Fawrynotsawry is een clown

Geroezemoes Famke Fawry

Wat doe je als werkelijk alles mislukt? Een juice kanaal, een “talkshow” en een theaterprogramma. Dan houd je je een tijdje koest. Je gaat in ieder geval niet mensen die wel succes hebben afzeiken. Of je moet de beroepsclown Fawrynotsawry zijn. Hij neemt Roddelpraat niet serieus, zegt ie. Terwijl hij de kont zit te soppen van beroepsmislukkeling Thalita Muusse.

Die flapdrol kent toch werkelijk geen enkele schaamte. Talent trouwens ook niet.

14 reacties op “Fawrynotsawry is een clown

 1. Scoop zegt:

  SCOOOOOOPPPPPPP!

  Talitha Muusse baalt na Yvonne Coldeweijer rel: ‘Ik krijg allemaal haatreacties!’

  Talitha Muusse baalt er ontzettend van dat ze na het misleiden van Yvonne Coldeweijer zoveel ‘haatreacties’ krijgt. Die zijn volgens de BNR-presentatrice allemaal afkomstig van Yvonne’s volgers.

  Yvonne Coldeweijer is op een vrij dubieuze wijze misleid door BNR Nieuwsradio en Talitha Muusse. Sterker nog: BNR blijkt te hebben gerommeld met het snuiffilmpje waarmee ze Yvonne op het verkeerde been zette. Ondertussen is Talitha vooral druk met het feit dat ze zoveel ‘haatreacties’ zou krijgen van Yvonne’s volgers.

  ‘Achterlijk wijf!’

  Heel erg vervelend, vindt Talitha het. Ze zegt in het roddelprogramma Allures: “Nu met Yvonne was het echt ehh… Aan het begin was het alleen maar love. Toen we die actie hadden gedaan was het alleen maar: ‘Goede actie!’, en: ‘Goed gedaan!’ Maar daarna sloeg het ook weer om toen zij over mij ging posten.”

  Ze vervolgt: “Eerst kreeg ik normale reacties van: ‘Goed dat je het aan de kaak stelt’ enzo. Daarna kreeg ik echt al haar volgers en dat was echt van: ‘Achterlijk wijf!’, ‘triest!’, ‘sneu figuur’, ‘je doet alles voor de aandacht’, ‘laat haar met rust’. Het was helemaal vol van haat.”

  Aandacht nodig?

  Talitha krijgt vaak de kritiek dat ze ogenschijnlijk zoveel aandacht nodig heeft, onder meer van Angela de Jong. “Dat vind ik altijd het slechtste argument wat mensen kunnen geven. De essentie van je werk is dat je iets publiceert en dat is geslaagd op het moment dat veel andere media dat overnemen.”

  Ze vervolgt: “Ik vind het altijd zo’n flauw argument. Dat is tegen een zwemmer zeggen van: ‘Je ligt wel veel in het water.’ Het is ons dagelijks werk om dat te doen, heel raar.”

  Pittige werk

  Hoe kijkt Talitha terug op de Yvonne-rel? “Het was echt een hele pittige week. Die maandag stond ik om 5.00 uur of 5.30 uur op ofzo. Ik wist dat het bericht van BNR eruit ging, maar we hadden niet verwacht dat het zó’n grote storm zou worden to be honest.”

  Uiteindelijk is het niet Yvonne, maar Talitha die tijdens deze rel de meeste kritiek heeft gekregen. Ook Yvonne heeft hard naar haar uitgehaald. “Ja, echt zuur, zo van: ‘Mislukte Op1-presentator!’, en: ‘Wie ben jij dan?’ Dat is misschien haar stijl.”

  Geslaagd

  Als Talitha wordt gevraagd of ze haar onderzoek naar Yvonne en haar werkwijze geslaagd vindt, antwoordt ze volmondig ‘ja’.

  En of ze graag in de schijnwerpers staat? “Ja.”

  31
  2
  • Tietato zegt:

   Snap die ophef niet zo over Thalita Muusse.
   Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld.
   Vrouwen zijn er toch om te koken en om zo vaak mogelijk vol te kitten?

   23
   2
 2. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Die corpulente Perzische Sjah kan beter helemaal stoppen met die ellende bah. Hij is een clown, en wel zo dat heel NL zich suf lacht om die jongen. Niet zo als lachen met hem, maar lachen om hem. Domme achterlijke nono.

  15
  1
 3. Pascally. 2.0. zegt:

  Roddelpraat niet serieus nemen maar ondertussen wél hun hele huisstijl en concept schaamteloos jatten. Pisvlek.

  Lekker ook voor uiterst domme trut van een Talitha dat er straks een serieuze klacht van Yv. ligt bij de Raad voor Journalistiek met 4 hele serieuze verwijten. Als ‘journalist’ baal je dan echt flink aangezien ze haar werk wel zéér serieus neemt terwijl ze eigenlijk alleen maar uit is op aandacht. Die zal ze krijgen ook. In de vorm van een schrijven. Let maar op. Die raad zal hier echt niet blij mee zijn en haar weldegelijk officieel aanspreken op haar gedrag en manier van werken. Vandaar ook überhaupt al die regen aan klachten in de media van de Telegraaf en zo terwijl ze liever kotsen op juice channels dan voor ze opkomen en dan is Fawry zo dom geweest om dat onethische wijf podium te geven.

  Joh, deze kneuzen graven hun eigen graf. Daar hoeven we niks voor te doen. Die Fawry staat straks op de markt bloemkolen te verkopen en Talitha mag straks alleen nog de reclames van Omroep Brabant aankondigen. Echte nieuwszenders nemen die twee echt niet meer serieus. Wat Talitha heeft gedaan, is gewoon verwijtbaar en kwalijk maar dat Fawry met haar aan een tafel gaat zitten praten over ethiek en grenzen, tast natuurlijk in de toekomst zijn geloofwaardigheid en “imago” weldegelijk aan. Aangezien de enige die gedragscodes van de journalistiek aan haar laars lapt, Talitha zelf blijkt te zijn. Onethische soepkip.

  19
  1
  • Pascally. 2.0. zegt:

   Kweenie? De grootheidswaan van Farwy op het doek, hoe hij denkt vet seksie te zijn ? Met nadruk op vet ? Ik maak me veel “drukker” over die twee karaffen op tafel. Als je lijntje coke neemt, krijg je dan extra dorst ? Of is het gewoon wodka en komt daar al het slappe gelul van??? Just asking.

   2
   0
 4. Jan waar blijft de extra uitzending? zegt:

  Fawry uit Assendelft heeft het achter de ellebogen.

  3
  0
 5. Mekori zegt:

  Talitha Muusse, die kan ook echt helemaal niks, vol van haarzelf met haar zelfingenomen glimlach. Van journalistiek heeft ze niet zoveel kaas gegeten, dat wisten we al na Op1 maar na de actie bij BNR zijn we er 100% zeker van, wat een afgang was dat voor haar. ik hoop dat de klacht van Yvonne Coldeweijer bij de raad van de journalistiek gegrond verklaart wordt en als een boemarang in het gezicht van Talitha Muusse terecht komt.

  5
  0
 6. smiley zegt:

  Er is ook niemand die RP al te serieus neemt, maar je kan tenminste nog eens lachen. Dat kun je helaas van Fawrynotsawry niet zeggen.

  4
  0

Reacties zijn gesloten.