HAHAHAHA! Show RUMAG geannuleerd

Oplichters RUMAG lichten weer op

Het zijn natuurlijk ook zulke verschrikkelijke losers daar. Alles bij elkaar jatten en als dat niet gaan ze maar de poepgaatjes van BN’ertjes likken. Zin sneu. Maar die theatershow waar geen hond heen wilde is geannuleerd omdat er geen hond heen wilde.

Enfin, show ging niet door. Nu die andere troep van ze annuleren, dan kunnen die twee non-talenten zichzelf minder voor aap zetten bij de Starbucks of zoiets.

WhatsApp Image 2022 03 26 at 12.50.51 PM

26 reacties op “HAHAHAHA! Show RUMAG geannuleerd

 1. Maarten zegt:

  Ik vind Rene Watzema op zich nog wel een relaxte en aardige gozer, maar die Fawry not Sorry kan ik echt niet uitstaan. Die is en vals én bloedirritant.

  63
  58
  • Patty met natte poes zegt:

   Ja oké scheelt dat het niks uitmaakt wat jij van die rene watsma vindt. Ik vind het een grote idioot en daar gaat het om. Mafkees.

   5
   3
 2. Rollins zegt:

  Ik zag die mini van hun vroeger rijden van Zandvoort rijden naar – ik gok – Amsterdam. Ook nergens. Meer te spotten. Zaken zullen slecht gaan.

  17
  0
 3. Kniesoor zegt:

  Aha.
  Ja.
  Uhmm…
  Wôt??
  Nou.
  Dus.
  Ehhh..
  Ik begrijp er geen kloot van.
  En toch snap ik dat de mislukte drol van Rumag wordt ingetrokken.
  Taal technisch gaat dit niet gaan kloppen.
  Maar een kniesoor die daarop let.

  15
  2
 4. Aadje zegt:

  Als die show half zo slecht is als Jan z’n schrijven dan snap ik het wel. Kan er geen touw aan vast knopen.

  7
  1
 5. Roel Veltmeijer zegt:

  Die René Watzema mag wel ff 10 minuten op mijn snoetje komen zitten 😛
  Die Fawry not Sawry was in dat apenland waar hij vandaan komt al lang gestenigd op het plein. Wat een fokking kneus is dat zeg.

  7
  5
  • Timmy zegt:

   Ben er een aantal maal geweest. Waar baseer jij je oordeel op? Hartelijke mensen ontmoet die ik graag zou ruilen voor jou en Fawry. Stenigen moeten ze je op het moment niet mee betrappen daar het niet uitgesproken wordt. Ook met openbare het hangen gebeurt nu vooral binnen. Hoe minder je weet des te makkelijker je oordeelt. Helemaal met een pinda voor brein. Kijk eens in je spiegel en rond je. Eerst je eigen huis zei iemand mij tien ik maar het zijne wees. Nederland staat er lelijk op. Mede door debieltjes als jij. Wat ik voor jou heb betekend dat je onwaardig bent. Doe er wat aan!

   1
   8
 6. Mabel wist de shit zegt:

  Mooi zo, weg met die vetgemeste Perzische Sjah die arme Rene niet aan ’t woord laat.

  3
  0
 7. Vroom Vroom zegt:

  Als Max Verstappen net zo nakt als dat ie rijdt heb ik medelijden met zijn vriendin. Die Belg kan er geen kudt van.

  1
  1
  • Kweetniet zegt:

   Wat is marktonderzoek? Wat is zijn tryouts? Dit is gewoon dom of de hele bedoeling. Kijken wie hier aan hebben verdient. Slaat anders nergens op met een bewexen faalformule een te grote zaal te boeken.

   0
   0
 8. Vissenkooi zegt:

  Op 30 mei 13.00 wordt pisnicht Fawry van de toren te Barneveld gesmeten, head first, kaarten a 10,00 te bestellen bij Coldewijerenterainment bv

  0
  1

Reacties zijn gesloten.