Iedereen vindt RUMAG ruk

Oplichters RUMAG lichten weer op

Wel grappig dat de theatershow van het jatbedrijf RUMAG GEGARANDEERD.KUT. heet. Want alles wat ze aanraken is totaal waardeloos. Als je alleen al die sneue troep van die Fawrynotsawry ziet met de kijkcijfers van lik mijn blote hol weet je al genoeg. En nu hebben ze een theatershow vanavond en niemand komt.

Moet je zien. Alleen de rode stipjes zijn bezet. Wat een treurnis. Nog 24,75 voor een kaartje. Ik flikker dat geld liever in de sloot.

WhatsApp Image 2022 03 25 at 1.08.12 PM

9 reacties op “Iedereen vindt RUMAG ruk

  • Bassie zegt:

   En dan te bedenken dat de gemeente bij haast elke voorstelling in een theater afspraken heeft gemaakt wat betreft de kaarten. Jij huurt het theater tegen een reduceert tarief. Zodat onbekend talent ook een kans krijgt (overigens niet Fawrynotsawry, die maakt misbruik van deze regel). De Gemeente krijgt altijd wat gratis kaarten voor ambtenaren, minder bedeelden en zo. Met andere woorden. Grote kans dat Fawrynotsawry 10 kaarten heeft verkocht en de rest gratis is weg gegeven door de Gemeente. Geen loopse hond te vinden die vrijwillig of niet onder invloed naar deze flauwekul gaat kijken.

   7
   0
  • Rode Lolly met Aardbeiensmaakje. zegt:

   Rare huismœders die snachts bijklussen. PiemelBoy. Hoe is het met je mœder de hœr? Gaat ze weer het hele weekend op pad? Grœtjes aan je alter ego’s Kale Pietje, SmegmaBek en Reporter. Het is misschien handiger om je pilletje op tijd in te nemen? En leuker ook, voor de mensen hier.

   4
   7
  • Stef Blok zegt:

   Ouwe, ik ben die gast niet en het begint vervelend te worden dat je mij steeds zo noemt.

   1
   0
 1. Roddelsmaad zegt:

  Die rode stipjes zijn kaartjes die ze zelf kochten en aan connecties schonken of dwongen ze te kopen. Tja ligt er geld, maar hoe krijg je het boven is de Rumag vraag.

  3
  0
 2. Jean-Guy zegt:

  Wat een droeftoeters die lui. Met zo’n achenebbisje achtergrond een beetje populair lopen te doen. Ik krijg de hik van dat soort pleppo’s

  2
  0

Reacties zijn gesloten.