Charly Luske en Tanja Jess weer samen

Uit, aan, uit, aan, uit, aan, uit… En weer aan? Ja, ja, ja, ja… Een oplettende kijker heeft ze zojuist weer samen gespot op het strand.

Charly gooide laatst natuurlijk al vol trots zijn jubileum met Tanja online. Tanja gaf hier geen kik om en reageerde dus ook nergens op. Die arme Charly leek er helemaal alleen voor te staan. Tot nu, schijnbaar… Want de twee zitten lekker samen op het strand. Wat een geluk!

41 reacties op “Charly Luske en Tanja Jess weer samen

 1. Thea zegt:

  Enige weken geleden gaven jullie aan dat het klaar was, ze nu met rust zouden laten
  Maar het intens minne tuig Roos en Schouten boeit het niet. Tijd dat ze jullie kapot schieten schorem ultieme 2 schoften

  2
  41
  • Het kleine kaboutertje zegt:

   Maar er is er maar één die wetten maakt en als rechter een oordeel uitspreekt, en dat is God. Hij beslist over leven en dood. Wie zijn jullie dan, dat jullie oordelen over anderen en kritiek hebben op hun gedrag?
   Jakobus 4:12

   1
   1
 2. Yes zegt:

  Sjarlie heeft niets meer te zeggen. Oma Jess heeft waar ze hem wil. In haar macht. Slotje om z’n pik. Alle wachtwoorden ingeleverd, zal vast een GPS tracker bij hebben. En dat alles om, als het van oma mag. Er eens per half jaar op te kruipen.

  12
  3
  • Nico zegt:

   Beiden vastbinden en Charly laten toe kijken hoe oma Tanja der aars word uitgewoond,tijdens het neuken zing ik dan, let me entertain you 🎶🎶🎵🎵dan bafsluiten met een analcreampie 👌🏼

   7
   1
 3. Jimmy zegt:

  Trouwens “copyrights reservered” en copyright logo onder aan de pagina? Dat spreekt voor zich. Hoef je niet te claimen of aan te geven. Wel zorgen dat je kunt bewijzen wanneer, voor als er een ik was eerst discussie komt.

  0
  2
  • Jimbo zegt:

   Wet van 23 september 1912, houdende nieuwe regeling van het auteursrecht.Wij WILHELMINA, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz., enz., enz.
   Allen, die deze zullen zien of hooren lezen, salut!

   2
   1
 4. J. Roos zegt:

  Men spreekt kwaad over mij, zo zou ik vaak dronken zijn, bedelen en beffen. Ja waar rook is is vuur, maar lik alle dames, zoet en zuur, slechts 5 euro voor een klein uur.

  1
  3
 5. Die dikke uit de jury zegt:

  Dit is vrij logisch..

  Dat uitgedroogd en uitgezakt mens krijgt nooit weer zown jonge kerel terug…

  Kwestie van accepteren dat je niet de enige bent die hij aan zijn kaboutertje wil prikken

  1
  0
 6. Gennaro Savastano zegt:

  Oke, ik kom er net achter dat de vriendin van Jan Roos onironisch behoorlijk grote borsten heeft.

  Jantje, stop met het willen beffen van 23 jarige dunne latten en blijf dit heerlijke ding trouw..

  1
  0
 7. Rukkende Renner Half 7 Ochtends te Bergen zegt:

  Jan roos.. Kom gvd je nest eens uit en ga 100 km fietsen.. oude geilbeer.. goed om je gedachten op iets anders te focussen i.p.v. befffen. Fijne dag!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.