Roddelnicht Fawry is tegen roddelnichten

Roddelnicht Fawry is tegen roddelnichten | Roddelpraat Nieuws

Het is je toch om je dood te lachen. Roddelnicht Fawry in het gekopieerde programmaatje Roddelloog. Aangezien geen hond keek gaat ie nou de andere kant kletsen. Roddelnicht Fawry heeft in zijn nieuwe showtje (ook nauwelijks kijkers) Geroezemoes praat ie met BN’ertjes die het niet leuk vinden dat er over ze geroddeld wordt en wat de schade daarvan is. Wat een hypocriet stuk vreten ben je dan.

Moet je hem zien, dat ongetalenteerde circusaapje.

https://www.instagram.com/tv/CanGSYvATO4/?utm_source=ig_web_copy_link

8 reacties op “Roddelnicht Fawry is tegen roddelnichten

 1. Bloedend Hart zegt:

  Prachtig!
  Eerst iemand onder de bus gooien en dana gaan vragen hoe het met ze is.

  Ik ben al benieuwd als hij Linda de Mol voor de camera krijgt. Zij is toch wel het allergrootste slachtoffer van het The Voice Of Holland schandaal.

  31
  0
  • Bellissimo zegt:

   Carlo Boszhart is ook slachtoffer van de hetze van Story en Fawry en Yvonne en Roddelpraat hoor!
   Niemand heeft in tien jaar lang ooit geklaagd. En nou inene beschuldigt iedereen hem.
   Dan is hij wel degelijk serieus een slachtoffer van die onzedelijke betastingen.

   11
   1
 2. rollins zegt:

  Hoe heet dat ding, Fawry? Fawry non valeur. Fawry non talent. Jongetje kan he-le-maal niks. Enige wat hij kan is anderen kopiëren en vervolgens tegen de repliek ageren. Net als die Dinky Toy… Alice Misthoorn. Het kán niks. Echt niet. Alleen van de toren blazen en bij tegenwind huilen dat het waait. Daar ligt tevens een antwoord: vergeef ze. Wees lief. Je ontneemt ze daarmee elke stok om mee te slaan. En boven het maaiveld uitkomen doen ze verder toch niet. Daar is talent voor nodig.

  3
  0
 3. Timmy zegt:

  De mislukte glimworm. En glimworm zelf is al triest matige meuk. Je gaat haast denken dat jatmag hun redenen hebben dit verliesgevend knaapje aan het werk te houden.

  1
  0
 4. Rotjong zegt:

  Wat een engnek. Nu ineens slijmen bij de ‘bn’ers die hij eerst wilde ruïneren. Het meest bijzondere is toch wel dat die bn’ers die zelf ‘slachtoffer’ zijn geweest van hem, nu in z’n gekopieerde talkshow zitten. Moet je nagaan hoe media/aandachtsgeil je dan wel niet moet zijn als bn’er als je na alles nog bereidt bent om aan te schuiven bij deze achterbakse smeerijp. Hij kon niet het beste juicekanaal worden dus nu maar 180 graden draaien en proberen het beste billenlik kanaal te worden. Suc6 knul.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.