Fawrynotsawry zet zichzelf nog meer voor schut

Die slappe hap vindt het te heftig worden en de scoops komen niet meer zijn kant op. Hij heeft werkelijk nog nooit 1 scoop gehad. Wat zeg ik, hij jatte alles bij elkaar zoals normaal bij de firma RUMAG. En hij likt tegenwoordig liever de aars van B/C/DN’ertjes, dat helpt ook niet.

Ze zeggen ook gewoon zelf dat ze graag willen uitgenodigd worden op premières etc, dus daarom zijn ze met hun flop gestopt. Het is echt heel zielig dat iemand die niks bereikt heeft doet alsof ie is gegroeid.

6 reacties op “Fawrynotsawry zet zichzelf nog meer voor schut

 1. Ludo Sanders zegt:

  Hij geeft wel eerlijk toe dat hij geen scoops meer kreeg. Tot daar het positieve. Als hij uitgenodigd wil worden op premières, en geen ruzie wil krijgen met showbizzzz NL, dan doet hij dus gewoon zijn hand voor zijn ogen. Dan is hij net zo erg als alle andere BN’ers. Roddelpraat en Yvonne brengen bijvoorbeeld scoooops naar buiten. Door deze scoops kunnen bijvoorbeeld de voice gasten geen misbruik meer plegen bij kandidaten. Nee door gasten net als Fawrynotsawry die zijn hand voor zijn ogen doet, kunnen smeerlappen door blijven gaan met misbruik. Fawry heeft liever dat mensen misbruikt worden, zolang hij maar naar een première kan blijven gaan. Kansloze egoïst.

  10
  0
 2. Inzake de kneuzen Roos en Schoutens zegt:

  Alles wat de laffe kastheumoo Dennus en het volgevroten schreeuwende kalende vroegbejaarde varken Roos doen:
  Instagram afzoeken
  Dan een haatbericht maken. Geen moeite doen om niet eens 100 x dezelfde foto te plaatsen.
  In de rondte schreeuwen en dan moeten rectificeren
  Maar moet opgelost met crowdfunding door de fans. Terwijl het haatvarken lekker de bloemetjes buiten blijft zetten.
  Schouten is meer het domme blondje, lacht om grappen die hij niet begrijpt.
  Roddelpraat is poep 💩💩💩

  2
  15
  • Je moeder zegt:

   Ik begin jou wel een beetje zat te worden. Elke dag zit je hier maar negatief te reageren. Kan jij ondertussen niet even een baan gaan zoeken ofzo? Ik hoop echt dat jij aids krijgt vieze flikker

   2
   2
   • mag ik even zegt:

    Natuurlijk is humor erg persoonlijk, maar ik vind de Roos/Schouten bashings juist erg grappig, vaak zelfs grappiger dan de rest van de comments.

    2
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.