Luca Borsato heeft spijt

Luca Borsato heeft spijt

Luca Borsato bracht gisteren een statement uit over de hele situatie tussen hem en Daisy. En wat blijkt? Luca Borsato heeft spijt. Tja, Luuc, je bent een beetje te laat, hè?

Luca en Daisy zijn uit elkaar gegaan, omdat Luca contact zocht met verschillende vrouwen. Hij heeft duidelijk benadrukt dat het niet om fysiek contact gaat, maar wij vinden dat moeilijk om te geloven.

In zijn statement op Instagram zegt hij onder andere: “Ik ben een flinke grens overgegaan. Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart parten over mijn relatie is iets wat schandalig is en ik nooit had mogen doen. Ik ben mij hier heel erg bewust van. Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor.”

28 reacties op “Luca Borsato heeft spijt

 1. Loodgietersbedrijf Hans Berkers zegt:

  Luca kan hier helemaal niets aan doen. Dit komt puur door de genen die hij van zijn vader heeft meegekregen, in combinatie met een verkeerde opvoeding.

  10
  0
 2. A. Bourh zegt:

  Ik zal deze vetvlek zo ongelooflijk hard en lang in haar kont willen neuken, dat ze een paar maanden alleen kan liggen op haar buik, lopen en zitten gaat niet.

  1
  0
 3. 🤍 zegt:

  Die Borsato’s waren weleens in het nieuws een paar jaar geleden. Kwam toen op de insta van zus Jada terecht, die toen met een meisje stond waarvan ik gelijk zag, dat dat een sprankelende persoonlijkheid moest zijn. Geen spijt van.

  0
  0
 4. Anoniem (Sandra de jong) zegt:

  Dat krijg je als je altijd maar de ho^r uit wilt hangen, omdat je te beroerd bent om te werken zoals alle mensen waar je op neer kijkt. Lekker op je rug liggen voor onder dak, eten en kleren. Klasse meid, jij heb het bereikt in je leven.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.