dan heb je de bekendheid wel uitgespeeld hoor.

Schermafbeelding 2022 08 24 om 10.47.20

19 reacties op “Ex-vriendin Borsato: Daisy Piras is een golddigger

 1. Mega zegt:

  Die Daisy Piras was toch een keer in de RP aflevering? Kwam over als een bazige mega biatch.
  Daarnaast niet eens knap. Dikke kont met erwten en een lief snoetje.

  10
  6
 2. Bedelaarskoppel Roos en Schouten zegt:

  Jan Roos en Dennis Schouten kopieren alles van andere bronnen, doen niet aan eigen journalistiek, moderatie hier ook maar overbodig voor de twee bedelaars voor je maandelijkse donatie.

  13
  12
 3. Arno zegt:

  Ik ben jaloers op Jan met zijn vette Joyce, en al zijn briefjes van 5 euro, ik heb een kudtleven in de WIA

  1
  3
 4. Joyce Prinsen te Bergen zegt:

  Ben je huidtherapist maar je vriend Jan loopt erbij als een bolgevroten voddenbaal met morbide obesitas en een alcoholprobleem

  1
  4

Reacties zijn gesloten.